Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2020

Evenimentele astrologice prioritare în horoscopul lunii februarie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Berbec, cel al lui Marte în Capricorn, al Soarelui în Pești, cel direct, și apoi retrograd al lui Mercur în Pești, Luna plină din Leu, și Luna nouă din Pești.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN FEBRUARIE 2020


Pentru Vărsător, se anunță o perioadă de intensă și fericită interacțiune socială și amoroasă, suișuri și coborâușri în activitatea financiară, și o cufundare benefică în adâncurile lumii sale interioare.

Peștii au mai mult noroc la bani decât de obicei, își prețuiesc mai mult decât de obicei dragostea față de un partener mai nou sau mai vechi, își dinamizează relațiile de prietenie, și oscilează între plusuri și minusuri în zona lor subconștientă.

Berbecul strălucește ca un luceafăr în plan sentimental, are de face cu transformări notabile în amiciții, și își energizează demersurile din sfera profesională.

Horoscopul Taurului din februarie 2020 aduce în prim plan tendința de a preferă intimitatea sau tainele în plan amoros, metamorfozarea relațiilor sale de amiciție, și oportunități în străinătate.

Nativii din Gemeni au beneficii sporite din legăturile de prietenie, inclusiv în dragoste, sunt puși în situații atât auspicioase, cât și problematice în zona profesională, dar par să aibă de câștigat ca urmare a unor inițiative, demersuri noi în finanțe.
Astrologie horoscop februarie 2020

Cei născuți în zodia Racului se bucură de o atmosferă armonioasă, de colaborare, la serviciu, tind să iubirea mai în serios, pot primi atât vești bune, cât și proaste referitor la un demers dintr-o altă țară, și își reclădesc relațiile de parteneriat din toate dimensiunile existenței lor.

Leul are șansa să profite mai mult decât speră de o conexiune de peste hotare, să își dea o notă de incitare, chiar exotism, vieții sale amoroase, atâta vreme cât nu se lasă ispitit de iluzii, și dă dovadă de perseverență în muncă.

Conform horoscopului  Fecioarei din luna februarie 2020, există posibilitatea apariției unei patimi fierbinți și unor oportunități de zile mari în dragoste, a unor avantaje însemnate în asocieri financiare cu condiția de a și le elimina pe cele păguboase.

Balanța trebuie să se încreadă mai mult decât altădată în partenerii săi din toate aspectele traiului lor, să își perfecționeze comunicarea, relaționarea din plan profesional, să își echilibreze combativitatea de bun augur din acest domeniu cu un plus de diplomație.

În cazul Scorpionului, se pune accentul pe stabilitatea din viața sentimentală și cea profesională, mai cu seamă prin ajustarea comunicării cu persoana iubită și cu colegii, și pe o relaționare avantajoasă în sfera socială.

Potrivit horoscopului Sagetatorului din luna februarie 2020, dragostea îl favorizează în numeroase împrejurări nesteptate, ieșite din comun, își consolidează relația cu rudele, chiar dacă trebuie să se confrunte cu niște probleme din acest punct de vedere, și are ocazia să-și extindă o afacere, să-și majoreze câștigurile dintr-o investiție mai nouă ori mai veche.

Capricornul își sensibilizează conexiunea cu partenerul de viață, dă întâietate loialității, sincerității din aceasta, își reformulează, revede întreprinderile financiare, se remarcă printr-un rol principal jucat pe scena lumii.

Peste puțin timp, pe blogul diane.ro, horoscopul detaliat al lunii februarie 2020 pentru fiecare zodie în parte!

EVENIMENTE ASTROLOGICE FEBRUARIE 2020


- 2 februarie 2020: Venus (în Pești) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 3 februarie 2020: Mercur își pornește tranzitul în Pești

- 4 februarie 2020: Sextil între Venus (în Pești) și Saturn (în Capricorn)

- 5 februarie 2020: Sextil al lui Venus (în Pești) cu Uranus (în Taur)

- 7 februarie 2020: Venus intră în Berbec

- 9 februarie 2020: Luna plină în Leu

- 16 februarie 2020: Debutul tranzitului lui Marte în Capricorn

- 17 februarie 2020: Mercur devine retrograd în Pești

- 19 februarie 2020: Soarele pătrunde în Pești

- 20 februarie 2020: Jupiter (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)

- 21 februarie 2020: Trigon al lui Marte (în Capricorn) cu Uranus (în Taur)

- 22 februarie 2020: Sextil între Soare (în Pești) și Uranus (în Taur)

- 23 februarie 2020: Luna nouă în Pești

- 23 februarie 2020: Cuadrat al lui Venus (în Berbec) cu Jupiter (în Capricorn)

- 25 februarie 2020: Soarele (în Pești) în sextil cu Marte (în Capricorn)

- 26 februarie 2020: Sextil al lui Marte (în Capricorn) cu Mercur (în Pești)

- 28 februarie 2020: Venus (în Berbec) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn)

- 29 februarie 2020: Sextil între Mercur (în Pești) și Uranus (în Taur)

Horoscop IANUARIE 2020 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 05, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.