Lucruri care atrag demonii și semne că o casă este bântuită

Am întâlnit oameni care credeau din străfundul sufletelor lor că locuința, casa le este bântuită, că sunt atacați de demoni, fantome ori spirite rele, creaturi contestate ca fiind reale de cei care neagă cu înverșunare posibilitatea existenței unei lumi paranormale. Nu trebuie ignorat că unele dintre aceste persoane "realiste" și-au schimbat peste noapte convingerile după ce au avut de a face cu experiențe, fenomene dramatice, inexplicabile... Rândurile de mai jos descriu perspectiva despre aceste lucruri ale celor încredințați de realitatea lor și despre cum ele pot fi combătute din punctul lor de vedere.

Ce lucruri atrag demonii, care sunt semnele că o casă poate fi bântuită de entități negative? Așa-zișii demoni par să fie determinați să distrugă orice aspect pozitiv din locurile pe unde își află sălaș, par să se orienteze către ruinarea dragostei, fericirii, a vieții umane în general.
Lucruri care atrag demonii și semne că o casă este bântuită

Se spune că primul pas în îndepărtarea unui demon dintr-o locuință ori dintr-un loc de muncă presupune să identifici semnele prezenței acestuia. De exemplu, simțământul că ceva te apasă pe piept sau te sufocă în timpul somnului sau a stării de trezie poate indica o bântuire demonică!

Semne că locuința ta este bântuită de demoni / fantome


O prezență demonică din casa ta poate fi confirmată de următoarele indicii:

- Suntele ciudate, cum ar fi cele ale unor pași, închiderii și deschiderii ușilor, ferestrelor, șoapte, gemete sau oftaturi ușoare, ori zgomote ale unor interferențe electrice.

- Viziuni stranii: umbre apărute în câmpul tău vizual periferic, clipirea luminilor, obiecte ce par să-și fi schimbat brusc locul, poziția, siluete întrevăzute în întunecime.

- Simțăminte ciudate: sentimentul că ești urmărit de ceva/cineva, că ceva este "greșit", că cineva ți-a umblat prin lucruri, curenți inexplicabili de aer, senzația că ti se face din senin pielea de găînă și cea că ești atins de o mână nevăzută.

- Mirosuri stranii de parfumuri, mâncăruri, sulf și emanații dezagreabile.

Diavolul din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor

Pe măsură ce un demon sau o fantomă își mărește energia, se poate manifesta mai pregnant, semnele de mai sus se pot intensifica, adăugându-li-se altele, mai evidente:

- Coșmaruri cu aceeași temă foarte frecvente.

- Sentimentul că ești țintuit în pat în vremea somnului și constatarea după trezire că trupul tău poartă semnele unor zgârieturi, învinețiri inexplicabile.

- O senzație generală de disconfort sau teamă care te copleșește în casă sau în mediul tău înconjurător.

- O negativitate ce se instalează în relațiile cu rudele și/sau prietenii, ce conduce des la certuri, înfruntări, dispute. Câteodată, demonii se focalizează pe un membru foarte vulnerabil al familiei, de obicei pe un copil, care îl vede ca pe un prieten imaginar.

- Obiectele religioase din locuință, precum biblii, icoane, sunt distruse ori pierdute fără vreo explicație clară.

- Apar pe pereți tot felul de inscripții stranii, fără noimă.

În unele cazuri, fantomele, demonii, entitățile malefice pot încerca să pună stăpânire peste o anumită persoană din casă. Indiciile despre o astfel de posedare sunt:

- Izolarea: persoană respectivă se autoizolează, comunică tot mai puțin cu familia.

- Mânie / resentiment: ea are izbucniri de nervozitate nejustificate de nimeni și nimic,

- Lipsă de interes pentru activități care o pasionau de obicei.

- Întețirea, multiplicarea coșmarurilor, viselor urâte, țipete în somn și teroarea față de întuneric.

- Urme indefinite fără o cauză aparentă, de zgârieturi, mușcături, julituri pe corp.

- Un interes crescând față de ocultism, magie neagră.

- Afecțiuni ale sănătății și slăbiciuni inexplicabile fizice și mentale.

Ce este, de fapt, un demon ori o fantomă din perspectiva fanilor fenomenelor supranaturale? Un spirit negativ sau o entitate negativă care se străduiește să-și facă loc într-o existență umană, profitând de o zonă deja "bolnavă", malefică!

Lucruri care atrag demonii într-un loc anumit:


- O crimă sau o sinucidere ce s-a petrecut acolo.

- Ritualuri magice, de magie neagră desfășurate în acel loc, având capacitatea să deschidă porțile unor ființe răuvoitoare.

- Negativismul instaurat de unii oameni. Acesta pare să cheme creaturile demonice din cauza energiei negative acumulate în timp.

- Obsesia față de moarte. Oamenii bântuiți de gânduri și simțăminte despre moarte reprezintă o țintă favorită a demonilor.

- Depresia. Persoanele depresive par să aibă o aură slabă, vulnerabilă, în stare să ispitească negativitatea, inclusiv demonii.

- Uzul/ abuzul de droguri. Cine face uz, abuz de droguri tinde să se deschidă către un atașament demonic. De ce? Fiindcă astfel de substanțe le secătuiesc energia fizică, mentală și spirituală, lăsându-le cu garda jos față de atacurile entităților demonice!

Demonii - Povestire de Akutagawa Ryūnosuke
Lucruri care atrag demonii și semne că o casă este bântuită Lucruri care atrag demonii și semne că o casă este bântuită Reviewed by Diana Popescu on iulie 01, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.