Horoscop Săgetător mai 2017

Horoscopul Săgetătorului din luna mai 2017anticipează relansarea demersurilor tale majore, optimizarea relaţiilor parteneriale, o viaţă sentimentală caracterizată de bună înţelegere, echilibru şi armonie, şi una profesională favorabilă muncii în echipă.

Horoscop Săgetător mai 2017 - Previziuni generale 


Schimbările bruşte, neprevăzute din ultima vreme, ce te-au distras poate de la obiectivele tale principale, sunt pe cale să se diminueze din 3 mai, ca efect al revenirii lui Mercur în tranzit direct în Berbec. Ai posibilitatea să faci din nou importanţi paşi înainte în acţiunile tale prioritare. Mai mult decât atât, forţa creativă care te străbate poate fi canalizată cu eficienţă în ele, permiţându-ţi să afli soluţii ingenioase, inedite unor probleme cu care te confrunţi.

Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 10 mai 2017 în Scorpion şi a XII-a casă a Săgetătorului, simţi intuitiv că ceva important, benefic, este pe cale să se petreacă în viaţa ta, fără a desluşi încă la nivel raţional despre ce este vorba. Impulsuri sau motivaţii subconştiente te îmboldesc către o destinaţie necunoscută încă. Mai ai puţintică răbdare, şi vei reuşi să afli care este aceea! În acest context, nu are rost să te opui schimbării, ci să te laşi purtat de ea, menţinându-ţi flexibilitatea mentală şi emoţională.
Horoscop mai 2017 Săgetător


Trigonul dintre Mercur şi Saturn de pe 11 mai îţi infuzează acurateţe, organizare, logică în activităţile intelectuale. Chiar dacă ai responsabilităţi mai numeroase decât de obicei, te străduieşti să le faci faţă, fără să fii vreo clipă descurajat.

Saturn în trigon cu Uranus în data de 19 mai 2017 îţi pune încă o dată la încercare abilitatea de a te adapta din mers unor situaţii imprevizibile. Dacă nu te predai obişnuinţelor ai, de fapt, ocazia să obţii beneficii însemnate, care nu-ţi sunt la îndemână în mod obişnuit. Riscurile pe care ţi le asumi sunt evaluate cu grijă, aşa că îţi făgăduiesc realizări de excepţie.

Horoscop Săgetător aprilie 2017

Preocuparea de a-ţi îmbunătăţi relaţiile de parteneriat din sfera personală, socială şi profesională îţi asigură rezultate pozitive începând cu 20 mai, ziua de debut a călătoriei Soarelui în Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului. Asociaţii tăi tind să fie pe aceeaşi lungime de undă ca şi ţine, să se concentreze pe ţelurile pe care le aveţi în comun şi, drept urmare, te poţi bucura de mai multe succese în colaborări decât în demersurile individuale.

Pe 29 mai, opoziţia lui Marte cu Saturn te pune în gardă să-ţi ţii în frâu nervozitatea, irascibilitatea crescândă generată de împrejurări complicate, frustrante. Obstacole neprevăzute par să se pună în calea proiectelor tale, iar cei din jur îţi pot rezerva surprize neplăcute, par să se înverşuneze împotriva ta pe nepusă masă, fără vreo cauză aparentă. Acest aspect astral îţi recomandă să te centrezi pe acţiuni individuale şi să nu te bazezi pe sprijinul altora. Nu este o perioadă prielnică negocierilor sau semnării unor contracte importante.


Horoscop Săgetător mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Din 3 mai, Mercur îşi părăseşte turnura retrogradă în a cincea ta casă, punând capăt unor înfruntări, neînţelegeri din cupluri. Reuşeşti să reinstaurezi armonia în relaţia cu partenerul tău renunţând la încăpăţânări sau la un egoism neconştientizat până acum, percepand cu limpezime aspiraţiile şi nevoile acestuia, identificând ceea ce vă uneşte mai presus de ori conjunctură a existenţei. Totodată, tovarăşul tău de viaţă are capacitatea să-ţi înţeleagă mai bine năzuinţele şi să ţi se alăture în drumul spre materializarea lor. Nativii singuri reuşesc cu uşurinţă să-şi convingă un eventual partener de autenticitatea sentimentelor lor de iubire faţă de acesta.

Influenţele mercuriene sunt reactualizate odată cu 20 mai 2017, graţie prezenţei Soarelui în Gemeni. Eşti dispus, dornic să apelezi la compromisuri pentru a păstra echilibrul, stabilitatea din legătura de cuplu, şi ai senzaţia că nu ai cum să-ţi afli locul, menirea în lume în lipsa persoanei iubite.

Pe 25 mai, Luna nouă îşi face sălaş în aceeaşi zonă astrologică, creând oportunitatea închegării unei noi poveşti de dragoste. Nu trebuie să fie trecut cu vederea că sub semnul Gemenilor este posibil ca inima Săgetătorii solitari să fie luată cu asalt nu de una, ci de două persoane atractive. Se impune, aşadar, ca aceştia să evalueze cu grijă care dintre cei doi pretendenţi este mai potrivit, mai capabil să îi împlinească emoţional, sentimental.


Horoscop Săgetător mai 2017 - Muncă şi bani 


Mercur pătrunde pe 16 mai în Taur şi a şasea ta casă, într-un tranzit oportun muncii mentale, de-a lungul căruia ai abilitatea să-ţi planifici cu riguruozitate activităţile profesionale, să le abordezi cu o sporită atenţie faţă de detalii. Cu toate că te integrezi fără dificultăţi în lucrul de echipă, este necesar să-ţi ţii sub control predispoziţia de a fi prea critic cu alţii şi cu tine însuţi.
Horoscop Săgetător mai 2017 Horoscop Săgetător mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.