Horoscop Leu martie 2020

Horoscopul Leului din luna martie 2020 are drept repere majore punerea la încercare și îmbunătățirea legăturilor de parteneriat autentice, o explorare revelatoare a universului tău interior, o viață amoroasă caracterizată de seriozitate, responsabilitate, și una profesională auspicioasă colaborărilor.

Horoscop Leu martie 2020: Previziuni astrologice generale


În primele zece zile ale lunii, comunicarea cu oamenii îți poate fi îngreunată, aducându-te în pragul derutei. Este necesar să-ți clarifici neînțelegerile cu alții, să le identifici cauzele, și nu efectele.

E de bun augur să nu te focalizezi exclusiv pe propriul drum, trecând astfel cu vederea dorințele și nevoile celor din jurul tău, să fii mereu gata să le asculți păsurile, să le ierți eventuale greșeli pentru a-ți fi iertate și ale tale. Îngroapă securea războiului și dă întâietate lucrurilor care te unesc cu ceilalți, și nu celor care te despart de ei!

Luna nouă răsărită pe 9 martie 2020 în Fecioară îți atrage, totuși, atenția, să nu-ți anihilezi întru totul personalitatea în încercarea  de a te face plăcut altora. Dacă-ți sacrifici prea mult interesele pe altarul unei relații umane, poți, la un moment dat, să ai un gust amar, să fii cuprins de resentimente față de această conexiune. 
Horoscop martie 2020 Leu

A doua jumătate din martie îți este prielnică intrării în contact cu aspectele ascunse, adumbrite, ale sinelui. Poți, totodată, să fii cutremurat de gândul efemerității, vremelniciei vieții, a faptului că aceasta nu este eternă nici pentru tine, nici pentru cei îndrăgiți, și să le dăruieșți acestora mai multă grijă, energie, și mai mult timp.

În a treia decadă din lună, asocierile în doi din toate planurile existenței devin din nou prioritare, îți cer să le redefinesti, înțelegi în profunzime. Ești supus presiunii de a le examina cu obiectivitate, realism, să te debarasezi de cele toxice, păguboase, și să ți le invigorezi pe cele cu adevărat viabile.

Agresivitatea specifică zodiei Leului, ce se accentuează atunci când este scos din țâțâni, se poate vădi în ziua de 24 martie 2020, sub vibrațiile Lunii noi din Berbec. Nu acționa impulsiv în situații la limită, gândește-te de trei ori înainte de a te lansa în dueluri, luând în calcul toate informațiile pe care le ai la dispoziție!

Armonizarea parteneriatelor continuă să-ți solicite atenția și în ultimele zile ale lui martie și în cele de pe cuprinsul lui aprilie. Nu te grăbi să tragi concluzii atunci când ceva nu merge cum trebuie în astfel de relații. Fii disponibil să apelezi la compromisuri în împrejurări ce le pot încorda, deteriora!

Horoscop Leu martie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ești încă singuratic, ai prilejul să te dedici unei idile împreună cu o persoană cu un caracter puternic, impunătoare în sfera socială ori profesională, impresionantă în tot ce întreprinde.

În caz că ai un tovarăș de viață, conexiunea cu el iese în evidență prin concentrarea spre proiecte comune, ambițioase, cu bătaie lungă în viitor.

Cu toate astea, spre finalul lui martie și de-a lungul următoarelor luni, este nevoie să-ți ții în frâu o eventuală predispoziție de a te crede neglijat, pus pe locul doi de către partenerul tău. Frustările și frământările tăinuite ale unuia dintre voi, ce pot ieși la iveală în această perioadă, trebuie să fie abordate cu tact, diplomație, astfel încât să-și găsească o rezolvare grabnică.

Horoscop Leu martie 2020: Muncă și bani


În ciuda unor disfuncțiuni, minore, și în asocierile profesionale, traversezi un ciclu favorabil dezvoltării carierei. Tinzi să atragi persoane și circumstanțe în stare să te sprijine în muncă. Cooperarea reprezintă cheia succesului în acest context astral!

Horoscop Leu februarie 2020
Horoscop Leu martie 2020 Horoscop Leu martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.