Maimuța din vise | Interpretarea și semnificația viselor

Visele despre maimuțe simbolizează o atitudine imatură sau copilărească față de lume, o natură jucăușă ori un aspect nițel răutăcios, malițios, despre tine, sau o afișare senzuală a personalității tale. Câteodată, reprezintă semne pozitive, indicând vitalitate, libertate, năzuința neconștientizată de a evada dintr-o realitate conformistă, deprimantă, dintr-un trai moton, mediocru. În alte cazuri, semnalează necesitatea de a elimina discordia, neînțelegerile din existența ta și a te feri de dezamăgiri, înșelăciuni provocate de dușmani ascunși, ipocriți.

 Când visezi că o maimuță se mișcă de colo-colo, sare fără astâmpăr, iar acest vis îți dă o senzație de disconfort, poți fi avertizat asupra unui lucru rău din viitorul apropiat, a dezideratului de a fi mai prudent în tot ce faci. Săriturile maimuței pot fi asociate și cu instabilitatea partenerului tău de cuplu, dificultatea de a te încrede în el.
Interpretarea și semnificația viselor maimuta

Maimuța visată care sare dintr-un copac în altul, de pe o creangă pe alta, denotă că ești stresat, îngrijorat de ceva, că ești îndrumat să te păzeșți de hoți ori să-ți supraveghezi cu marea atenție starea de sănătate.

Se spune că visul în decursul căruia o maimuță aleargă, agresivă, spre tine, anunță o problemă în familie. Cel în care ataci una, furioasă, semnifică certuri cu cei din imediata ta apropiere. În eventualitatea că te lupți cu una și aceasta te înfrânge, ți se poate semnala că ești pândit de o boală!

  Totodată, înfruntarea, bătaia ta cu o maimuță poate însemna că latura ta de seriozitate este în contradicție cu cea jucăușă, spontană, ori că îți ții în frâu, sub control, instinctele primare.

Păsările din vise | Interpretarea și semnificația viselor

Dacă visezi că omori un astfel de animal, se poate presupune că ai forța de a-ți învinge inamicii. Pe de altă parte, o maimuță moartă îți poate da de veste că e nevoie să îți iei viața în serios, să te focalizezi pe o chestiune importantă, urgentă!

Când ai visat o maimuță veselă, ghidușă, ți se dă de înțeles că vei reînchega relația cu un vechi prieten sau că acesta va încerca să intre din nou în contact cu tine.

Un vis de-a lungul căruia vezi o maimuță care mănâncă poate prezice că vei avea niște încurcături bănești de scurtă durata. Atâta vreme cât te încrezi în tine însuți, nu ai de ce să te temi! O maimuță care mușcă dintr-o banană sugerează, conform unor cărți de vise, că te așteaptă câștiguri financiare însemnate. Una căreia îi dai tu însuți să mănânce te pune în gardă față de cineva care îți înșeală așteptările, cineva în care te-ai încrezut că-ți va apăra interesele.

Dacă visezi o maimuță într-o grădină zoologică, înseamnă că te simți relaxat, bine din punct de vedere fizic și mental, și că te infrupți din plin din toate deliciile vieții.

Șarpele din vise | Interpretare și semnificație vise
Maimuța din vise | Interpretarea și semnificația viselor Maimuța din vise | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on iunie 10, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.