Apel la independență, mă mut într-un loc nou!


Da, ați auzit bine ce am spus! M-aș muta undeva departe, într-un loc cât mai frumos, izolată de stres și de nervi! Asta ne dorim cu toții, mai ales când ni se pare că independența noastră are foarte mult de suferit și când grijile par să devină în fiecare zi tot mai apăsătoare. Serios că mi-aș pune la bătaie chiar și ultimii bani pentru o viață lipsită de griji, într-un loc pe care să îl pot chema al meu și doar al meu. Din păcate, noi suntem generația celor care stau în chirie și văd achiziționarea unei locuințe ca pe ceva ireal, desprins din contextul realitatii.

Dar nu tot timpul trebuie să fie așa, mai ales când rata poate să ajungă să fie chiar mai mică decât valoarea chiriei. Și hai să fim sinceri, nu avem cum să le comparăm pe cele două. Nimic nu are cum să egaleze liniștea și confortul locului pe care poți să îl denumești ca fiind al tău și îl poți decora după bunul tău plac. Fără îngrădiri de niciun fel, doar eu și spațiul liber pe care trebuie să îl personalizez.

Deocamdată nu am banii necesari, dar știu din prima la cine o să apelez când vine vorba de găsirea apartamentului ideal, un dezvoltator imobiliar Brașov care mi se pare cel mai serios dintre toți. Se numește Maurer Imobiliare și îmi poate oferi tot ce mi-aș putea eu vreodată dori, din toate punctele de vedere. Odată ce voi capătă stabilitatea financiară atât de mult dorită, știu sigur că voi investi în acest domeniu. Și chiar dacă voi ajunge la un punct din viața mea să nu mai doresc să locuiesc în Brașov, investiția e oricum rentabila.

Practic, șansele de a avea situații neplăcute în acest caz, sunt egale cu zero și datorită faptului că nu mă voi întinde mai mult decât îmi este plapuma. Un apartament tip studio m-ar încânta peste măsură și ar fi perfect pentru nevoile mele. Din ce am văzut pe site-ul Maurer Imobiliare, toate locuințele arată perfect.

dezvoltator imobiliare Brasov

 De la primul până la ultimul finisaj, totul arată impecabil de-a dreptul. În viitorul apropiat îmi voi putea decora locuința după bunul meu plac și, mai ales, după propriul meu buget. Nimeni nu mă va mai cicăli de acum pe tema cumpărăturilor pe care le fac! Cred că știți clasicele mustrări care pot să vină din partea cunoscuților, în ce privește investițiile pe care le faci. Nu mai are rost să detaliez, pentru că aș ocupa foarte multe paragrafe cu dialoguri cu totul ieșite din sfera normalului.

Tocmai de aceea, aleg că această discuție să fie aproape închisă, dar fără a uită să va încurajez și pe voi să doriți pe cât posibil să vă depășiți condiția. De ce să stați toată viață în chirie, când ați putea la fel de ușor să vă puneți câțiva bani deoparte și să va asigurați minimul de siguranță pentru perioada viitoare?! O locuință, mai ales dacă este construită recent, nu se va demoda cu trecerea timpului!

Va fi la fel de prețioasă și de importantă pentru anii care vor veni! Singurul lucru care o vor imbatrani vor fi amintirile păstrate pe pereți sau o proastă întreținere a spațiului folosit!

Investiti în viitor, alegeți Maurer Imobiliare!

Apel la independență, mă mut într-un loc nou! Apel la independență, mă mut într-un loc nou! Reviewed by Diana Popescu on decembrie 05, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.