Maya Angelou: Citate despre dragoste

Născută pe 4 aprilie 1928, în St. Louis, Missouri, SUA, (decedată pe 28 mai 2014), Maya Angelou fost personalitate, luptătoare puternică pentru drepturile civile, familiei, și contra rasismului, o scriitoare notabilă, care a impresionat oamenii cu poemele, autobiografiile și eseurile ei șocante, ce au relevat adevăruri crude despre societatea americană și relațiile umane, în general.  Delectează-te cu aceste citate despre dragoste ale lui Maya Angelou, dezvăluie-ți semnificațiile lor profunde, și nu uita să le împărtășeșți, dacă-ți plac, desigur, prietenilor tăi!

"Bucuria este tot ce ne trebuie. Avem nevoie de dragoste așa cum avem nevoie de apă. Avem nevoie unul de altul așa cum cum avem nevoie de pământul pe care îl împărtășim."

"Dragostea nu recunoaște bariere. Ea trece peste ostacole, sare peste garduri, pătrunde prin ziduri pentru a-și atinge destinația, adică speranța."

"A iubi pe cineva îi eliberează atât pe cel care iubește, cât și pe cel iubit. Iar acest fel de dragoste apare odată cu înaintarea în vârstă."

"Cea mai mare mea speranță este să râd pe cât de mult plâng; să-mi fac treaba, să încerc să iubesc  și chiar să iubesc pe cineva și să am curajul să-i accept în schimb dragostea."
Citate despre dragoste de Maya Angelou

"Dacă ai un singur zâmbet în tine, dăruiește-l oamenilor pe care îi iubești."

"Dragostea este ca un virus. Se întâmplă oricui, oriunde."

"Ai îndeajuns curaj să te încrezi în dragoste încă o dată, întotdeauna încă o dată."

"Știu cu siguranță că dragostea mă salvează și că este aici pentru a ne salva."

"Încearcă să fii un curcubeu în norul altcuiva."

"Sunt recunoscătoare că am fost iubită și că sunt iubită acum, și pentru că sunt în stare să iubesc, deoarece în acest fel mă eliberez. Dragostea ne eliberează."

Prima dragoste în citate, aforisme, maxime
Maya Angelou: Citate despre dragoste Maya Angelou: Citate despre dragoste Reviewed by Diana Popescu on august 05, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.