Horoscop Rac decembrie 2019

Reperele cele mai însemnate din horoscopul Racului în luna decembrie 2019 sunt consolidarea relațiilor cu amicii, oamenii dragi, preocuparea pentru optimizarea stării de sănătate, o viață sentimentală ce nu mai admite falsitatea, rutina, una profesională fortificată de cooperare, și una financiară defavorizată în întreprinderi individuale. 

Horoscop Rac decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Ești inspirat să îți dezvăluiești adevărații prieteni, să-ți împrospătezi și eficientizezi abordarea oamenilor din imediata ta apropiere.

Interacțiunea socială ți se întețește, și obții avantaje deosebite din legături de parteneriat din diverse planuri ale existenței tale, atât din unele deja formate, cât și din altele dintr-un stadiu incipient. Oamenii cu care ai astfel de conexiuni par să te atragă în moduri inedite și fericite de a-ți petrece sărbătorile de iarnă.

Te simți mobilizat să îți îmbunătățeșți tonusul fizic și cel mental, și ești dispus să faci eforturi în acest sens pentru a-ți pune capăt unor obiceiuri toxice.

Pe 12 decembrie 2019, Luna plină din Gemeni te poate determina să nu ai somn noaptea din cauza framantarilor ținând de visurile tale cele mai înalte. Încearcă să nu-ți asumi misiuni imposibile, să nu îți trasezi sarcini greu de îndeplinit pe termen scurt, să nu te îngrijorezi peste măsură despre ceea ce spun unii despre tine pe la spate! Secretele tale cele mai importante nu trebuie să fie mărturisite unor persoane care nu au cum să le estimeze la autentica lor valoare!
Horoscop decembrie 2019 Rac

În data de 26 decembrie 2019, a doua zi de Crăciun, Luna nouă ivită în Capricorn îți prilejuiește întâlnirea oamenilor cei mai îndrăgiți de tine, amicilor care ți-au confirmat că îți sunt alături până în pânzele albe. Totodată, este nevoie să le demonstrezi acestora că nu te dai înapoi de la nimic pentru a-i ajuta în momente critice și în demersurile lor majore!

În ultimele trei zile ale lunii, se pune iarăși accentul pe îmbunătățirea relaționării cu persoanele cele mai importante din viața ta. Ești îmboldit să destrami orice fel de neînțelegere cu acestea, să fii numai împreună cu ele de Revelion, și nu alături de inși pe care nu îi știi prea bine.

Horoscop Rac decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea nu mai acceptă compromisuri, aspecte de suprafață, forme fără fond, și își caută o împlinire veritabilă...

Dacă ai deja un tovarăș de viață, este de așteptat să te vezi într-un nou fel prin ochii acestuia, să îți reclădești bazele conexiunii sentimentale cu acesta, să aveți parte de o sporită senzualitate în împărtășirea voastră emoțională.

Oricum, relațiile de cuplu șubrezite, care supraviețuit până cum doar prin intertie, conveniențe, par să se destructureze, să ajungă la un final cât se poate de previzibil.

În eventualitatea că ești singur, atractivitatea ta tinde să sară în ochii cuiva la inima cui aspiri, ai șansa să îți incrucisezi pașii cu un adevărat suflet pereche.

În răstimpul Crăciunului și a Anului Nou, poți fi impulsionat să-ți ceri în căsătorie persoana iubită!

Horoscop Rac decembrie 2019: Muncă și bani


Afacerile în asociere par să îți furnizeze venituri notabile.

Ai noi idei despre creșterea randamentului tău în muncă, îți armonizezi comunicarea cu colegii și șefii de la serviciu.

Colaborarea reprezintă, în acest context astral, cheia succeselor tale profesionale!

Horoscop Rac noiembrie 2019
Horoscop Rac decembrie 2019 Horoscop Rac decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2019 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.