Horoscop Scorpion 2018

Principalele repere din horoscopul Scorpionului 2018 sunt responsabilitatea, maturitatea din relaționarea cu oamenii, o creativitate  ce se cere a fi însoțită de simț practic, realism,  șansa de a-ți releva noi perspective despre lume  și sine, o viață amoroasă ce necesită desprinderea de iluzii și poate fi marcată de schimbări, una profesională canalizată spre stabilizare și o activitate financiară favorabilă către sfârșitul anului. 


Horoscop Scorpion 2018 - Horoscop general


Pluton și Saturn guvernează meleagurile Capricornului de-a lungul întregului an, menținându-ți o atitudine serioasă, responsabilă în interacțiunea cu cei din jur.  Nu trebuie să subestimezi puterea cuvintelor tale, impactul lor asupra altora. Ești îmboldit să înțelegi noi idei, viziuni asupra existenței, ce pot să-ți transforme credințele esențiale. Pluton te ajută să ai revelații despre tine și lume în zone cumva secrete, misterioase!

Neptun în Pești te stimulează să speculezi cu creativitate împrejurările vieții, să îți asumi mai multe riscuri bazându-te pe intuiție în întreprinderile tale principale. Te bucuri de succese în aceste privințe atâta timp cât îți impui un sporit realism. Pe de altă parte, dacă ai copii,  ești înclinat pe mai departe să te apropii de ei cu empatie, să-i înțelegi instinctiv și să faci sacrificii pentru ei.
Horoscop 2018 Scorpion

Un mare număr de oportunități în lărgirea orizonturilor traiului, pășirea pe căi noi și promițătoare ale existenței, promovarea intereselor grație abilității de a relaționa cu ceilalți, continuă să-ți fie furnizate, până pe 8 noiembrie 2018,  de tranzitul lui Jupiter în Scorpion.

Marte se află și el în prima ta casă până pe 26 ianuarie 2018, intensificând influențele lui Jupiter, insuflându-ți o clocotitoare energie și ambiție, permițându-ți să faci importanți pași înainte către țelurile tale încă de la debutul anului.

Un aflux mental foarte înalt pare să-ți fie la îndemână din 17 martie până către mijlocul lui mai 2018,  ca urmare a parcursului lui Marte în Capricorn. Ești traversat de numeroase idei ingenioase, inedite, ce-și pot găsi mai greu materializarea în a doua jumătate a lui august, când Marte străbate retrograd Capricornul și îți pune piedici în concentrarea pe ele și în împărtășirea lor din pricina unor deficiențe de comunicare cu cei din preajma ta.

Planeta războiului este amplasată în perioada 16 mai - 26 iunie 2018 în Vărsător, într-un ciclu ce-ți conferă o focalizare deosebită spre casă și familie. Marte devine retrograd după aceea, până pe 13 august 2018 în aceeași arie astrologică, așa că poti avea parte de dispute, certuri cu niște rude, poate să fii confruntat cu probleme vechi ce își caută o soluționare definitivă.

Intre 27 august și 11 septembrie 2018,  Marte se întoarce în tranzit direct în sectorul Capricornului, armonizând relațiile cu familia, părinții și persoanele apropiate, înlesnind un șir de evenimente fericite în familie.

O oarecare delăsare, comoditate pare să te stăpânească în intervalul 5 - 31 octombrie 2018, când Venus tranzitează retrograd meleagurile Scorpionului. În același timp, poți fi mai încăpățânat, mai egocentric decât de obicei, fiindu-ți dificil să te integrezi în sfera sociala.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Apoi, planeta frumuseții își continuă mișcarea retrogradă în Balanță, până pe 16 noiembrie 2018, împiedicându-te uneori să abordezi probleme subconștiente sau din trecut de a căror rezolvare depinde optimizarea conexiunii cu oameni îndrăgiți sau importanți pentru tine.

Din fericire, Marte este găzduit din 15 noiembrie 2018 până la sfârșitul anului în Pești, îngăduindu-ți, cel puțin, să îți optimizezi legăturile cu copiii, să  petreci mai mult timp cu ei și să le acorzi o sporită atenție.

Mercur se înscrie pe un traseu retrograd între 1 și 6 decembrie 2018 în Scorpion, într-un tranzit scurt, ce produce, câteodată, distorsiuni, confuzie în schimbul de mesaje, informații cu cei din imediata ta apropiere.  Este necesar să fii mai răbdător cu tine și cu alții, să îți exprimi cu claritate opiniile și interesele.

Horoscop Scorpion 2018 - Dragoste și cuplu


Prezența lui Neptun în a cincea ta casă nu contenește să te ghideze spre o latură sufletească, spirituală a conexiunii din dragoste. Tinzi să fii foarte înțelegător cu tovarășul tău de viață, să-i deslușești dorințele, nevoile intuitiv și să i le satisfaci pe dată, fără vreo ezitare. Dacă ești singur, ai capacitatea să cucerești cu ușurință inima cuiva de care te simți atras,  însă se impune să nu te lansezi într-o idilă cu o persoană pe care ești înclinat să o inzestrezi cu calități iluzorii, imaginare!

Uranus tranzitează, începând cu 15 mai și până pe 6 noiembrie 2018 Taurul, dând naștere unor transformări în relațiile de cuplu. Poți fi nedumerit, chiar și șocat de o metamorfoză neasteptată a persoanei iubite sau să tânjești după o schimbare semnificativă în legătura ta amoroasă. Trebuie să conștientizezi că o astfel de transformare îți necesită un efort constant și o comunicare neîncetată cu ființa îndrăgită. În caz că ești solitar, pari să te apropii afectiv de cineva pe care nu l-ai băgat până acum în seamă ori care este cu mult diferit de tine.

O fierbinte împărtășire sentimentală în cupluri este vestită către finalul anului, odată cu 1 decembrie 2018, în urma prezenței lui Venus în Scorpion. Atât tu, cât și partenerul tău sunteți predispuși să vă mărturisiți cu pasiune simțămintele unuia față de celălalt, să vă reînnoiți conexiunea amoroasă. Este o vreme prielnică infiripării unei povești de dragoste cu o persoană care ți se părea că-ți este inaccesibilă până acum!

Horoscop Scorpion 2018 - Muncă și bani


Oportunități profesionale ieșite din comun se pot ivi până la mijlocul lui mai 2018 și, apoi, de la începutul lui noiembrie 2018, datorită periplului lui Uranus în Berbec. Felul de muncă pe care ți-l dorești, de care te simți atras și modul cum îți abordezi munca par să se fi schimbat în ultimii ani, și a venit timpul să faci retușurile finale ale acestor preschimbari, astfel încât să-ți stabilizezi acțiunile din carieră.

Marte călătorește în Săgetător, de la sfârșitul lui ianuarie până către jumătatea lui martie 2018. Norocul pare să te intovărășească în demersurile financiare din cauza unor îndrumări ale cuiva apropiat și a accesului la niște informații prețioase. Te bucuri de siguranță din punct de vedere material și ai ocazia să-ți pui la punct un proiect de afaceri profitabil.

Horoscop Scorpion 2017

O reașezare in sfera profesională pare să se petreacă între 22 martie și 15 aprilie 2018, ca efect al tranzitului retrograd al lui Mercur în Berbec, îndeosebi dacă ești nemulțumit de actualul tău loc de muncă. Poți avea posibilitatea să revii la un serviciu de altădată ori la o preocupare profesională trecută.

Jupiter pătrunde în Săgetător la debutul lui noiembrie 2018, dând startul unei perioade excelente pentru creșterea veniturilor tale. Ai la dispoziție circumstanțe prielnice dezvăluirii unor noi surse de bani sau valorificării unora insuficient exploatate. Îți poți pune în practică o idee de afaceri ce-ți făgăduiește beneficii impresionante.

Forța lui Jupiter contracarează tendințele negative imprimate de Mercur retrograd  în Săgetător în a doua parte a lunii noiembrie. Poți avea, totuși, prilejul, să faci niște ajustări proiectelor tale financiare de largă anvergură.

Predicții bazate pe Evenimente astrologice în horoscopul 2018
Horoscop Scorpion 2018 Horoscop Scorpion 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 06, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.