Horoscop Balanţă septembrie 2017

În horoscopul Balanţei septembrie 2017 se pune iniţial accentul pe o relativă izolare faţă de ceilalţi, pe dezideratul de a nu te închide întru totul în tine. Îţi descoperi cu uşurinţă pornirile interioare şi, către finalul lunii, ai şansa să te integrezi fericit în lume, să-ţi scoţi în evidenţă calităţile, să-ţi învigorezi relaţiile de parteneriat, pe cele cu rudele, prietenii şi colegii. Viaţa sentimentală trece printr-o conjunctură ambiguă, cu două tăişuri, şi sfera profesională îţi dăruieşte satisfacţii mai ales în întreprinderi individuale.

Horoscop Balanţă septembrie 2017 - Previziuni generale 


De la debutul lunii ai tendinţa să fii introvertit, secretos, închis în tine, scump la vorbă, îţi doreşti să evadezi din mijlocul obligaţiilor şi rutinei cotidiene. Taine incomode despre tine sau persoane apropiate sunt pe cale să iasă la iveală, să fie dezvăluite. Trebuie să eviţi să adopţi o atitudine defensivă, pasivă, chiar fatalistă faţă de viaţă, să-ţi ascunzi şi să-ţi înnăbuşi cu totul sentimente şi emoţii fierbinţi, clocotitoare. În caz contrar, rişti să cazi pradă stresului ori să te dedai din când în când unor explozii temperamentale păguboase în relaţiile cu cei din jur.

Partea bună este că ai putinţa să intri strâns în contact cu lumea ta interioară, să treci printr-un fel de însănătoşire emoţională sau spirituală, să profiţi de o sporită imaginaţie şi intuiţie.

În ultima decadă a lui septembrie, ai prilejul să ieşi din carapace, să te deschizi, cu tot ce ai mai frumos în tine, către lumea exterioară. Eşti însufleţit de spontaneitate, ai prezenţă de spirit şi emani generozitate şi încredere spre cei din preajma ta. Îţi regăseşti autenticitatea, identitatea inconfundabilă, latura întreprinzătoare, eşti gata să îndepărtezi obstacolele din drumul tău prin temeritate. Ai ocazia să începi ceva nou, în stare să-ţi modifice substanţial traiectoria existenţei, ai la îndemână o perioadă oportună unor acţiuni individuale ambiţioase.
Horoscop septembrie 2017 Balanţă

Observi cu limpezime subtilităţile sociale, îţi întăreşti relaţiile cu rudele, colegii şi amicii, te exprimi liber şi sugestiv, cu încredere în propriile forţe. Poţi obţine beneficii graţie bunăvoinţei şi atitudinii tale dinamice, tinereşti, abilităţii de găsi cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Parteneriatele tale din sfera personală, socială şi profesională se relansează, se dezvoltă, mai ales că ştii cât se poate de bine pe cine te poţi baza, care-ţi sunt adevăraţii aliaţi.

Pe 14 septembrie 2017, sextilul dintre Venus is Jupiter îţi dăruieşte satisfacţii rare din punct de vedere material sau sufletesc. La ordinea zilei sunt darurile oferite de tine şi cele primite de la alţii. Viaţa pare să-ţi fie plină de delectări clipă de clipă. Ai oportunitatea să te bucuri de compania prietenilor, să obţii necondiţionat sprijinul acestora.

Horoscop Balanţă august 2017

Nu este nimic rău să te dedici unei cauze nobile. Luna nouă adăpostită pe 20 septembrie 2017 în Fecioară te determină însă să te întrebi dacă nu cumva îţi sacrifici timpul şi energia pentru ceva care nu te reprezintă, nu ţi se potriveşte ori nu-ţi îmbogăţeşte în nici un fel traiul. Poate că este timpul să te orientezi spre un făgaş mai implinitor al vieţii. Nu-ţi visa viaţa, trăieşte-ţi visul!

Jupiter în opoziţie cu Saturn în dată de 28 septembrie 2017 îţi semnalează că este vremea să faci nişte schimbări de esenţă, în special dacă lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai planificat într-o întreprindere majoră. Eşti dornic să te extinzi, să te dezvolţi, dar eşti temperat de o oarecare prudenţă şi de simţământul că eşti îngrădit de unele împrejurări. Poate că ceea ce năzuieşti să împlineşti nu este posibil deocamdată!


Horoscop Balanţă septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Sub impactul tranzitului lui Venus în Fecioară poţi fi traversat atât de influenţe pozitive, cât şi negative. Pe de o parte,este posibil să fii încătuşat de o timiditate excesivă în apropierea de o persoană atractivă şi să-ţi fie foarte greu să-i mărturiseşti acesteia sentimentele tale de iubire pentru ea.

Pe de altă parte, există posibilitatea să întâlneşti pe cineva care pare să-ţi fie sufletul pereche, cineva care pare să-ţi fie sortit dintotdeauna ca tovarăş de viaţă. Este necesar, totuşi, să nu confunzi dragostea cu impulsul de a ajuta dezinteresat o persoană care are mare nevoie de tine!

În cuplurile statornicite se instalează o atmosferă de profundă împărtăşire afectivă, o conexiune extrem de intimă, ce îndeamnă la retragerea din tumultul relaţionării sociale.

Horoscop Balanţă septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Demersurile profesionale cele mai de succes sunt cele care îţi necesită să lucrezi de unul singur sau să fii foarte concentrat. Cel puţin până în a două jumătate a lunii tinzi să colaborezi cu dificultate cu colegii.

O tensiune interioară provocată de evenimente recente de la serviciu este pe punctul să se elibereze brusc, să te facă sa explodezi sub efluviile Lunii pline ivite pe 6 septembrie 2017 în Peşti. Poate că nu mai suporţi să îţi ascunzi părerile despre ceea ce se petrece în mediul tău profesional! În loc să reacţionezi impulsiv, violent, ţi se recomandă să analizezi cu calm şi detaşare ceea ce te supără. Numai aşa vei afla un mod eficient de rezolvare a problemelor cu care te confrunţi.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Balanţă septembrie 2017 Horoscop Balanţă septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.