Horoscop Leu august 2018

În horoscopul Leului din luna august 2018 se evidențiază reorientarea și ajustarea obiectivelor tale personale și sociale, o relaționare intensă, fericită, cu oamenii, necesitatea retușării imaginii pe care o oferi lumii. Dragostea stă sub semnul armonizării și respectului reciproc, activitatea profesională își acordă șanse substanțiale prin împrospătare și organizare, iar cea financiară este îți favorabilă dacă este guvernată de cumpătare.

Horoscop august 2018 Leu: Previziuni generale


Ești mobilizat să-ți redefinești țelul în viață și reputația dorită în plan public în conformitate cu valorile tale autentice.

Acest lucru nu te împiedică însă să interacționezi cu vioiciune, bucurie și fler cu cei din preajma ta. Te focalizezi pe interesele tale de căpătai, pe discuții constructive, având menirea să-ți sugereze modalități diferite de a-ți atinge obiectivele. Ai parte de beneficii importante în contactele cu rudele și pe parcursul unor călătorii de durată scurtă.

În ultima decadă a lunii, pari să fii foarte preocupat de imaginea ta personală, mai ales că poți afectat de probleme în comunicarea cu alții și de senzația că unii oameni îți interpretează greșit personalitatea ori intențiile. Dacă faci vreo schimbare a look-ului tău, nu lua totuși măsuri drastice în acest sens!

Cuadratul dintre Soare și Jupiter din 7 august 2018 te încarcă cu entuziasm, neastâmpăr în demersurile tale principale. Ai grijă să nu-ți supraestimezi abilitățile și să nu te lași dezamăgit de un eșec de moment!
Horoscop Leu august 2018

Mesajele, telefoanele care-ți sunt adresate, solicitările unor persoane din jur tind să nu-
ți mai îngăduie nici o clipă de răgaz pe 9 august 2018, sub impactul conjuncției Soarelui cu Mercur. În acest context astral, se impune să-ți drămuiesti energia prin ierahizarea activităților tale.

Ziua de 11 august 2018 este marcată de cuadratul dintre Mercur și Jupiter, și Luna nouă amplasată în Leu. Poți fi cutreierat de o idee inspirată de demarare a unui important proiect individual. Ține-ți în frâu graba, și nu te avânta în materializarea lui decât după ce i-ai analizat cu grijă detaliile, ai făcut cu minuțiozitate deosebirea între ce-ți este util și ce îți este inutil în ducerea sa la bun sfârșit.

Horoscop Leu 2018

Venus se poziționează în sextil cu Mercur în data de 18 august 2018, conferindu-ți o atitudine prietenoasă, binevoitoare, facilitându-ți reuniuni sociale extrem de plăcute, alături de persoane care îți sunt pe plac sau sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine.

Luna plină ivită pe 26 august 2018 în Pești te determină să te smulgi din vâltoarea haotică a lumii și să te concentrezi spre tine însuți, în căutarea unor semnificații cât mai adânci ale faptelor și năzuințelor tale.  Conjuncturile exterioare par să se alinieze acestei tendințe și să te călăuzească în fructificarea ei.

Pe 28 august 2018, cuadratul lui Mercur cu Jupiter îți așează înainte o grămadă de detalii în proiectele personale, ce te pot secătui energetic dacă le abordezi impulsiv. Ai capacitatea să-ți extinzi planurile, să le intrezărești un mai mare potențial, să ți le dezvolți cu condiția să-ți concentrezi cu asiduitate atenția asupra lor.

Horoscop Leu august 2018: Dragoste și cuplu


În cuplurile căsătorite sau pe termen lung domnește de obicei o atmosferă de excelentă comunicare. Dacă apare cea mai mică urmă de neînțelegere, ea este înlăturată grație diplomației ambilor parteneri.

Nativii solitari au oportunitatea de a se implica într-o poveste de dragoste datorită expresivității sclipitoare de care dau dovadă în conversații și numeroaselor evenimente sociale la care participă.

Spre finalul lui august pot să se iște unele certuri în amor din cauza simțământului de inferioritate al unuia din cei doi parteneri ori a înclinației unuia de a-și asuma o poziție de superioritate.

Horoscop august 2018 Leu: Muncă și bani


Un șir de incidente, circumstanțe neplăcute în sfera în sfera profesională au rolul să te îndemne să ți-o revitalizezi, să-i afli căi noi de dezvoltare, ba chiar să te dedici unor activități lucrative independente.

Mai cu seamă în a doua parte a lunii, este necesar să eviți să te lansezi în certuri înfierbântate cu șefii și colegii. În cele din urmă zile ale lui august, relațiile din muncă se îmbunătățesc simțitor, și îți crește randamentul, productivitatea, ca urmare a organizării, sistematizării sarcinilor și responsabilităților tale.

De asemeni, ți se limpezesc surse noi de bani, metode neglijate de a-ți optimiza contul bancar. Uneori, este totuși nevoie să-ți înfrânezi imboldul de a cheltui peste măsură numai pentru a-ți crește popularitatea, prestigiul!

Horoscop Leu iulie 2018
Horoscop Leu august 2018 Horoscop Leu august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.