Baba Vanga: Previziuni pentru 2018 și următorii ani

Baba Vanga, o prezicătoare bulgară renumită printre oamenii din toată lumea obsedați de teoriile conspirației, poreclită "Nostradamus din Balcani," se pare că ar fi făcut niște previziuni cutremurătoare și despre ce ne așteaptă în 2018 și anii următori.

O femeie oarbă, decedată în 1996, la vârsta de 85 de ani, Baba Vanga este acreditată de unii că ar fi prevestit atacul asupra Americii de pe 9 septembrie 2011 și separarea Marii Britanii de Uniunea Europeană.

Persoanele pasionate de paranormal sunt de părere că Baba Vanga a descris ceea ce ni se va petrece în viitor până în secolul 51, când, în opinia sa, ar urma să fie sfârșitul lumii!
Baba Vanga: Previziuni pentru 2018 și următorii ani

Se zice băbuța ar fi anticipat că în anul 2018 China va lua locul Statelor Unite ale Americii ca prima putere din lume, și că va fi descoperită o "nouă formă de energie" pe planeta Venus.

Dacă în anii 1970 China avea o contribuție de numai 4,1% în economia mondială, în 2015 a ajuns la un procent de 15,6%, și, potrivit Forbes, continuă să meargă pe o pantă ascendentă.

În prezent nu există nici un proiect de trimitere a unei misiuni spațiale pe Venus, așa că o sursă nouă de energie ivită ca prin minune de pe această planetă pare să iasă din discuție.

Sonda Parker (Parker Solar Probe) va fi lansată, ce-i drept, la anul, dar nu va ajunge pe Venus, ci îi va folosi atracția gravitațională pentru cerceta atmosfera exterioară a Soarelui sau corona acestuia care se răspândește în spaţiul extraterestru.

Adepții Babei Vanga, au credința că aceasta a prevestit atacurile Al-Qaeda din 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene World Trade Center din New York, spunând că "două păsări din oțel" vor ataca "frații americani." Ea ar fi proclamat: "Vai, vai! Frații americani vor fi puși la pământ după ce vor fi asaltați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș, și va fi vărsat sânge nevinovat."

Horoscop 2018 - Toate zodiile

De asemeni, adepții acestei băbuțe au convingerea că ea ar fi avut și o revelație despre Brexit, spunând că Europa așa cum o știm acum va înceta să existe către sfârșitul anului 2016!

Pe de altă parte, ea arfi profețit amenințarea unei armate extremiste care va invada Europa, având drept sursă mișcarea Isis din Siria și Irak. Mai mult decât atât, ar fi zis că Barack Obama va fi "ultimul președinte american," făcându-i pe unii să creadă că Donald Trump nu va apuca să își preia prerogativele de conducător al SUA!

Alte predicții ale Babei Vanga includ o foamete globală în 2028, achiziționarea de arme nucleare de către coloniile de pe Marte în anul 2256 și devenirea pământului nelocuibil prin anii 2341!

Numerologie 2018 | Anul tău personal 2018
Baba Vanga: Previziuni pentru 2018 și următorii ani Baba Vanga: Previziuni pentru 2018 și următorii ani Reviewed by Diana Popescu on decembrie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.