Evenimente astrologice în horoscopul martie 2020

Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător. Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec, și spre finele lunii, Marte își croiește și el drum în Vărsător.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN MARTIE 2020


Nativii din Pești trec de la o confuzie la o lămurire totală a impulsurilor lor subconștiente, își fortifică impactul asupra lumii din jur, profită de un plus de comunicare cu oamenii din plan social și cu partenerul lor din viața amoroasă.

Berbecul este nevoit sau motivat, într-un fel sau altul, să-și reconsidere relațiile de prietenie, se reconectează cu universul său interior, își valorifică din plin atât resursele financiare, cât și cele sentimentale.

Pentru Taur, se vestește un răstimp de suișuri și coborâșuri în zona profesională, ce-l poate obliga, la un moment dat, să ia niște decizii radicale în această privință. Își revitalizează legăturile de amiciție, iese în evidență în interacțiunea cu oamenii și are șansa să-și reînnoiască simțămintele reciproce  de dragoste cu un partener mai vechi, ori mai nou.

În horoscopul Gemenilor din martie 2020 se anticipează influențe rele și bune ținând de un demers în străinătate, ce le solicită luciditate și seriozitate. Au avantaje în relaționarea și în sfera profesională, și o viață sentimentală marcată de umbre și penumbre.
Evenimente astrologice în horoscop martie 2020

Cei născuți în Rac pot avea dificultăți și încercări în asocieri financiare, reușesc să reia legătură cu persoane dragi de peste hotare, își clarifică niște probleme corelate cu munca, și își împletesc cumva prietenia cu dragostea.

Leul  poate fi obligat de împrejurări să-și revizuiască relațiile de parteneriat, tinde să și le îmbunătățească pe cele de afaceri, are noi șanse legate de un demers în străînătate, își armonizează relațiile din muncă și dragoste.

În cazul Fecioarei, se pot ivi niște circumstanțe neprevăzute în sănătate și muncă, dar tinde să-și optimizeze comunicarea cu partenerii din diverse aspecte ale existenței, mai ales din punct de vedere financiar, și să se înscrie  într-o turnură neprevăzută, neobișnuită, dar incitantă în amor.

Horoscopul Balanței indică o serie de conjuncturi ce testează autenticitatea relației sale de cuplu, inclusiv pe plan erotic, o integrare fericită în lucrul în echipă la serviciu și în parteneriate din diferite întreprinderi ale sale.

Nativii din Scorpion pot fi puși în fața unor transformări inevitabile, cumva inconfortabile, în viața de familie, își transmit cu expresivitate sentimentele de iubire față de tovarășul lor de viață și reușesc să își dezvăluie noi țeluri comune cu acesta.

Săgetătorul poate fi adus în situații nu tocmai plăcute în sfera socială, ce îi impun să facă ajustări în acest domeniu, să regândească cu ce fel de oameni își încrucișează pașii și gândurile, dar își află o oază de fericire în sânul familiei și în relații stabile de dragoste.

Capricornii trebuie să fie foarte prevăzători în tot ce întreprind pe plan financiar, se integrează de minune în viața socială și în cea familială, și tind să fie antrenați într-o serie de conjuncturi extrem de prielnice în amor.

Astrele îi sunt inițial nefavorabile Vărsătorului în impactul pe care îl are asupra celor din preajma sa, depinzând numai de el cum să depășească niște situațîi surprinzătoare, incomode, din acest punct de vedere. Are, însă, beneficii notabile în sfera financiară, în relaționarea cu oamenii din imediata lui apropiere, și în dragoste, grație unor evenimente ținând de familie, rude.

EVENIMENTE ASTROLOGICE MARTIE 2020


- 3 martie 2020: Cuadrat între Venus (în Berbec) și Saturn (în Capricorn)

- 4 martie 2020: Mercur intră în Vărsător

- 5 martie 2020: Mercur (în Vărsător) în sextil cu Venus (în Berbec)

- 5 martie 2020: Venus începe să tranziteze Taurul

- 8 martie 2020: Conjuncție a Soarelui (în Pești) cu Neptun (în Pești)

- 8 martie 2020: Venus (în Taur) în conjuncție cu Uranus (în Taur)

- 9 martie 2020: Luna plină în Fecioară

- 10 martie 2020: Mercur își reia mișcarea directă în Vărsător

- 11 martie 2020: Sextil între Soare (în Pești) și Jupiter (în Capricorn)

- 14 martie 2020: Marte (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)

- 14 martie 2020: Sextil al Soarelui (în Pești) cu Pluton (în Capricorn)

- 16 martie 2020: Debutul tranzitului lui Mercur în Pești

- 20 martie 2020: Sextil între Soare (în Pești) și Saturn (în Capricorn)

- 20 martie 2020: Soarele pătrunde în Berbec

- 20 martie 2020: Marte (în Capricorn) în conjuncție cu Jupiter (în Capricorn)

- 22 martie 2020: Saturn pornește să tranziteze Vărsătorul

- 22 martie 2020: Sextil al lui Mercur (în Pești) cu Uranus (în Taur)

- 23 martie 2020: Sextil între Venus (în Taur) și Neptun (în Pești)

- 23 martie 2020: Marte (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)

- 24 martie 2020: Luna nouă în Berbec

- 28 martie 2020: Trigon al lui Venus (în Taur) cu Jupiter (în Capricorn)

- 29 martie 2020: Venus (în Taur) în trigon cu Pluton (în Capricorn)

- 30 martie 2020: Marte începe să tranziteze Vărsătorul

- 31 martie 2020: Conjuncție a lui Marte (în Vărsător) cu Saturn (în Vărsător)

Horoscop FEBRUARIE 2020 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul martie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 09, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.