Biserica din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor

În general, visele despre biserică semnifică latura ta spirituală, credinţele sau îndoielile tale religioase, dar şi aspecte legate de probleme, dubii şi evenimente din viaţa reală.

Dacă ai visat o biserică, un locaş de cult, înseamnă adeseori că îţi pui întrebări despre crezul tău religios sau că eşti în căutarea unei căi spirituale. Totodată, un astfel de vis poate reflecta fie cunoaşterea, iluminarea ori împlinirea ta spirituală, fie conexiunea cu divinitatea!

Pe de altă parte, când visezi o biserică, poţi fi străbătut de un sentiment de vinovăţie din cauza unei fapte pe care nu o poţi uita. Poate că eşti mobilizat să-ţi examinezi viaţa şi greşelile care te-au dus către ceva rău. Visul bisericii îţi semnalează totuşi, câteodată, că Dumnezeu te-a iertat şi trebuie să-ţi scoţi din minte simţământul de vinovăţie, reluându-ţi purificat înaintarea prin viaţă.
Vise despre biserica

Biserica din vise poate reprezenta şi năzuinţa de a găsi un răspuns la o problemă care te frământă. Ai nevoie să găseşti un sfat, o indrumare despe direcţia în care să te orientezi ori o explicaţie despre ce ţi s-a întâmplat. Poate că ai ajuns la o răscruce de drumuri şi te întrebi, "Ce trebuie să fac în această situaţie?", ori "Ce am de făcut cu viaţa mea?" Ai încredere în soarta ta şi în oamenii apropiaţi.

În caz că te-ai visat înăuntrul unei biserici, ţi se oglindeşte căutarea unei iluminări şi călăuziri spirituale. Poate că nişte eşecuri te-au îngrădit în înaintarea spre ţelurile tale esenţiale. Sprijinul acordat de o persoană influentă sau de cineva îndrăgit îţi inlesneşte reluarea cursei către obiectivele tale.

Dacă visezi că eşti în afara unei biserici, în apropierea ei, înseamnă că eşti nesigur de autenticitatea credinţei tale religioase sau că eşti însetat de o alinare spirituală din cauza necazurilor care te apasă.

Înmormântarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Vederea în vise a unei biserici îndepărtate dă de înţeles că vei avea o dezamăgire din pricina unei neîmpliniri a unui proiect sau ideal în care ţi-ai pus mari speranţe.

Potrivit unor cărţi de vise, când ai visat că te rogi într-o biserică, ţi se dă semn că rugăciunile din viaţa reală îţi sunt ascultate şi că vei primi ajutorul ori îndrumarea pe care o aştepţi.

Visele de-a lungul cărora eşti într-o biserică întunecată pot prezice uneori moartea cuiva apropiat.

O biserica dărâmată, bombardată în vise denotă că nu te îngrijeşti de nevoile tale spirituale sau că îţi respingi (subconştient) un aspect al existenţei ori personalităţii.

Când visezi că o biserică se dărâmă în faţa ochilor tăi poate însemna că te-ai îndepărtat de Dumnezeu, că ţi-ai asumat o mentalitate ateistă!

Un vis în care zăreşti pivniţa, subsolul unei biserici reprezintă o problemă, o criză sau o testare a credinţei tale.

Visele despre o biserica plină cu oameni care cântă, se roagă cu voce tare, iau parte la o nuntă ori un botez semnifică fericire şi evoluţie spirituală.

Adeseori, femeile se visează goale, dezbrăcate, într-o biserică înainte de a avea cununia religioasă. Acest tip de vise reflectă grija, tulburarea lor legată de faptul că vor fi în centrul atenţiei, că familia, rudele şi prietenii le vor examina fiecare detaliu din timpul ceremoniei de nuntă.

Îngerii din vis | Semnificaţia şi interpretarea viselor
Biserica din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Biserica din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Reviewed by Unknown on iunie 01, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.