Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2019

Principalele evenimente astrologice în horoscopul din luna decembrie 2019 sunt tranzitul lui Jupiter și al Soarelui în Capricorn, cel al lui Venus în Vărsător, cel al lui Mercur în Săgetător și Capricorn, Luna plină din Gemeni, și Luna nouă din Capricorn. Avem de a face cu o configurație astrală promițătoare pentru toate zodiile în perioada sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului și Anului Nou!

HOROSCOP SUMAR PENTRU FIECARE ZODIE ÎN DECEMBRIE 2019


Nativii din Săgetător se integrează de minune în viața socială și profită de acest lucru inclusiv în dragoste, își învigorează încrederea în forțele proprii și au parte de numeroase oportunități financiare.

Capricornul are prilejul să strălucească pe scena publică, să își crească notabil sfera de influență, reușește să își conștientizeze impulsurile subconștiente și să și le valorifice, pun mai presus de orice în amor autenticitatea, sinceritatea, și par să aibă noroc la bani datorită unor conexiuni cu oameni care îi îndrăgesc.

Pentru Vărsător se anunță un răstimp de reconectare fericită cu lumea interioară, șanse noi în plan sentimental datorate aurei sale speciale de magnetism, și o vitalizare a relațiilor sale de prietenie.

Cei născuți în Pești se bucură de tot felul de satisfacții din partea amicilor, comunică mult mai bine cu colegii și șefii din sfera profesională, și au o viață amoroasă ascunsă printre umbre și penumbre.
Astrologie horoscop decembrie 2019

În horoscopul Berbecului se pune accentul pe ocazii îmbucurătoare de a-și relansa parcursul ascedent din carieră, relaționarea cu prieteni mai vechi, de nădejde, o legătură de dragoste fortificată de întreprinderi împărtășite cu partenerul de cuplu.

În cazul Taurului, iese în evidență oportunitatea de a-i fi recunoscute și recompensate meritele în domeniul profesional, prilejul de a face călătorii atât pentru a se deconecta, cât și pentru a-și lărgi orizonturile cunoașterii, și o dragoste direcționată către stabilitate, seriozitate.

Nativii din zodia Gemenilor par să aibă împliniri în amor grație unui voiaj peste meleaguri ori întâlnirii cuiva sosit de curând în țară, unei impetuozitati a senzualității din cuplu. Au de câștigat în plan financiar îndeosebi din parteneriate în afaceri.

Racul își întețește și el patima în dragoste, își reașeză bazele relațiilor de parteneriat din toate dimensiunile existenței sale, mai cu seama în poziția sa profesională.

Leul își armonizează conexiunea dintre minte și trup, tinde să-și îmbunătățească starea de sănătate, se ocupă cu perseverență de proiectele de la serviciu, pune punct unor neînțelegeri cu rudele și este gata să facă compromisuri pentru a duce mai departe o relație plină de făgăduințe în iubire.

Cei născuți în Fecioară nu ezită nici ei să-și refundamenteze relațiile cu familia, au la îndemână o grămadă de oportunități în dragoste, dar nu sunt dispuși să se lase antrenați de vreo aventură superficială.

Horoscopul Balanței dă întâietate unei integrări prielnice în activitatea socială, dar și unei preocupări sporite față de cămin și oamenii dragi. Un farmec ieșit din comun o sprijină să își materializeze o năzuințe din sfera sentimentală.

Scorpionii se simt ca peștii în apă printre oameni, și au avantaje importante în acest fel, își reafirmă atuurile individuale, și pun pe primul loc siguranța, securitatea, încrederea reciprocă din amor.

În curând, pe blogul diane.ro, horoscopul detaliat al lunii decembrie 2019 pentru fiecare zodie în parte!

EVENIMENTE ASTROLOGICE DECEMBRIE 2019


- 2 decembrie 2019: Jupiter pătrunde în Capricorn

- 3 decembrie 2019: Sextil între Mercur (în Scorpion) și Pluton (în Capricorn)

- 3 decembrie 2019: Venus (în Capricorn) în sextil cu Marte (în Scorpion)

- 8 decembrie 2019: Cuadrat al Soarelui (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)

- 9 decembrie 2019: Mercur își începe tranzitul în Săgetător

- 11 decembrie 2019: Conjuncție dintre Venus (în Capricorn) și Saturn (în Capricorn)

- 12 decembrie 2019: Luna plină în Gemeni

- 13 decembrie 2019: Marte (în Scorpion) în trigon cu Neptun (în Pești)

- 13 decembrie 2019: Conjuncție a lui Venus (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)

- 19 decembrie 2019: Sextil între Marte (în Scorpion) și Saturn (în Capricorn)

- 20 decembrie 2019: Mercur (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 20 decembrie 2019: Venus intră în Vărsător

- 22 decembrie 2019: Soarele își inițiază tranzitul în Capricorn

- 22 decembrie 2019: Marte (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 26 decembrie 2019: Luna nouă în Capricorn

- 29 decembrie 2019: Mercur pornește să tranziteze Capricornul

- 31 decembrie 2019: Trigon între Mercur (în Capricorn) și Uranus (în Taur)

Horoscop noiembrie 2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 10, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.