Cum te aperi când ești atacat cu un cuțit - Video viral

O metodă inedită de a te apăra când ești atacat de cineva cu un cuțit a fost, de curând, relevată de un clip video al poliției chinezești, ce a ajuns să fie viral datorită finalului său neașteptat, hazliu, umoristic.
Video viral: Cum te aperi când ești atacat cu un cuțit

Filmat în zona de sud-vest al Chinei, acest video începe cu un mesaj foarte sobru, serios, al unui bărbat îmbrăcat în uniformă de polițist. El ne spune, "Astăzi, vă vom învăța ce aveți de făcut atunci când sunteți atacat de cineva cu un cuțit".

Apoi, ne este înfățișat un chinez fioros, musculos, agresiv, ținând într-una din mâini un cuțit, dornic parcă să înjunghie pe oricine îi este în apropiere.



Clipul video se încheie delicios, cu fuga polițistului chinez din fața agresorului său, în vreme ce strigă din toți rărunchii, "Ajutor! Poliția!"

De fapt, în acest fel, poliția chinezească încearcă să avertizeze oamenii că atunci când sunt atacați cu un cuțit, nu are rost să apeleze la tot felul de metode de autoapărare din artele marțiale ci, pur și simplu, să-și ia cât mai repede tălpășița și să ceară de urgență ajutorul polițiștilor (dacă se află vreo unul prin apropiere!).

Superstiții despre cuțite
Cum te aperi când ești atacat cu un cuțit - Video viral Cum te aperi când ești atacat cu un cuțit - Video viral Reviewed by Diana Popescu on iunie 01, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.