Horoscop Săgetător decembrie 2019

În horoscopul Săgetătorului din luna decembrie 2019 se insistă pe armonizarea relațiilor cu cei din jur, îndeosebi cu persoana iubită, receptivitatea față de nevoile și dorințele altora, o activitate socială fertilă, și una financiară profitabilă.

Horoscop Săgetător decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Încă de la debutul lunii, ești străbătut de spiritul sărbătorilor de iarnă, îți dai frâu liber generozității, pari să fii gata să te raliezi unui proiect umanitar. Poți fi, totodată, asaltat de oameni dornici să se alieze țelurilor tale, ba chiar să încerce să te protejeze într-un fel sau altul.

Cuadratul Soarelui cu Neptun din 8 decembrie 2019 îți poate micșora nițel energia, pricinui mici dezamăgiri ori să te determine să te simți descurajat de niște obstacole de altfel minore. Poți să evadezi cumva din mijlocul îndatoririlor cotidiene, pentru a te relaxa, eventual la un concert, o piesă de teatru ori la alte reuniuni culturale, artistice. Ai grijă față de persoane ce pot atenta să te tragă pe sfoară!

În a doua decadă din decembrie, devii mult mai încrezător în tine însuți, în forța ta intelectuală, ești invigorat de o gândire tot mai pozitivă, îți mărești sfera de influență în plan social, poți să te impui într-o poziție de lider, să te implici cu efervescență în viața publică, să faci o grămadă de vizite și călătorii nu foarte departe de casă.
Horoscop decembrie 2019 Săgetător

Luna plină ivită pe 12 decembrie 2019 în Gemeni te incită și ea să te focalizezi spre relațiile umane, să iei parte la numeroase evenimente, mai ales că luminile reflectoarelor par să se îndrepte mai mereu către tine și să îți fie căutată adesea compania. Totuși, uneori, poți avea simțământul că te risipești, și nu te concentrezi îndeajuns asupra conexiunii adânci cu lumea ta autentică interioară.

Mercur în cuadrat cu Neptun în data de 20 noiembrie 2019 îți pune înainte o gamă largă de opțiuni, și, din această cauză, poți avea dificultăți în a lua o decizie majoră. Încearcă să pui cu luciditate în balanță care sunt argumentele pro și contra în tot ce întreprinzi. Tocmai de aceea, este indicat să nu te angajezi în nici o acțiune însemnată în ziua asta.

Oricum, în cea de-a treia decadă din lună, atmosfera Crăciunului plutește în aer, și nu te poți abține să nu-ți intensifici interacțiunea cu prietenii, colegii, persoanele îndrăgite. Te remarci prin grația, diplomația și tactul cu care comunici cu cei din jur.

În plus, impulsul tău tot mai năvalnic de a dărui câte ceva semnificativ altora, atât din punct de vedere material, cât și sufletesc,  tinde să-ți garanteze o zi de 25 decembrie extrem de satisfăcătoare, fericită!

Înainte de Anul Nou nu ești deloc dispus să iei vreo hotărâre importantă. Îți rezervi timp decantării, filtrării celor mai bune decizii pentru 2020 și, în acest scop, profiți din plin de o multitudine de informații care ți se pun la dispoziție. Revelionul pare să te găsească foarte sigur pe ceea ce ai de făcut în continuare, așa că nu ai nici o scuză să nu te bucuri de el fără nici un complex, fără nici o bătaie de cap!

Horoscop Săgetător decembrie 2019: Dragoste și cuplu


 Viața ta sentimentală are tendința să fie în deplin acord cu sărbătorile minunate din această perioadă!

Dacă ai un partener, te remarci prin sinceritatea, spontaneitatea comunicării cu acesta. Conexiunea dintre voi doi capătă impetuozitate, se focalizează pe ceea ce este cu adevărat semnificativ pentru prezentul și viitorul vostru.

În caz că ești solo, ai prilejul să te integrezi într-o legătură amoroasă cumva magică, cu cineva aflat întru totul pe aceeași lungime de undă cu tine, atât mental, cât și emoțional.

Horoscop Săgetător decembrie 2019: Muncă și bani


În tot decursul lunii, prosperitatea materială pare să îți crească, datorită unor asocieri de afaceri și/sau unor investiții care chiar acum își dau roadele. Ești motivat să-ți pui deoparte bani albi pentru zile negre și să te implici în acțiuni lucrative cu beneficii asigurate, cu fair play, și colaboratorilor tăi.

Deși niște proiecte ambițioase au potențialul de a-ți furniza câștiguri însemnate, nu trebuie să atentezi să te ridici deasupra posibilităților tale actuale.

De altfel, Luna nouă amplasată pe 26 decembrie 2019, în a doua zi de Crăciun, te îndrumă să fii cât mai mult cu picioarele pe pământ, să fii cât mai realist, astfel încât să îți trasezi obiective solide, rezonabile pentru anul 2020. Revizuiește-ți prioritățile, ca să te convingi că ce ți-ai propus se aliniază viselor tale cele mai profunde.

Dacă nu ai făcut sau nu ți-ai făcut cadouri notabile de Crăciun, nu mai poți rezista la așa ceva înainte de Anul Nou. Desigur, aceste daruri sunt binemeritate atât de tine, cât și de cei dragi, dar ferește-te să faci excese păguboase în acest sens.

Horoscop Săgetător noiembrie 2019
Horoscop Săgetător decembrie 2019 Horoscop Săgetător decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.