Horoscop Fecioară martie 2020

În horoscopul Fecioarei din luna martie 2020 se insistă asupra preocupării sporite de optimizare a sănătății, a tonusului fizic și mental, a unor întreprinderi favorabile asociate cu zone îndepărtate ale lumii, a transformării existenței și a interacțiunii cu oamenii îndrăgiți. Viața sentimentală este nutrită de desprinderea de monotonia zilnică, iar cea profesională poate fi mai solicitantă ori mai problematică decât de obicei.

Horoscop Fecioară martie 2020: Previziuni astrologice generale


în primele zece zile ale lunii poți fi iritat de mici dificultăți neprevăzute în traiul de zi cu zi. Nu trebuie să le dai prea mare atenție, să fii afectat de ele, întrucât se vor destrăma în curând.

Starea ta de sănătate poate fi nițel afectată, mai ales dacă nu ai ținut cont până acum de niște semnale presante ale organismului tău sau ai încercat să le treci cu vederea. Stresul cotidian te poate determina să îți neglijezi niște simptome îngrijorătoare din punct de vedere fizic și psihic, să le tratezi ca pe niște bagatele. Nu mai lăsa de azi pe mâine niște lucruri care te deranjează, sperând că se vor rezolva de la sine!

Pe de altă parte, te bucuri de oportunități legate de străinătate sau contactarea unor oameni îndepărtați de multă vreme de tine. Ai ocazia să ajungi în locuri inedite, la care visai de ceva timp, și să îți reînnoieșți astfel viziunea despre ceea ce-ți poate oferi viața!
Horoscop martie 2020 Fecioară

Pe 9 martie, ziua în care Luna plină se ivește în Fecioară, apare atât dezideratul de a-ți pune în ordine relațiile cu cei din preajma ta, cât și cel  de a-ți reexamina principiile fundamentale în afirmarea ta în public. Este nevoie să fii tu însuți pe scena socială, să nu-ți adumbrești personalitatea numai pentru a le face pe plac altora.

A doua parte a lui martie îți rezervă  o creștere semnificativă, benefică, a comunicării cu persoane importante, parteneri de bază în existența ta. Este o vreme prielnică ajustării relațiilor cu cei apropiați, îndrăgiți, discutării cu ei, cu toate cărțile pe masă, a ceea ce vă împiedică o conexiune mai adâncă.

 Nu ești mulțumit de un anumit domeniu notabil al vieții tale și ții morțiș să-l schimbi, mai ales că nu dorești să te agăți de lucruri superficiale. Extrem de sensibil, emoțiile tale tind să oscileze între extreme, așa că trebuie să ai grijă să nu-i derutezi pe cei din jur printr-un comportament mereu imprevizibil.

În ultima decadă din martie și în umatoarele luni poți fi mobilizat, încă o dată, să-ți modifici stilul trăirii, să îți fortifici sănătatea, apelând nou un nou regim alimentar, adoptând un program regulat de întreținere fizică, renunțând la tabieturi toxice. Este recomandat să-ți verifici constant starea generală a organismului.

Sub vibrațiile Lunii noi amplasate în data de 24 martie 2020 în Berbec, ești îmboldit să dai glas ideilor, năzuințelor tale secrete, să le mărturisești persoanelor apropiate. Numai o comunicare deschisă poate înlesni aprofundarea unor relații umane importante și îți poate dărui soluții pentru eliminarea dilemelor ce te pot cotropi.

Horoscop Fecioară martie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea este revitalizată de înscrierea sa pe trasee neobișnuite, insolite ale existenței...

Dacă ești parte a unui cuplu, pari să fii inspirat să infuzezi un plus de noutate în conexiunea ta amoroasă, să îți petreci un timp de calitate împreună cu tovarășul tău de viață în locuri cu care nu sunteți familiarizați, din apropierea casei sau de peste mări și țări.

În caz că ești solo, un eveniment ieșit din comun poate să-ți schimbe peste noapte părerea despre iubire. Poate fi vorba, eventual, de întâlnirea unei persoane fascinante, poate din străinătate, capabile să-ți întoarcă lumea cu susul în jos, să te poarte spre o poveste de dragoste specială, plină de suspans, incitare.

În a doua jumătate a lunii, se intensifică împărtășirea mentală și emoțională din legăturile în doi. Este o perioadă oportună discutării și lămuririi unor dificultăți din acestea.

Horoscop Fecioară martie 2020: Muncă și bani


Chiar de la debutul lui martie, rutina de la serviciu pare să-ți fie cutremurată de circumstanțe surprinzătoare, ce-ți pun la încercare adaptabilitatea. Nu este indicat, deocamdată, să te avânți în inițiative majore în muncă, ci să te ocupi de consolidarea activităților curente. Înnăbușă din fașă orice fel de conflict se ițește ca din senin cu colegii ori șefii tăi.

De asemeni, către finele lunii, Saturn dă naștere unei tendințe relativ îndelungate, care, la început, poate pune presiune asupra ta în sfera profesională. De fapt, ți se semnalează necesitatea de a te desprinde de modalități învechite din muncă, a te focaliza spre chestiuni neglijate ori mereu amânate din acest domeniu.

Ai capacitatea de a face față unor sarcini, îndatoriri complexe, multiple, iar cele mai bune rezultate le ai în demersuri profesionale individuale.

Horoscop Fecioară februarie 2020
Horoscop Fecioară martie 2020 Horoscop Fecioară martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.