Horoscop Vărsător martie 2020

Horoscopul Vărsătorului din luna martie 2020 indică necesitatea de a-ți spori influența asupra celor din mediul tău înconjurător, înfrumuțesarea casei și a conexiunii cu cei îndrăgiți, o viață amoroasă concentrată spre seriozitate, maturitate, și demersuri financiare foarte avantajoase.

Horoscop Vărsător martie 2020: Previziuni astrologice generale


În primele zece zile din lună ești înclinat să-ți reanalizezi inițiativele majore cu bătaie lungă în viitor. Dacă te confrunți cu dificultăți în ducerea mai departe a unor planuri importante, nu intra în panică! Ai de a face, de fapt, cu oportunitatea de a-ți ajusta, a-ți verifica din nou nivelul așteptărilor de la ele și cu oameni ce-ți pot înlesni reușita lor.

Sextilul dintre Mercur și Venus din 5 martie 2020 îți infuzează dorința de a te relaxa, deconecta. O serie de știri îmbucurătoare își fac drum către tine. Abilitatea de a rosti cuvintele potrivite la momentul potrivit îți armonizează relaționarea cu cei din jur.

O altă orientare generală constă în determinarea ta de a da dovadă de bunăvoința și respect în contactele cu membrii familiei, părinții tăi.

Simți nevoia să fii înconjurat de frumusețe și, drept urmare, ești motivat să petreci mai mult timp în sânul naturii și să-ți împodobești casa cu obiecte, mobilă de bun gust, în stare să ți-o facă mai plăcută.

Luna plină poposită pe 9 martie 2020 în Fecioară pune accentul pe contradicția dintre aspirația de a-ți trăi viața din plin și dezideratul de a-ți spori siguranță materială. Poți fi inspirat să găsești o cale de mijloc, astfel încât să nu fii frustrat din pricina nici uneia dintre aceste influențe.

În a treia decadă din martie, ești prins într-o horă aproape amețitoare în interacțiunea cu cei din preajma ta. Pari să ai o grămadă de obligații sociale, dar acestea te incită, îți sunt pe plac, mai ales că-ți permit extinderea contactelor cu oameni influenți. Mintea nu-ți are astâmpăr, se polarizează cu rapiditate de la un gând la altul, ceea ce-ți risipește adeseori concentrarea. Din acest motiv, ai împliniri mai cu seamă în activități mai puțin laborioase, de scurtă durata. 
Horoscop martie 2020 Vărsător

Revine, cu un plus de pregnanță, necesitatea de a-ți examina cu obiectivitate impactul asupra oamenilor din imediata ta apropiere, o tendință astrală ce se poate prelungi și în următoarele luni. Când te uiți în "oglindă" nu mai zărești ceea ce vrei să vezi, ci cine ești cu adevărat. Pari să fii pus în situații ce-ți pun la încercarea încrederea în tine însuți, tocmai pentru a-ți descoperi slăbiciunile și a le înlătura. Ești îndrumat către dezvăluirea identității tale veritabile și a unei perspective realiste despre sine.

În data de 24 martie 2020, Luna nouă din Berbec poate să te năuceasca printr-o multitudine de știri, informații ce se bat cap în cap. În acest context astral, îți poate fi greu să iei niște decizii însemnate dacă nu-ți asumi o obiectivitate totală asupra a ceea ce ai de întreprins!

Ultimele zile ale lunii sunt caracterizate de predispoziția de a-i racola, cu orice preț, pe alții, idealurilor tale. Nu te lăsa cuprins de acest impuls pentru a nu-i îndepărta pe oameni ce-ți sunt de folos.

Marte în conjuncție cu Soarele în ziua de 31 martie 2020 îți insuflă voința de a te achita degrabă de obligații presante. Poți fi nevoit să-ți afirmi responsabilitatea în chestiuni legate de părinți ori persoane autoritare. Lansarea în acțiuni noi pentru soluționarea unor probleme vechi pare să-ți fie încununată de succese.

Horoscop Vărsător martie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea își extrage sevele învigorătoare din rădăcini adânci, stabile, fundamentale ale afecțiunii reciproce...

Nativii solitari par să se ferească ca dracul de tămâie de flirturi, aventuri frivole, și își pot întemeia o idilă statornică, autentică, cu o persoană care tinde să-i iubească până în pânzele albe, indiferent de orice fel de conjuncturi vitrege din viitor.

Cei implicați într-o relație de cuplu sunt predispuși să-și rezerve cât mai mult timp de calitate pentru partenerii lor, probabil departe de sfera socială, astfel încât mai nimic să nu le perturbeze împărtășirea sentimentală cu aceștia.

Horoscop Vărsător martie 2020: Muncă și bani


Este o perioadă prielnică pentru Vărsătorii ce muncesc într-un domeniu asociat cu afaceri din imobiliare, dar și pentru cei care își exploatează resurse financiare neglijate până în prezent.

Poți avea inspirația să-ți transformi un hobby într-o afacere de răsunet!

Perseverența crescândă din sfera profesională nu trebuie, totuși, să te aducă în pragul unor dispute fierbinți cu colaboratorii tăi.

Horoscop Vărsător februarie 2020
Horoscop Vărsător martie 2020 Horoscop Vărsător martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 29, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.