Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2019

Evenimentele astrologice principale din horoscopul lunii iunie 2019 sunt tranzitul lui Mercur în Rac, și apoi în Leu, cel al lui Venus în Gemeni, al Soarelui în Rac, aspectul retrograd preluat de Neptun în Pești, Luna nouă ivită în Gemeni și Luna plină apărută în Săgetător.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IUNIE 2019

În luna dedicată lor, Gemenii strălucesc, îi captivează pe alții în viața socială și amoroasă, au oportunități în afaceri, însă sunt nevoiți să-și facă ajustări majore în plan profesional.

Racul comunică foarte bine cu cei din imediata lui apropiere, își promovează cu ușurință personalitatea și interesele, dar este îndrumat și să facă ceea ce îi este specific, mai ales în dragoste, adică să se retragă nițel pentru a analiza dacă este pe drumul cel bun. O călătorie sau un demers ținând de studii pare să-l pună pe gânduri!
Astrologie horoscop iunie 2019

Horoscopul Leului indică inițial necesitatea de a-și înfrâna firea năvalnică pentru a intra în contact cu zonele profunde ale lumii sale interioare, ceea ce îi permite către finalul lui iunie să fie impetuos în exterior. Viața sa sentimentală tinde să oscileze între o rațiune exacerbată și o patimă senzuală orbitoare!

Fecioara  are parte de o interacțiune fertilă în sfera socială, își împletește dragostea cu munca, se bucură de o sporită apreciere la serviciu, dar pare să fie pusă în fața unor momente cruciale în relațiile de parteneriat.

Nativii din Balanță pot profita de o serie de șanse nemaipomenite în plan profesional, atâta timp cât își înfrânează înclinația de a fi foarte idealiști, și sunt favorizați în dragoste de călătorii ori contacte cu oameni proveniți de pe meleaguri îndepărtate.

Scorpionul tinde să aibă și el de câștigat din vești bune ori relaționări cu persoane din străinătate, poate avea probleme din cauza unor iluzii sau a unei senzualități excesive, păguboase, în amor, și i se impune să-și asume o perspectivă mai obiectivă în carieră.

În horoscopul Săgetătorului din iunie 2019 se evidențiază posibilitatea unor beneficii notabile obținute din asocieri în afaceri și, mai mult decât atât, avantaje din orice fel de parteneriate, o viață sentimentală echilibrată, stabilă, și dezideratul de a soluționa niște probleme asociate cu casa ori familia.

Pentru Capricorn, se anunță  rezultate pozitive provenitedin colaborări, asocieri, îndeosebi în muncă, o îmbunătățire, pe baze solide, a relației sale sentimentale mai vechi ori mai noi, dar și unele dificultăți în integrarea socială.

Cei născuți în Vărsător sunt favorizați mai mult decât de obicei în dragoste, tind să-și vadă cu ochii năzuințele din sfera profesională, dar pot fi confruntați cu iluzii sau înșelătorii din punct de vedere financiar.

Peștii sunt pe cale să-și împrospăteze o relație amoroasă existență ori să ia foarte în serios una abia începută, să își impulsioneze existența, în general, printr-un aflux năvalnic de creativitate, spontaneitate, însă pot avea unele greutăți în a-și afirma sinele, demersurile majore.

Horoscopul Berbecului anticipează o împletire amonioasă dintre viața socială și cea amoroasă, cu avantaje reciproce decurgând din una spre cealaltă, fortificarea relațiilor de familie, și un posibil conflict între zona conștientă și cea subconștientă.

Taurul este extrem de prețuit într-o legătură sentimentală consacrată ori incipientă, are la îndemână prilejuri foarte norocoase de a-și spori veniturile, este înconjurat de numeroase oportunități în sfera socială, dar poate să aibă niște dezamăgiri în legături de prietenie ce păreau să-i fie de nădejde.

În curând, pe diane.ro, horoscopul amănunțit iunie 2019 pentru fiecare zodie în parte!


EVENIMENTE ASTROLOGICE IUNIE 2019

- 3 iunie 2019: Trigon între Venus (în Taur) și Pluton (în Capricorn)

- 3 iunie 2019: Luna nouă în Gemeni

- 4 iunie 2019: Mercur intră în Rac

- 7 iunie 2019: Mercur (în Rac) în sextil cu Uranus (în Berbec)

- 9 iunie 2019: Cuadrat al Soarelui (în Gemeni) cu Neptun (în Pești)

- 9 Iunie 2019: Venus își începe tranzitul în Gemeni

- 10 iunie 2019: Opoziție între Soare (în Gemeni) și Jupiter (în Săgetător)

- 14 iunie 2019: Marte (în Rac) în trigon cu Neptun (în Pești) și în opoziție cu Saturn (în Capricorn)

- 16 iunie 2019: Opoziție a lui Mercur (în Rac) cu Saturn (în Capricorn)

- 16 iunie 2019: Cuadrat între Jupiter (în Săgetător) și Neptun (în Pești)

- 16 iunie 2019: Mercur (în Rac) în trigon cu Neptun (în Pești)

- 17 iunie 2019: Luna plină în Săgetător

- 18 iunie 2019: Sextil între Saturn (în Capricorn) și Neptun (în Pești)

- 18 iunie 2019: Conjuncție a lui Mercur (în Rac) cu Marte (în Rac)

- 19 iunie 2019: Mercur (în Rac) în opoziție cu Pluton (în Capricorn)

- 20 iunie 2019: Opoziție între Marte (în Rac) și Pluton (în Capricorn)

- 21 iunie 2019: Soarele își demarează tranzitul în Rac

- 21 iunie 2019: Neptun devine retrograd în Pești

- 23 iunie 2019: Opoziție a lui Venus (în Gemeni) cu Jupiter (în Săgetător)

- 24 iunie 2019: Cuadrat între Venus (în Gemeni) și Neptun (în Pești)

- 27 iunie 2019: Soarele (în Rac) în sextil cu Uranus (în Berbec)

- 27 iunie 2019: Mercur pornește să tranziteze Leul

Horoscop mai  2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 12, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.