Horoscop Fecioară martie 2019

Potrivit horoscopului Fecioarei din luna martie 2019, ești mobilizat să îți îmbunătățești conexiunile cu persoanele din preajma ta, mai cu seamă că acestea par să fi marcate câteodată de unele contradicții, să îți transformi felul de a aborda lumea. Viața sentimentală evoluează spre noi căi de împărtășire, demonstrare a afecțiunii, iar cea profesională este stimulată de o ambiție aproape nelimitată și de împrejurări foarte favorabile. 

Horoscop Fecioară martie 2019: Previziuni generale


Parcurgi o vreme nemaipomenită pentru a-ți organiza în mod eficient timpul, a ajusta relații interumane care sunt importante pentru tine. Ai mai multe așteptări atât de la tine însuți, cât și de la cei din preajma ta.

Poți fi marcat, totuși, de unele dificultăți din plan personal, social și profesional. Poate că ai neglijat să vezi ce vor de la tine oamenii apropiați, gândindu-te, în schimb, la ce pot face ei pentru tine!
Horoscop martie 2019 Fecioară

În același timp, poți fi pus în situația de a-ți redefini modul cum trăiești. Este posibil să-ți dezvăluiești că nu îți ai locul, cu adevărat, printre semenii tăi de zi cu zi, că este necesar să îți schimbi cu 180 de grade modalitatea de a te încadra în lume. Acest lucru este pe punctul să te determine să cauți noi grupuri de oameni, capabili să fie pe aceeași lungime de undă ca și tine, ba chiar să te inspire să te muți într-o altă țară!

Luna nouă apărută pe 6 martie în Pești îți atrage, totuși, atenția să nu te grăbeșți în înfiriparea unor noi relații. Nu-ți neglija bucuriile oferite de familie, numai ca să te lansezi într-o aventură pe cale să-ți rezerve mari dezamăgiri. Dacă nu poți scăpa de un anumit neastâmpăr interior, planifică-ți un răstimp de vacanță alături de cei dragi!

Horoscop Fecioară februarie 2019

Cea din urmă decadă a lunii te provoacă să te dedici unei transformări însemnate a sinelui, menită să te invigoreze și în demersurile din lumea exterioară. Impulsuri suprimate ale zonei tale subconștiente îți indică ce ai de făcut în acest conxt astral, dacă ai răbdarea și bunăvoința de a-i asculta mesajele!

De asemeni,  interacțiunea cu cei din imediata ta apropiere tinde să se lepede de dificultăți, ai capacitatea să afli cea mai bună cale pentru a te angaja  în activități reciproc avantajoase. Optimizarea parteneriatelor din toate sferele existemtei tale îți făgăduiește realizări de excepție.

Horoscop Fecioară martie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești solo, este de așteptat să-ți împletești destinul cu cel al unei persoane atractive, cunoscute cu ocazia unui eveniment din zona ta profesională, sau cu una care este înclinată să facă tot ce poate pentru a-ți sprijini evoluția personală.

Cei integrați într-un cuplu, par să fie motivați de tovarășii lor de viață să își depășească limite aparente, să își găsească noi făgașuri de împlinire a conexiunii lor afective.

Spre finele lunii, o relație amoroasă în doi aflată la început de drum poate capătă o tentă mai serioasă decât te așteptai, un lucru ce te bucură, te împlinește.

Dacă ți-ai găsit deja jumătatea, se pare că reușeșți cu ușurință să pui capăt unor neînțelegeri, dispute cu aceasta, să îți optimizezi legătura afectivă cu aceasta, mai ales că sunteți amândoi dispuși să recurgeți la compromisuri pentru a nu știrbi armonia acesteia.


Horoscop Fecioară martie 2019: Muncă și bani


Atmosfera de la muncă tinde să se însenineze, să fie caracterizată de o cooperare plăcută cu colegii și șefii. Dacă ai nevoie de un serviciu, nu ai dificultăți în a găsi unul deși, nu îți oferă, deocamdată, avantaje ieșite din comun.

Pe 21 martie 2019, Luna plină din Balanță îți furnizează idei concrete, inspirate de a-ți majora veniturile. Onestitatea de care dai dovadă în afaceri te sprijină în acest sens.

Ultimele două zile din martie și toate acelea de pe parcursul lui aprilie stau sub semnul unei ambiții, dinamizări profesionale năvalnice. Ai la dispoziție un potențial energetic uriaș pe care ți-l canalizezi către carieră și, în plus, oportunitățile legate de progresul tău în muncă sunt mai dese și mai consistente decât de obicei.

Zodia şi constelaţia Fecioarei: Legendă şi mit
Horoscop Fecioară martie 2019 Horoscop Fecioară martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.