Horoscop Fecioară august 2018

Horoscopul Fecioarei din luna august 2018 pune accentul oportunităților cumva îngrădite, legate de țări străine, pe trăirea deplină a existenței, dar și a unor dezavantaje țînând de acest aspect și, în fine, spre concentrarea către universul tău interior și trecut, ce trebuie să fie constantă. În dragoste, stabilitatea izgonește contradicțiile, iar în muncă nu se ivesc evenimente extraordinare, atât negative, cât și pozitive.

Horoscop august 2018 Fecioară - Predicții generale


O călătorie, un job sau chiar stabilirea în străinătate pot întâlni piedici neașteptate. Lucrurile nu sunt atât de simple pe cât păreau la prima vedere și este necesar să faci eforturi, chiar și  sacrificii pentru a-ți împlini una din aceste năzuințe.

Pe de altă parte, pari să fii traversat de tendința de a te bucura de delicii rare, eventual costisitoare ale existenței. Câteodată, poate fi nevoie să-ți ții sub control impulsul de a te implica în distracții, neglijându-ți obligațiile, responsabilitățile de bază.
Horoscop Fecioară august 2018

Înclinația de a te retrage din lume, a medita în liniște la ceea ce este cu adevărat important pentru tine, pare să capete întâietate la un moment dat. În același timp, uneori, poți să fii bântuit de senzația că ești abandonat, ocolit de oameni, în acest fel atrăgându-ți-
se atenția asupra dezideratului de a îți lua viața în propriile mâini.

Fapte trecute par să reînvie, dar nu trebuie să te lași copleșit de regrete tardive, neproductive, ci să tragi învățăminte din ele pentru viitor.

Horoscop Fecioară 2018

Influențele de mai sus  sunt marcante doar câteva zile, fiind alungate de o explozie de vitalitate, încredere în tine și voință, în ultima săptămână a lunii. Ești mobilizat de dorința de a-ți impune personalitatea, a ieși în evidență, iar aceasta are oportunitatea să se materializeze, ba chiar să-ți înlesnească o poziție de lider.

În ultimele zile din  luna august, ai, de asemeni, prilejul să-ți invigorezi, descătușezi creativitatea și să o direcționezi fără mari ezitări către căi noi, fertile.

Pe 11 august 2018, Luna nouă iluminează sectorul Leului, dezvăluindu-ți indicii valoroase pentru demersurile tale, invizibile pentru cei din jur. Cu atât mai mult, nu are rost să te lași purtat în certuri din pricina unor motive mărunte. Alege-ți cu grijă bătăliile și economisește-ți energia pentru cele care merită să fie purtate!

Soarele în trigon cu Uranus, în ziua de 25 august 2018, îți întoarce lumea cu susul în jos, dar într-un sens bun. Îți satisfaci plăcerea de a fi nițel imprevizibil, nonconformist. Extragerea din rutină îți permite să-ți relevi perspective nebănuite asupra existenței.

Dacă alții par să-ți deraieze planurile din data de 26 august 2018, tind să o facă fără să vrea pentru a-ți dezvălui ce este important pentru tine. Sub vibrațiile Lunii pline din Pești trebuie să te concentrezi pe visele tale cele mai înalte, fără să-ți treci cu vederea responsabilitățile.

Horoscop Fecioară august 2018: Dragoste și cuplu


Stabilitatea predomină în viața sentimentală. Nativii aflați deja într-o legătură de cuplu se simt tot mai bine, mai confortabil în ea. Cei singuri nu sunt captivați în nici un caz de flirturi frivole, aventuri superficiale.

Pe la jumătatea lui august, amorul o poate cumva razna. Dacă ai un tovarăș de viață, se impune să-ți înăbuși din fașă, până nu se extinde, înclinația de a fi gelos fără motive întemeiate. O temeritate ieșită din comun pare să le facă deservicii celor care aspiră să cucerească inima unei persoane care le-a picat cu tronc!

Din fericire, către finalul lunii, dragostea își regăsește echilibrul, atât în relațiile amoroase statornicite, cât și în cele incipiente.

Horoscop august 2018 Fecioară: Muncă și bani


Viața profesională poate profita, cu unele condiții, așa cum am menționat mai înainte, de un loc de muncă peste hotare. În rest, nu este învolburată nici de mari succese, nici de eșecuri cutremurătoare.

Cu o excepție! Pe 26 august 2018, grație trigonului Soarelui cu Saturn, ești înzestrat cu o precauție de bun augur în afaceri și la serviciu. Te apleci cu responsabilitate și ușurință asupra proiectelor profesionale, îți impui standarde înalte în abordarea lor, iar lucrul asta nu are cum să nu-ți fie apreciat de superiori.

Horoscop Fecioară iulie 2018
Horoscop Fecioară august 2018 Horoscop Fecioară august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.