Citate despre Google

 Orice faci pe internet, oriunde ajungi acolo, dai vrând-nevrând peste Google. Este un rău necesar, un bine indispensabil? Află mai mult despre asta în aceste citate despre Google! 
 
 "Ne dorim ca Google să fie a treia jumătate a creierului nostru!"
 Sergey Brin
   
 "Google este cel mai bun prieten al meu și cel mai înverșunat dușman de-al meu. Este fabulos când îl folosești în căutare, dar apoi îți crează dependență."
 Liane Moriarty
 
  "Înălțarea în popularitate a lui Google, a lui Facebook și a lui Apple cred că dovedește că există un loc pentru știința computerelor în viață ca ceva care rezolvă problemele oamenilor de zi cu zi."
 Eric Schmidt
 
  "Chiar dacă ești de părere că utilizarea Google este ceva nemaipomenit, eu cred totuși că este înspăimântătoare."
 Larry Page
Citate despre Google
 
  "Sunt un gânditor vizual, și nu unul bazat pe gândire. Creierul meu este asemeni Imaginilor Google."
 Temple Grandin
 
  "Miezul a ceea ce este Google constă în furnizarea informațiilor către oameni."
 Sundar Pichai
 
  "De ce să te mai complici cu Google când ai o nevastă care știe totul despre orice!"
 Akshay Kumar
 
 "Jobul meu ca și lider este să mă asigur că toată lumea din companie are mari oportunități, și că simte că are un impact semnificativ și contribuie la binele societății. Ca și lume, facem o treabă mai bună decât atât. Țelul meu este ca Google să conducă, și să nu urmeze asta."
 Larry Page
 
  "Recomandarea mea pentru SEO este foarte simplă. Constă în a scrie material bun. După părerea mea, Google înseamnă afacerea de a găsi material bun. Are mii de oameni din cei mai inteligenți din lume și cheltuiește miliarde de dolari pentru a găsi material bun. Tot ce trebuie să faci este să scrii material bun; nu ai nevoie să o dai cotită în această privință." Guy Kawasaki
 
 "O mulțime din Invențiile Google vin de la ingineri care își storc mintea cu tot felul de idei. Și, apoi, în management, îi observi și le spui ceva de genul, "Băiete, este interesant. Hai să ne alăturăm și mai mulți ingineri."
 Eric Schmidt
 
 "Vrem să ne asigurăm că lucrul pe care îl cauți este pe Google 100% din timpul petrecut acolo."
 Eric Schmidt
 
  "Algoritmul Google a a avut o dezvoltare semnificativă. Am primit mulțumiri prin email de la oameni ale căror vieți au fost salvate de informații de pe un website medical sau care au aflat dragostea vieții lor grație unui site de dating."
 Tim Berners-Lee
 
 "Google a făcut o treabă bună "hack-uing" webul pentru că  creat căutare, și apoi a monetizat căutarea cu publicitate. Iar Apple a făcut o treabă bună umanizând hardware-ul și software-ul astfel încât fostele calculatoare și aplicații intimidatoare să devină dispozitive prietenoase, chiar și un stil de viață."
 Douglas Rushkoff
 
  "Mintea mea lucrează ca și Google Imagini. Pune în ea un cuvânt cheie, și va aduce imagini."
 Temple Grandin
 
  "Dacă ceva nu este pe Google, nu există."
 Jimmy Wales
 
 "Am trăit îndeajuns ca să știu că imperiile vin și dispar, și nu am idee cât o să dureze imperiul lui Google, dar sunt destul de convins că va viețui mai puțin decât o veșnicie."
 Mitch Kapor
 
  "Google și-a pus credința în informații, în vreme ce Apple venerează puterea design-ului. Această dihotomie le-a făcut pe cele două companii complementare. Apple furnizează telefoanele și calculatoarele, pe când Google pune le dispoziție Maps (Hărțile), Căutarea, YouTube și alte instrumenste care fac dispozitivile mai folositoare."
 Ben Parr
 
  "Problema cu Google este că ai 360 de grade de informație omnidirecțională pe baze liniare, însă algoritmurile pentru ironie și ambiguitate nu există aici. Iar acestea sunt algoritmurile înțelepciunii."
 William Hurt
 
 Cum obții o slujbă la Google? | Criterii de angajare la Google
 
  "Google X este aici pentru a face proiecte iluminate de pe lună. Nu doar să ne vizualizeze luna, ci să ne aducă luna înapoi pe pământ."
 Sebastian Thrun
 
  "Larry Page, cofondatorul Google, este un gânditor inimaginabil de profund, și există o zicală în Google că dacă vrei să ajungi în viitor trebuie să iei legătura cu Larry Page."
 Sebastian Thrun
 
  "Câteodată, mă caut pe Google numai ca să văd ce spun oamenii despe mine. Toți facem însă asta. Dacă cineva îți zice că nu o face, minte!"
 Hailey Baldwin
 
  "Povestea lui Google este că atunci când oricine a conchis că un motor de căutare nu va face nicicând vreun ban, Google a intrat în acest vacuum și l-a dominat."
 David Sze
 
  "Dacă Google ar fi decis vreodată să-mi publice istoria de căutare, ori istoria ta de căutare, sau istoricul de căutare al oricui, ar fi existat o grămadă de lucruri care ar fi pus poliția pe gânduri, și dacă un astfel de istoric ar fi fost publicat am fi fost supuși oprobiului public. Oricine ar fi fost victima oprobiului public. Dar ne încredem în Google și în oamenii care conduc această companie."
 Ashton Kutcher
 
  "Suntem poate la numai 1% din ceea ce este posibil. În ciuda schimbării rapide, ne mișcăm relativ lent față de oportunitățile pe care le avem. Cred că asta este provocat mai ales de negativitate... Orice poveste pe care o citesc este despre Google în contradicitie cu altcineva. Asta este plictisitor. Ar trebui să ne focalizăm pe clădirea unor lucruri care nu există."
 Larry Page
 
 "Le spun oamenilor, am un doctorat la un Universitatea Google!"
 Kris Carr
 
 "Indiferent dacă este Google sau Apple ori un software gratuit, avem competitori fantastici și asta ne ține în coarde."
 Bill Gates
 
  "Google este omniescent pentru ceea ce oamenii caută și fac. Facebook are un miliard de abonați, ceea ce înseamnă că Mark Zuckerberg are informații personale despre unul din cei șapte locuitori ai planetei. SUA, Brazilia, Mexic, India și Indonezia sunt în fruntea acestei liste."
 Eduardo Paes
 
  "Unii spun că Google este Dumnezeu. Alții zic că Google este Satana. Dar dacă ei cred că Google este prea puternic, să-și amintească că spre deosebire de alte motoare de căutare, tot ce-ți trebuie este să intri pe un alt motor de căutare."
 Sergey Brin
 
 
 Mă uit la Google și cred că au o puternică cultură academică. Soluții elegante pentru probleme complexe."
 Mark Zuckerberg
 
 Până la urmă, Google înseamnă tot ce este vorba despre informații. Așa că noțiunea de a utiliza și a prezenta informații la punctul potrivit în momentul potrivit pentru utilizatori este ceea ce, în esență, descrie Google."
 Sundar Pichai
 
  "Gogle este un test gobal Rorschach. Vedem în el ceea vrem să vedem. Google a construit o infrastructură care aduce o mulțime de visuri mai aproape de realitate."
 John Battelle
 
  "Dacă Google Books (Cărțile Google) sunt de succes, alții vor urma acest trend."
 Sergey Brin
 
 "Google este legat de informații și calculatoare, și a face ca lucrurile să meargă mai repede. Facebook este asociat cu împărtășirea și conexiunile. Aceste misiuni dau acestor companii anumite orientări și motivații."
 Paul Buchheit
 
 "Fiecare zi în care nu îmi "googlez" numele este o altă zi minunată."
 Bill Callahan
 
 "Nu primim nici o alertă Google atunci când ne îndrăgostim."
 Tom Brokaw
 
 Timpul liber în citate, aforisme, maxime
 
 "Motivul pentru care îmi place jobul meu este că am această dorință de a crea. Am această dorință de a crea și a construi lucruri, iar Google mă abilitează să clădesc și să creez lucruri, să creez produse care sunt folosite de oamenii de pe tot globul." .
 Susan Wojcicki
 
 "Dacă Google te învață ceva, este că micile idei pot fi mărețe."
 Ben Silbermann
 
  "Când utilizezi Google, găsești mai mult de un singur răspuns? Desigur. Ei bine, este o făcătorie. Ai cele mai multe făcături din lume pe secundă. Trebuie să fim capabili să dăm răspunsul corect pe dată. Trebuie să ne dăm seama ce înseamnă asta."
 Eric Schmidt
 
  "Google face o treabă nemaipomenită pe căutare; Apple face o treabă grozavă pe Ipod."
 Bill Gates
 
 "Asta m-a învățat Google. Țintește către înălțimi. Temeritatea este ceea ce-mi place, experimentul radical și descoperirea. Am zărit lumina de la capătul tunelului."
 Sebastian Thrun
 
 "Când m-am alăturat la Google, m-au întrebat ce titlu voiam. Le-am răspuns, "Ce-ar fi cel de arhiduce?" Ei mi-au replicat, "Ei bine nu îl avem în nomenclatura noastră. Ce ai zice de cel de Evanghelist șef pe internet?" Asta era în 2005."
 Vînt Cerf
 
  "Google indexează informațiile lumii."
 Jason Calacanis
 
  "Cred că Google este o companie strălucită, plină de oameni străluciți, care au făcut lucruri strălucite."
 Jason Calacanis
 
  "O căutare fără Google este asemeni unei rețele sociale fără Facebook: inimaginabilă."
 Evgeny Morozov
 
  "Cine este cofondatorul Google? Sergey Brin, provenit dintr-o familie evreiască rusească care a fugit de antisemitism din Uniunea Sovietică pentru a se instala aici, într-un loc pe care l-a considerat a fi un refugiu sigur."
 Walt Mossberg
 
   "Internetul are niște instrumente minunate. Nu știu cum am putut supraviețui atâția ani fără Google."
 Pete Hamill
 
 "Nu aș putea exista fără Google, și iubesc Facebook."
 Aretha Franklin
 
 "Singurul lucru pe care Google a eșuat să-l facă până acum este să eșueze."
 John Battelle
 
 "Google+ a fost, după părerea mea, tentaiva de a crea o cenxiune de primă mână între cele mai importante servicii Google: căutare, email, YouTube, Android/Play și app-uri."
 John Battelle
 
 "Cred că Google ar trebui să fie ca un pumnal al armatei elvețiene, instrumentul pe care ai vrea să-l iei cu tine oriunde."
 Marissa Mayer
 
 "Pentru mulți oameni, Google este cel mai important instrument de pe internet."
 Marissa Mayer
 
 "Punctul meu de cotitură a fost să înțeleg că aș putea să învăț mai mult cu Google încercând să construiesc o companie, indiferent dacă eșuam sau ajungeam să mă bucur de succes, decât să mă implic în orice altceva aveau să îmi ofere alte companii."
 Marissa Mayer
 
  "Multe joburi la Google necesită matematică, calculare și abilități de codare, așa că dacă rezultatele tale bune la facultate reflectă abilități în aceste domenii în care aplici, pot fi un avantaj pentru tine. Dar Google caută ceva mai mult."
 Thomas Friedman
 
 "Trăim într-o lume în care Google depășește Gallup."
 Nate Silver
 
  "Cred, de fapt, că cei mai mulți oameni nu vor ca Google să le răspundă la întrebări. Vor ca Google să le spună ce au de făcut în continuare."
 Eric Schmidt
 
  "Google este mai mult decât o afacere. Google este un sistem de credințe. Și noi credem cu pasiune în modelul de internet deschis."
 Eric Schmidt
 
  "Google a fost fondat ca să ofere informații oricui. Un produs secundar al acestei strategii este că am inventat o afacere de publicitate care pune la dispoziție o finanțare atât de mare încât ne permite să construim servere, să angajăm oameni, să creem valoare."
 Eric Schmidt
 
  "Cu cât am avut mai mult succes, cu atât mai tare m-am speriat. Numele meu era peste tot în Google. Aveam o pagină Wikipedia pe care mă temeam să intru."
 Jose Antonio Vargas
 
 "Google este la bază ideea că site-urile care se conectează la altele crează o cale mai bună de căutare."
 Chad Hurley
 
  "Obținem rezultate mai bune și se vedem o publicitate mai potrivită când îl lăsăm pe Google să știe cine suntem."
 James Gleick
 
 "În diferite stadii ale vieților lor, oamenii fac lucruri diferite, dar toți folosesc Google."
 Susan Wojcicki
 
 "Google nu uită cu adevărat nimic."
 Ethan Zuckerman
 
  "Următorul Google sau Facebook va veni din altă parte decât Silicon Valley."
 Niklas Zennstrom
 
 "Google nu a știut niciodată cât de mare succes vor avea cuvintele cheie."
 Yuri Milner
 
  "Este o prejudecată că oamenii peste 65 de ani nu utilizează calculatoarele. Ei le iubesc; îi cer mereu consultații doctorului Google."
 Lucien Engelen
 
 Afacerile în citate, aforisme, maxime 
Citate despre Google Citate despre Google Reviewed by Diana Popescu on septembrie 13, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.