Cele mai populare cantece pentru copii din 2017


Cantecele pentru copii sunt mijloace eficiente prin care un copil isi poate exprima mica individualitate si isi poate dezvolta inteligenta emotionala, memoria si creativitatea.
Copiii de toate vârstele se exprimă prin muzică, inca de la o varsta frageda. Recunoasterea si redarea muzicii prin miscare, rasucire si chiar imitare incepe cu mult înainte ca ei să cunoasca intelesul cuvintelor. Sunetele distinse si reproducerea chiar si imprecisa a acestora precum si a versurilor sunt primii pasi vizibili in dezvoltarea cognitiva. Am dreptate? Eu asa cred!

 cele mai populare cantece pentru copii

Trebuie sa stii insa, ca doar dupa cel de-al treilea an de viata, majoritatea copiilor incep sa reproduca singuri cantecele scurte, asadar, primul an de gradinita este destul de importan tsi vei fi uimit cat de rapid isi  acestia isi vor imbunatati abilitatile dobandite pana in acest moment.


Iata de ce, iti recomand cele mai populare cantece pentru copii din video-ul de mai jos, pe care sa le inveti si tu impreuna cu copilul sau copii tai, daca esti parinte sau cadru didactic, cu care vei stimula atentia, memoria, motivatia si procesul de invatare a celor mici.





Popularitatea acestor cantecele provine din faptul ca ele au incantat generatii intregi de copii. 
Ele sunt, defapt, un fel de povesti scurte, rimate si ritmate  cu  si despre membrii familiei si cunostintele apropiate, animalute,  jocurisi jucarii, precum si activitatile preferate care intregesc universul copilului.

Dezvoltarea cognitiva si emotionala a unui copil depinde, in primul rand, de atentia parintilor sai, de aceea, te indemn sa-ti faci timp pentru cel mic, indiferent de profesia ta. 
Aminteste-ti sau invata cele mai populare cantecele pentru copii din 2017, impreuna cu copilul tau si bucura-te de bucuria lui!

La Multi Ani, tuturor copiilor din lume!


Cele mai populare cantece pentru copii din 2017 Cele mai populare cantece pentru copii din 2017 Reviewed by Unknown on mai 31, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.