Horoscop Gemeni martie 2020

Orientările principale în horoscopul Gemenilor din luna martie 2020 sunt redirecționarea obiectivelor tale majore și însușirea unei viziuni aparte, reînnoitoare, despre existență, reconsiderarea unor proiecte referitoare la studiu și la o incursiune într-o țară străină, mai ales că aceasta poate necesita un plus de prudență. Viața sentimentală este favorizată de discreție, intimitate și o veritabilă convergență emotivă, sufletească a partenerilor, iar cea profesională presupune eforturi mărite, dar și beneficii pe măsură.

Horoscop Gemeni martie 2020: Previziuni astrologice generale


În cea dintâi parte a lunii ești înclinat să meditezi asupra perspectivei tale despre lume, a semnificației acesteia. Poți fi tentat să-ți vezi existența printr-o prismă nouă, insolită, și să ajungi astfel la noi concluzii despre cum ar trebui să-ți remodelezi destinul.

Comunicarea cu persoane de pe alte meleaguri are și ea rolul de a-ți transforma punctele de referință asupra lumii. Dacă mergi în străinătate, se impune să nu judeci persoanele și situațiile în care ești pus cu conformism, rigiditate mentală, ci să te adaptezi lor, să fii deschis către aspecte diferite ale traiului și înțelegerii sale.

De asemeni, pari să apreciezi sporit frumusețea interioară a oamenilor, să fii mai empatic față de ei, și să le acorzi ajutor când sunt într-un impas.

Pe 9 martie 2020, Luna plină din Fecioară te poate determina să-ți pui la îndoială eficacitatea demersurilor din plan public și familial. Cererea sfatului unei persoane cu experiență te poate sprijini să identifici unde și cum greșești, ori dacă este nevoie să-ți schimbi prioritățile. Pentru a-i face fericiți pe cei îndrăgiți, trebuie mai întâi să fii satisfăcut de tine însuți.
Horoscop martie 2020 Gemeni

În ultima decadă din martie tinzi să te concentrezi pe autoperfecționare. Idei și țeluri, mai cu seama intelectuale și spirituale, pe care te-ai bazat mulți ani, par, dintr-o dată, superficiale sau inutile pentru evoluția ta. Treci printr-un ciclu astral de transformare profundă a atitudinii tale față de viață, la finalul căruia ar trebui să fii învigorat de un optimism sănătos, realist, o încredere stabilă în viitorul tău.

Pe de altă parte, este posibil să îți revizuiești planuri legate de studii ori călătorii, să reanalizezi dacă acestea sunt viabile, de bun augur, și eventual să adopți altele. Ai grijă să nu te aventurezi în regiuni de pe alte meridiane amenințate de pericole aparent imposibile, de conflicte militare, civile sau molime.

Sub vibrațiile Lunii noi apărute în data de 24 martie 2020 în Berbec, ai prilejul să te distrezi împreună cu amicii, dar nu-ți îngădui acest lucru până când nu te achiți de niște sarcini presante. Numai în acest fel, cu inima ușoară, poți să te bucuri din plin de viață!

Ultimele zile din martie și toate cele din decursul lui aprilie sunt marcate din nou de pofta de a te lansa în acțiune, a te desprinde de rutină, și a face un voiaj într-un loc îndepărtat, chiar exotic. Nu-ți face, totuși, bagajele în grabă, nu te pripi în acest sens, fără o informare și o planificare riguruoasă prealabilă, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, așa cum am menționat anterior.

Horoscop Gemeni martie 2020: Dragoste și cuplu


Nativii angajați într-o legătură de cuplu par să petreacă mai mult timp de calitate împreună cu partenerul lor, acasă, într-o relativă izolare de tumultul social. Țin, probabil, să nu-și interfereze viața privată cu cea publică, chiar dacă îi intrigă în acest fel pe prietenii sau cunoscuții lor.

Cei singuri se dezbară de inhibiții în amor, dar nu se avântă în flirturi ori aventuri efemere, fiind mai degrabă atrași de cineva aflat pe aceeași lungime de undă ca și ei din punct de vedere emoțional, chiar și spiritual, o persoană cunoscută cu ocazia unui eveniment cultural, artistic.

Horoscop Gemeni martie 2020: Muncă și bani


În a doua jumătate a lunii, pari să ai o grămadă de treabă la serviciu, să fii solicitat de o mulțime de deplasări, comunicări, mesaje și întâlniri în scop profesional. Poți avea discuții serioase cu șefi, persoane influente, capabile să-ți înlesnească progresul în carieră.

Niște rude sau amici îți pot da sugestii valoroase în privința muncii, optimizării randamentului tău. Ai posibilitatea și imboldul de a-ți crește competențele prin înscrierea la un curs de specializare într-un domeniu favorit.

Horoscop Gemeni februarie 2020
Horoscop Gemeni martie 2020 Horoscop Gemeni martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.