Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2019

Evenimentele astrologice marcante din horoscopul lunii aprilie 2019 sunt tranzitele retrograde preluate de Jupiter în Săgetător, Pluton și Saturn în Capricorn, intrarea planetelor Mercur și Venus în Berbec, parcursul Soarelui în Taur, Luna nouă din Berbec și Luna plină din Balanță.

Horoscop sumar pentru fiecare zodie în aprilie 2019


Berbecul poate fi inspirat sau silit de împrejurări să-și revizuiască traseul carierei, își limpezește o serie de demersuri financiare, profită de o comunicare substanțială, eficientă, ce-i crează oportunități atât în plan social, cât și amoros.

Nativii din Taur sunt îndrumați să își schimbe din temelii perspectiva spirituală asupra sinelui și a lumii, nu pleacă deocamdată de acasă, dar își pot organiza, pune la punct, o viitoare călătorie, eventual una de studii, și tind să prefere o viață sentimentală discretă, intimă, chiar una tainică uneori.

Pentru Gemeni se anunță o perioadă implicând o necesară reanalizare a resurselor bănești, îndeosebi a celor din asocieri, o eliminare a impulsurilor lor subconștiente negative, o fortificare a relațiilor cu amicii și o conexiune de cuplu ce oscilează între senzualitate și prietenie.

Horoscopul Racului insistă pe evaluarea parteneriatelor din toate sferele existenței, estimarea viabilitățîi acestora, recunoașterea adevăraților prieteni, interacțiunea fericită din zona profesională, o orientare responsabilă, uneori prea rațională în dragoste.
Astrologie horoscop aprilie 2019

Celor născuți în Leu li se sugerează să își armonizeze legătura dintre minte și trup, să adopte un stil de viață mai sănătos, să-și echilibreze focalizarea către muncă cu cea spre familie. Sunt favorizați să facă o vizită peste hotare și de o atmosferă de colaborare în muncă.

Fecioara este înclinată să caute și să-și releve noi modalități de a-și împrospăta viața amoroasă, are la dispoziție timp și trebuie să dea dovadă de răbdare în rezolvarea unei eventuale probleme în cuplu, își poate ajusta felul în care își exploatează creativitatea, are prilejul să-și optimizeze parteneriatele financiare, de afaceri, și poate să facă un drum în străinătate.

Pentru Balanță se vestește o vreme prielnică împletirii libertății individuale cu obligațiile de familie, destrămării unei situații încordate cu niște rude, reflecției asupra responsabilităților pe care le are față de oamenii dragi. Este sprijinită, în acest sens, de abilitatea de a-și invigora conexiuni umane în doi și poate avea câștiguri notabile în asocieri financiare.

Scorpionului i se anticipează dezideratul de a medita la modul cum relaționează cu cei din jur, întrucât se pot ivi neînțelegeri, dispute, în special cu persoane apropiate. Poate face față unor astfel de provocări grație lucidității cu care își percepe conexiunile, mai cu seamă cele de parteneriat. Pe de altă parte, pare să se bucure de o apreciere sporită la serviciu.

Horoscopul Săgetătorului indică necesitatea abordării cu maximă seriozitate a întreprinderilor financiare, a bugetului personal, posibil din cauza încetinirii progresului acestora sau a unor dificultăți recente. Dragostea îi surâde mai des decât de obicei, datorită aurei sale de farmec și a sensibilizării comunicării cu tovarășul de viață.

Nativii din Capricorn sunt în pragul unei transformări importante a traiului de zi cu zi, pot fi sprijiniți  în conturarea unor proiecte ambițioase de oameni cu care au rupt legătură un timp, au parte de o optimizare majoră a relațiilor familiale și de claritate, lipsă de ambiguități, în conexiunile lor sentimentale.

Vărsătorul este călăuzit să-și exploreze universul interior, să arunce peste bord balastul unor vinovății, remușcări, simțăminte de altădată. În același timp, este antrenat într-o activitate socială intensă, promițătoare, chiar și în amor!

Peștii pot ajunge la o răspântie hotărâtoare de drumuri în unele legături de prietenie, fiind astfel impulsionați să se gândească profund la ce își doresc de la acestea. Oricum, spre finele lunii, se integrează de minune în societate și, în plus, au împliniri însemnate în domeniul financiar.

În curând, pe diane.ro, horoscopul detaliat aprilie 2019 pentru fiecare zodie în parte!

EVENIMENTE ASTROLOGICE APRILIE 2019

- 2 aprilie 2019: Mercur (în Pești) în conjuncție cu Neptun (în Pești)

- 5 aprilie 2019: Luna nouă în Berbec

- 7 aprilie 2019: Sextil între Mercur (în Pești) și Saturn (în Capricorn)

- 10 aprilie 2019: Sextil al lui Mercur (în Pești) cu Pluton (în Capricorn)

- 10 aprilie 2019: Soarele (în Berbec) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 10 aprilie 2019: Jupiter devine retrograd în Săgetător

- 12 aprilie 2019: Amplasare a lui Mercur (în Pești) în cuadrat cu Jupiter (în Săgetător)

- 12 aprilie 2019: Sextil al lui Venus (în Pești) cu Saturn (în Capricorn)

- 13 aprilie 2019: Cuadrat între Soare (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)

- 14 aprilie 2019: Soarele (în Berbec) în trigon cu Jupiter (în Săgetător)

- 15 aprilie 2019: Sextil al lui Venus (în Pești) cu Pluton (în Capricorn)

- 16 aprilie 2019: Poziționare a lui Venus (în Pești) în cuadrat cu Jupiter (în Săgetător)

- 17 aprilie 2019: Mercur întră în Berbec

- 19 aprilie 2019: Luna plină în Balanță

- 20 aprilie 2019: Soarele începe să tranziteze Taurul

- 20 aprilie 2019: Venus pătrunde în sectorul astrologic al Berbecului

- 23 aprilie 2019: Conjuncție între Soare (în Berbec) și Uranus (în Berbec)

- 24 aprilie 2019: Pluton își asumă o mișcare retrogradă în Capricorn

- 27 aprilie 2019: Cuadrat al lui Marte (în Taur) cu Neptun (în Pești)

- 30 aprilie 2019: Saturn debutează într-un tranzit retrograd în Capricorn

Horoscop martie 2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 11, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.