Bufniţa din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

O bufniţă din vise îţi semnalează că zăreşti ceea ce alţi oameni nu pot vedea. Această pasăre simbolizează extinderea cunoaşterii, conştientizării tale, dar şi unele virtuţi magice. ea te poate ajută să străpungi întunericul negativismului către cealaltă parte a existenţei tale, acolo unde există lumină, fericire şi împlinire. Bufniţa observă ceea ce se petrece în zona subconştientului şi îţi poate dărui înţelepciune şi capacitatea de a-ţi dezvălui simţăminte, direcţii spirituale şi lecţii de viaţă ascunse sub voalul superficialităţii şi conformismului.

Ea te poate ajuta să îţi relevi unele mistere personale despre viaţă şi moarte, despre cunoaştere şi destin. Întrucât are abilitatea de a distinge ceea ce este imperceptibil altora, poate fi şi un simbol oniric al clarviziunii, al percepţiei extrasenzoriale, a darului de a desluşi adevărata realitate dincolo de iluzii şi înşelăciuni.
Visele despre bufnita

Deoarece se piteşte în întuneric şi nu suportă lumina, bufniţă visată poate duce cu gândul către moarte, însă reprezintă şi un gardian, un paznic al lumii subpământene, un mesager al tainelor neomeneşti sau un protector al morţilor. Totodată, această pasăre semnifică pacea şi echilibrul spiritual de care ai nevoie într-o lume întunecată, plină de duşmani şi vitregii.

Se spune că atunci când visezi o bufniţă, înseamnă că te vei bucura de o afacere profitabilă, însă va fi necesar să te fereşti de un accident neprevăzut. Pe de altă parte, se zice că vesteşte o pierdere sau sosirea unui prieten bun, ori că îţi atrage atenţia că există ceva în viaţa ta de care trebuie să te lepezi, să te debarasezi.

Visele în care sperii o bufniţă şi aceasta îşi ia zborul pot să-ţi transmită fie că vei scăpa de un pericol, fie că trebuie să te străduieşti mai mult pentru a-ţi creşte confortul personal, nivelul material de trăi.

Sunetul scos de o astfel de zburătoare într-un vis poate să te avertizeze faţă de temeri ascunse sau riscuri din viaţa reală. Într-o altă interpretare, ţipătul bufniţei îţi prezice moarte, boală, suferinţe pentru tine ori pentru persoanele apropiate de tine.

Superstiţii despre bufniţă

Dacă visezi o bufniţă poate însemna, de asemeni, că eşti pândit de sărăcie, de probleme financiare. O semnificaţie asemănătoare poartă visul în care aceată pasăre se află sub un copac.

În general, visele ce-ţi înfăţişează o bufniţă şezând pe o creangă denotă înţelepciunea cu care îți pot călăuzi soarta.

Când te-ai visat omorând o astfel de zburătoare, este un semn al unei bârfe ce te va înconjura peste puţină vreme. Dacă alţii ucid în vise o bufniţă, ţi se dă de înţeles că trebuie să-ţi asumi o sporită prudenţă faţă de persoane abia apărute în traiul tău de zi cu zi!

Câinele din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Bufniţa din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Bufniţa din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.