Horoscop Taur aprilie 2019

În horoscopul Taurului din luna aprilie 2019 se pune accentul pe revizuirea asocierilor din toate planurile existenței, o metamorfoză importantă a sinelui, accederea spre spiritualitate și către o fantezie ce trebuie să fie echilibrată de realism, planificarea unei incursiuni pe tărâmuri îndepărtate, o viață sentimentală călăuzită spre clarificări necesare și intimitate, și una profesională eficientă mai cu seamă în demersuri individuale.

Horoscop Taur aprilie 2019: Previziuni generale


Te simți mobilizat să-ți analizezi la sânge legăturile de parteneriat din toate dimensiunile vieții tale, fie că e vorba de cele personale, fie de cele sociale, profesionale și financiare. Nu mai ești dispus să te lași angrenat în conexiuni false, fără valoare!

Imaginația ți se înalță până la ceruri pe 5 aprilie 2019, când Luna nouă poposește în Berbec. Nu-ți crea castele de nisip, planuri desprinse cu totul de realitate. Mai curând, încearcă să întrevezi cu obiectivitate care îți sunt cele mai sustenabile năzuințe, și revarsă-ți către ele bogatul aflux creativ. În același timp, țintești să îți incorporezi o perspectivă cât mai spirituală asupra ta și a lumii.
Horoscop aprilie 2019 Taur

În a doua jumătate a lunii, pari să fii pus sub presiunea unei timidități exagerate, să ții prea mult cont de opiniile altora și să-ți subevaluezi potențialul propriilor opinii, idei. Străduiește-te să îți regăsești punctele forte, să îți reclădești astfel încrederea în tine însuți!

Nu te lasă, totodată, momit de intrigi ascunse, jocuri de culise, ce sunt în stare să-ți știrbească credibilitatea, prestigiul, să te conducă spre împrejurări neplăcute, jenante, periculoase, nu peste multă vreme!

Horoscop Taur martie 2019

Spre finele lui aprilie, încăpățânarea specifică zodiei tale îți poate fi înfrântă de necesitatea de a-ți schimba în bine soarta prin debarasarea de ceea ce-ți este inutil și reclădirea viitorului tău prin apelarea la ceea ce este cu adevărat esențial în și pentru tine.

Credințele tale majore par să treacă printr-o transformare, ești gata să-ți asumi o viziune nouă, autentică, despre evoluția ta, fie prin studii, fie prin punerea migăloasă la punct a unei călătorii ori stabiliri în străinătate.

Cuadratul dintre Marte și Neptun din 27 aprilie 2019 te poate determina, câteodată, să eviți să te confrunți cu situații neplăcute, complexe, dar care trebuie să fie abordate pentru a înlătura obstacole însemnate în dezvoltarea ta.

Horoscop Taur aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde inițial să respingă jumătățile de măsură, ambiguitățile, și, apoi, să înflorească într-o cât mai mare intimitate.

În a doua decadă din lună, unele evenimente dramatice ori determinarea ta de a juca cu toate cărțile pe masa iubirii te pot convinge să pui capăt unei relații de cuplu sau, din contra, să ți-o înalți la un alt nivel de încredere și împărtășire afectivă. Dacă eșți solo, nu mai ești predispus să te de dai unor flirturi sau aventuri superficiale.

În a treia decadă, tinzi să te dedici, împreună cu tovarășul tău de viață, unei relative secluziuni, având darul de a vă bucura din plin de intimitatea, romantismul conexiunii voastre sentimentale.

În caz că ești solitar, uneori, se impune să-ți infrangi o jenă excesivă în apropierea de cineva de care ești amorezat, sau să ai mare grijă cu cine te implici într-o idilă tainică, ținută în secret chiar față de persoanele tale cele mai apropiate!

Horoscop Taur aprilie 2019: Muncă și bani


Tinzi să ai cele mai bune rezultate în muncă când te focalizezi spre proiecte individuale. Te împaci cu greu cu lucrul în echipă, mai ales că pari să nu tolerezi ideile altora.

Luna plină găzduită de Balanță pe 19 aprilie 2019 te provoacă să te întrebi dacă serviciul tău nu este cumva prea epuizat, mai cu seamă că nu îți oferă satisfacții deosebite din punct de vedere financiar și preocupațional. Poate că ți-ai implementat o atitudine prea negativă față de locul tău de muncă, ori poate, este nevoie, cu adevărat, să-ți cauți unul mult mai împlinitor!

Zodia Taurului și dragostea
Horoscop Taur aprilie 2019 Horoscop Taur aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.