Noutăți: curse Germania la destinație


Știai că în Germania trăiesc și muncesc peste 500.000 de români?!?
Potrivit lui Ifo, Institutul de Cercetare Economică din München, ocuparea forței de muncă din Germania va crește până  la 45,2  în 2019, motiv pentru care trebuie să știi că există în România de astăzi servicii  auto de transport de la adresă la adresă sau la destinație, una din cele mai bune variante de transport, după părerea mea, nu crezi?


Pentru că te întrebai astăzi pe una din rețelele de socializare, dacă cineva știe o firmă de transport a căror servicii sunt  de bun simț și la preț accesibil, nu pot să nu mă gândesc la acele curse Germania România la destinație cu ZGR , la care am apelat toamna trecută și permite-mi să-ți le recomand și ție, indiferent de motivele tale de călătorie.


Curse România- Germania săptămânale la destinație cu microbuzul sau autocarul

Transportul cu microbuzul


Dacă ai nevoie să tranzitezi săptămânal în interes de serviciu din România în Germania și viceversa, organizează-ți programul în funcție de necesități. Bucură-te de siguranța și confortul unui microbuz 8+1, fă rezervarea din timp și poți călători în zilele pe care le consideri potrivite pentru tine.
De asemenea, dacă unul din membrii familiei tale muncește sau învață în Germania se va putea bucură de primirea  direct la domiciliul său, a unui colet care a fost transportat din România în condiții ireproșabile.
Multe persoane caută servicii de transport colete din  România în Germania care să le înlesnească transportul unor bagaje voluminoase, pe lângă cele de mână. Îți vor fi permise, în costul biletului să duci după tine  sau să trimiți bagaje care să cantareasca chiar și 50 de kilograme, dar cu autocarul.


Transport cu autocarul

Plănuiești să petreci cu un grup mai mare de prieteni sărbătorile de Paști sau chiar o săptămâna de vacanță pe tărâmuri nemțești? Autocarele moderne din dotare asigura confortul de care are nevoie chiar și cea mai pretențioasă fire sau o persoană cu nevoi speciale. Trebuie să știi că te poți bucura de reduceri semnificative, mai ales dacă în grupul tău, printre călători, sunt copii și pensionari.
Vei putea călători  chiar și pe un itinerariu personalizat, alături de un personal profesionist care va acorda toată atenția rutei stabilite împreună.



Transport internațional de mașini

O firmă de transport care se respectă intermediază și curse internaționale de mașini pe platforme proprii. Dacă urmează să perfectezi actele de cumpărare ale unei mașini cool din Germania, dar nu știi cum s-o aduci acasă în condiții de mare siguranță fii sigur de echipamentele și personalul profi ale celor de la ZGR care îți va încărca, transporta și descărca cu atenția cuvenită automobilul mult visat.



Care sunt orașele din România/ destinațiile din Germania, care se bucură de serviciile  de transport auto oferite de ZGR?


Orașele România:
Focșani, Galați, Brăila, Buzău, Ploieșți, București,Târgoviște, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Caransebeș, Lugoj, Timișoara, Brașov, Făgăraș, Sibiu, Deva, Arad.

Destinații Germania:
Passau, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Koln, Dusseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Munhen, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Mannheim, Mainz, Wiesbaden, Koblenz, Bonn, Duren


Sper că te-am ajutat și numai bine să ai!


Noutăți: curse Germania la destinație Noutăți: curse  Germania la destinație Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Va salut cu drag si in primul rand doresc sa va multumesc pentru informare si recomandare. Chiar daca in prezent muncesc si traiesc in Bucuresti, pentru mine este important ca pot beneficia de aceste servicii si in Caransebes. In trecut am cautat fel de fel de alternative, unele mai bune dar altele cu fel de fel de complicatii. O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.