Floarea care îți place și caracterul tău!


Fiecare dintre noi are o floare, favorită, care îi place mai presus decât altele, un lucru ce tinde să îi reflecte personalitatea, caracterul, impulsurile interioare cele mai adânci, ba chiar și destinul.

Te-ai întrebat vreodată de ce îți place mai mult o floare decât alta, care este originea unei astfel de preferințe. Unii pretind că această opțiune este înrădăcinată profund în codul nostru genetic, și că ne poate destăinui fundamentul sorții noastre, a rolului nostru în lume!

Floarea care îți place și caracterul tău, personalitatea ta!

Pentru a nu se crede că am favorizat o floare în pofida alteia, le-am amplasat în ordine alfabetică. Pe de altă parte, dacă nu-ți afli în acest articol floarea care îți place, te reprezintă, o poți probabil găsi accesând linkul Legendele și miturile florilor!

Bujorul

Ai o inimă de aur, ești preocupat de grijile, păsurile altora, știi cum să te bucuri de bucuriile altora, să le faci mereu surprize plăcute. Totodată, dacă îți place floarea de bujor, înseamnă că știi să îți trăiești viața la maximum, să-i deguști cu nesaț fiecare clipă.

Cala

Cala este apreciată de oamenii care prețuiesc plăcerile simple ale vieții, nu se încurcă în detalii neînsemnate, care au încredere în destinul lor, în valorile caracterului lor și nu se deranjează prea mulă vreme. fără rost, să-și introspecteze sufletul. Această floare denotă, adeseori, o căsătorie armonioasă, fericită, ferită de mici discordii.

Crinul

Iubitorii crinului par să fie caracterizați de empatie, grație, generozitate, compasiune, bunăvoință față de cei din preajmă și de un mare atașament față de copii, familie. Ei sunt, de obicei, respectați de alții și sunt mândri de ceea ce fac, realizează în munca lor. Bărbații, dar mai cu seamă femeile care prețuiesc crinul se zice că își iau relațiile de cuplu foarte în serios!

Floarea soarelui

În caz că-ți place floarea soarelui, se întrevede că ești energic și deschis față de lume, că ai mai mereu o atitudine pozitivă și, din acest motiv, ești apreciat de cei din imediata ta apropiere. Pari să radiezi fericire, bucurie în jurul tău! Posezi capacitatea de a-i smulge pe oameni din stări de depresie, dezamăgire, relevându-le latura luminoasă a existenței lor.

Gardenia

În eventualitatea că ești un fan al gardeniei, este foarte posibil să fii amator să adopți mai mereu un stil înnoitor al imaginii personale, să tânjești și să-ți oferi oportunitatea să călătorești în zone incitante, virgine, exotice ale lumii. Îți învălui dragostea, legătura de cuplu într-o aură de mister și noutate.

Garoafa

Dacă iubești garoafele, pari să fii mai tot timpul impulsionat să sprijini oamenii, să le fii de folos prietenilor tăi prin sfaturile și îndrumările inspirate pe care le dai acestora. Te simți împlinit când le oferi o mână de ajutor altora, dar trebuie să te ferești de oameni răuvoitori, ce încearcă să profite necinstit de bunăvoința ta.

Hortensia

Celor care le plac florile de hortensie tind să își convingă persoanele apropiate că sunt foarte puternici, însă, în adâncul lor, au un punct sensibil, o vulnerabilitate pe care trebuie să și-o ascundă cu mare grijă.

Iris

Oamenii care preferă irișii sunt extrem de creativi, sunt impulsionați de o imaginație fără hotare. Nu se mulțumesc cu o viață de rutină, nu se complac în inerție, sunt nemaipomenit de optimiști și, tocmai de aceea, este necesar să se asigure întotodeauna că sunt cu adevărat cu picioarele pe pământ, că privesc existența printr-o prismă cât mai realistă. Pot avea rezultate excepționale în demersuri artistice, atâta timp cât dau dovadă de perseverență.

Lalea

Amatorii de lalele sunt predispuși să își pună mai presus de orice familia, sunt foarte adaptabili la schimbările vieții și caută să se implice în tot felul de noi experiențe. Se impune, totuși, să nu se încreadă în oricine, să-și limpezească care le sunt dușmanii, și care amicii!

Mac

Oamenii care prețuiesc maculsunt înclinați să se vadă mai presus de alții, să încerce cu tot dinadinsul să fie în centrul atenției. Nu fac asta din motive egoiste, ci numai din pricina entuzismului lor de a se implica în aproape orice împrejurare ale existenței. Se străduiesc să învețe lucruri noi, să fie cât mai creativi, să țintească să se apropie de perfecțiune în tot ce fac.


Margareta

Dacă îți plac margaretele, însemna că vezi mai tot timpul partea plină a paharului vieții tale, că ești predispus să trăiești vibrant, din plin fiecare clipă a existenței tale. Spiritul tău diplomatic și simțul umorului te ajută să te integrezi de minune printre oameni, să răspândești bucuria în preajma ta. Pe de altă parte, margareta este un simbol al inocenței, al nevinovăției ce poate atrage de partea ta atât oportunități, cât și necazuri!

Narcisa

Preferința pentru narcisă este specifică artiștilor, celor care sunt străbătuți de o extremă sensibilitate și creativitate, dar nu se dau înapoi în fața unor munci grele, în stare să le materializeze aspirațiile. În Occident, narcisa este și un simbol al bunăstării și norocului. Tinzi să fii o persoană foarte darnică în iubire, dar și una organizată, ambițioasă, în stare să te dedici unor sarcini, responsabilități multiple.


Orhidea

Orhidea denotă eleganță, rafinament, stil, sofisticare. Pari să nu ai mulți prieteni, însă cei pe care ți-i păstrezi alături îți sunt de nădejde. Poți fi pasionat de călătorii, de descoperirea unor aspecte misterioase, semnificative, spirituale ale lumii. În plus, pari să emani o atractivitate rară, ce-ți făgăduiește împliniri majore în dragoste.

Trandafirii

Trandafirii exprimă o dimensiune a personalității, caracterului, încărcată cu pasiune, romantism și emotivitate. Dacă îți plac peste măsură, poate fi nevoie să-ți supraveghezi tendința de a vedea numai ceea ce este mai bun, mai frumos în alții, și pe cea de a le trece cu vederea defectele. Nu trebuie să ignori ghimpii existenți în tine și în alții, să te ferești să îți asumi o perspectivă prea roză asupra celor care te înconjoară!

Violete

Preferința pentru violete poate fi asociată cu predispoziția ta de a fi foarte secretos, a fi extrem de selectiv în alegerea prietenilor și a nu accepta cu ușurință compania rudelor tale.

Florile în citate, aforisme, maxime


Floarea care îți place și caracterul tău! Floarea care îți place și caracterul tău! Reviewed by Diana Popescu on aprilie 01, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Surprinzator... chiar mi se potriveste descrierea legata de lalea. Dar si cea de trandafiri.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.