Horoscop chinezesc 2018 - Tigru

Horoscopul chinezesc al Tigrului din 2018, anul Cainelului de Pământ, recomandă spirit diplomatic în neînțelegerile, disputele tale cu oamenii, îți promite în acest fel îmbunătățirea interacțiunii tale sociale, extinderea cercului tău de amici. Viața sentimentală, în general favorabilă, este presărată câteodată cu capcane, iar cea profesională și financiară stau sub semnul unor foarte bune auspicii.

Horoscop chinezesc Tigru 2018 -Previziuni generale


Potrivit tradiției chinezești, Tigrul este aliatul preferat al Câinelui, așa că pentru cel dintâi se anunță un ciclu foarte norocos.

In astrologia chinezească, Tigrului îi corespunde luna februarie, ultima din iarnă, dinaintea primăverii, când vremea este încă rece. Pe de altă parte, Tigrul aparține zodiilor de Lemn sau de Copac. El este Lemn masculin, conectat cu Copacul înalt din primăvară. Câinele aparține zodiilor de Pământ, și este corelat cu dealurile, munții și zidurile înalte. Câinele conține totodată Foc. Căldura acestuia poate îndepărta răceală din interiorul Tigrului. Copacul acestuia poate să crească astfel și mai înalt!
Horoscop Tigru 2018

Tigrul este considerat a fi un animal singuratic. Este extrem de posesiv, egoist, și îi place să își demonstreze puterea! În 2018, el poate învăța, totuși, să fie mai puțin violent, mai generos și mai flexibil în relațiile cu alții, să se deschidă către noi prietenii și contacte cu oamenii, să își crească popularitatea în plan social.

Desi are mari sorți de izbândă în certurile, confruntările cu cei din imediata sa apropiere, este mai avantajos să nu-și scoată ghearele cu impulsivitate, să recurgă la calm și rațiune, să încerce, pe cât posibil, să apeleze la pacturi, reconcilieri, mai ales în sfera profesională și în afaceri.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Tigrul este asociat cu Lemnul, cu copacii înalți care au nevoie de cât mai mult sol pentru a se menține și a se dezvolta. Din acest motiv, sănătatea ta să tinde să fie înfloritoare în Anul Câinelui de Pământ. Dacă apar unele afecțiuni, minore, acestea sunt legate de Pământ, adică de stomac, sistemul digestiv, rinichi, dar și unele privind picioarele, capul și fața.

Horoscop chinezesc Tigru 2018 - Dragoste și cuplu


Bărbații singuri din zodia Tigrului se bucură de mai mult noroc în dragoste decât femeile din același areal astrologic. Pământul specific Câinelui reprezintă pentru ei o posibilă iubită sau soție. Aceștia par să infiripeze o idilă cu cineva plin de farmec din zona lor profesională ori principalul lor domeniu ocupațional.

Femeile singure se pot confruntă cu niște piedici atunci când își "vânează" un potențial partener și, dacă reușesc să le depășească, își pot afla alesul mai cu seamă într-o activitate ținând de finanțe, afaceri.

Daca ești parte a unui cuplu, pari să-ți armonizezi conexiunea cu tovarășul tău de viață, mai ales că îți stăpânești tendințele de dominație, ești mai grijuliu și mai protector față de acesta. Poate fi necesar să fii cu ochii în patru la cineva din preajma ta care atentează să-ți distrugă relația amoroasă prin bârfe și zvonuri răuvoitoare!

Horoscop chinezesc Tigru 2018 - Muncă și bani


Cariera ți se înscrie pe o pantă ascendentă, implinitoare. Pământul caracteristic Câinelui corespunde averii Tigrului. Când cel dintâi semn zodiacal îl întâlnește pe al doilea, norocul la bani pare să te însoțească, se ivesc oportunități în muncă ce-ți înlesnesc creșterea veniturilor. De aceea, dacă ți se propune o promovare sau un job nou, ar trebui să accepți o astfel de ofertă fără vreo ezitare!

Contul din bancă este pe cale să-ți crească simțitor, uneori chiar spectaculos, deoarece Tigrul este Lemn masculin, iar Câinele Pământ masculin. Pământul Câinelui reprezintă bani pentru Lemnul Tigrului. Câinele îi oferă oportunități financiare rare Tigrului. Beneficiile din investiții îți sunt sigure, stabile, și poți găsi noi surse de bani grație creativității.

Horoscop chinezesc 2017 - Tigru

Orele chinezești ale Tigrului sunt de la 3 la 5, iar cele ale Câinelui de la 19 la 21. Intervalul de timp al primei zodii este specific răsăritului, și cel de-al doilea, apusului. Așadar, dacă îndrăzneala Tigrului este propice inițiativei în afaceri, calitățile Câinelui mențin stabilitatea, continuitatea și asigură fructificarea unui demers financiar. Este o combinație perfectă, ce făgăduiește succese de excepție!

Horoscop 2018 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2018 - Tigru Horoscop chinezesc 2018 - Tigru Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.