Ce înseamnă visele despre pești?

Visele despre pești (care se mișcă prin apă) reprezintă mesaje relevatoare trimise din zona ta subconștientă, în special când sunt asociate cu marea ori oceanul... Peștii sunt, totodată, un simbol al evoluției personale sau al fertilității, și pot fi corelați în vise și cu o naștere. Nu întâmplător, unele femei visează pești în apă atunci cand sunt gravide...

Icrele visate întruchipează potențialul tău și dezvoltarea ta individuală. Ele pot semnifica și o idee ori o direcție nouă în viață, sugerată eventual de mintea ta subconștientă.

Un vis de-a lungul căruia prinzi un pește indică o iluminare, o revelație bruscă. Un altul, în care prinzi un pește cu mult mai mare decât te-ai fi așteptat sugerează că ești implicat într-un demers de amploare, pe care-ți este greu să-l ții sub control.
Ce înseamnă visele despre pești?

Când visezi un pescar, înseamnă că te străduiești să-ți clarifici o problemă ori o conjunctură încurcată din viața reală. Visele în care zăreșți pe cineva pescuind la copcă, prin gheață, dau de înțeles că vei reuși să treci dincolo de o barieră emoțională sau de una exterioară.

Dacă ai visat o undiță, aceasta reprezintă motivația și modalitățile necesare pentru a-ți explora lumea interioară, părți ale sale mai puțin conștientizate.

Un cârlig de prins pești din vise poate indica faptul că ești "prins" într-o situație complexă ori că ești manipulat, înșelat să faci ceva sau să crezi în ceva.

Înec în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Acvariul este un simbol oniric al emoțiilor, simțămintelor tale. De asemeni, acesta poate semnala că îți separi, compartimentezi emoțiile, ți le ții prea strict în frâu, ceea ce te face să ratezi șansa de a trăi din plin. Dacă te visezi privind pești dintr-un acvariu, poate însemna că te detașezi prea mult de oameni, de societate, sau că ai senzația că te miști în viață într-un cerc vicios, fără să evoluezi.

Doi pești apăruți în vis în acvarii separate reprezintă și ei sentimentul că te simți izolat de oameni.

Visul referitor la un pește mort semnifică dezamăgiri, decepții, pierderi. Pot fi pierderi asociate cu sfera de influență, averea, o credință personală ori infidelitatea în dragoste. Totodată, ți se poate da de înțeles că tinzi să renunți la un aspect al existenței mai vechi, pentru a te lansa pe un traseu înnoitor al dezvoltării tale.

În eventualitatea că ai visat cum cureți pești, le înlături solzii, înseamnă că îți schimbi modul de a-ți exprima personalitatea, astfel încât să te înfățișezi altora într-o manieră acceptabilă pentru ei, dar care nu reflectă autenticul tău sine.

Când visezi că gătești și/sau mănânci pește, ți se dezvăluie simbolic crezurile, filosofia ta de viață sau spiritualitatea ta. Hrănirea cu pești sugerează că încorporezi noi realizări individuale în identitatea ta. Gătirea peștilor poate avea aceeași semnificație, dar poate denota și că înglobezi idei, informații, concepții noi în sinele tău, în existența ta.

Într-un proverb chinezesc se spune, "Dă-mi un pește și voi avea ce mânca o zi, învață-mă să pescuiesc și voi avea de mâncare tot restul vieții mele".

Apa din vise | Interpretarea și semnificația viselor
Ce înseamnă visele despre pești? Ce înseamnă visele despre pești? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.