Horoscop Gemeni ianuarie 2020

În horoscopul Gemenilor din luna ianuarie 2020 se evidențiază fortificarea parteneriatelor de tot felul, o orientare spirituală a existenței, o activitate socială de bun augur, șansa să te deschizi unei perspective foarte largi despre lume, o viață amoroasă călăuzită de seriozitate, și una profesională bogată în oportunități.

Horoscop Gemeni ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Te simți motivat să te dedici întru totul relațiilor de parteneriat din sfera personală, socială și profesională. De fapt, această mobilizare țintește, în cele din urmă, spre instaurarea unei sporite armonii în viața ta, un lucru esențial pentru a-ți menține mereu, la cote înalte, energia.

În a doua decadă a lunii, îți poți pune sub semnul întrebării alegerile proprii, dezvăluindu-ți dacă nu cumva îți blochează evoluția spirituală. Ești înclinat să te debarasezi de porniri egoiste și să aderi la o cauză ce se ridică deasupra individualității tale, o transcende.

Cu toate astea, ești dăruit cu o aură de șarm în viață publică, având astfel prilejul de a-ți crește popularitatea. 
Horoscop ianuarie 2020 Gemeni

În jumătatea din urmă a lui ianuarie, pari să fii sastisit de chestiuni mundane, micile responsabilități de zi cu zi, îndreptându-ți mintea și inima către viziuni și idealuri înălțătoare. Îți asumi o perspectivă de ansamblu, aproape atotcuprinzătoare, a traiului tău, dar poți negjija niște detalii semnificative.

Ai ocazia să intri în contact cu cineva important pentru tine, aflat pe meleaguri îndepărtate, care are să-ți dea o veste bună, sau să călătorești peste mări și țări într-un loc la care visezi de mult timp.

  Sub vibrațiile Lunii pline ivite în ziua de 10 ianuarie 2020 în Rac, dacă te-ai focalizat prea mult asupra muncii în ultimul timp, poți simți un gust amar, deoarece ai neglijat astfel relații umane însemnate pentru tine. Străduiește-te să-ți refundamentezi conexiunile cu persoanele dragi!

Sub impactul Lunii noi găzduite pe 24 ianuarie 2020 în Vărsător, poți fi traversat de întrezări ale viitorului iscate de imaginația ta. Ești cuprins de entuziasm la gândul întrării într-o direcție cu totul nouă a existenței tale. Cu toate că ești gata să-ți pui grabnic planurile în aplicare, oamenii din jur nu ți se alătură până când nu le dovedești realismul acestora.

Horoscop Gemeni ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


În cea dintâi parte a lunii, cuplurile formate pot fi afectate de certuri mici și fierbinți, asemeni unor furtuni într-un pahar de apă, cărora li se pune rapid capăt datorită disponibilității Gemenilor de a apela la compromisuri.

Nativii singuri se pot hotărî să înceteze să se complacă în flirturi, implicându-se într-o relație în doi serioasă.

În a două parte a lunii, singuraticii se pot simți atrași de o persoană stabilă, cu un statut înalt social și/sau profesional, în stare să le reinvigoreze încrederea în ei înșiși.

Horoscop Gemeni ianuarie 2020: Muncă și bani


Treci printr-o perioadă de-a lungul căreia strălucești la serviciu prin competența și responsabilitatea ta. Ești avantajat profesional îndeosebi dacă ai o afacere, lucrezi într-un domeniu artistic sau conectat cu relațiile cu publicul.

Este o conjunctură astrală prielnică pentru a-i cere șefului o majorare a salariului!

Horoscop Gemeni decembrie 2019
Horoscop Gemeni ianuarie 2020 Horoscop Gemeni ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.