Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2020

Evenimentele astrologice cele mai importante ce se răsfrâng asupra horoscopului din luna aprilie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Gemeni, cel al lui Mercur în Berbec, și apoi în Taur, al Soarelui în Taur, aspectul retrograd preluat de Pluton în Capricorn, Luna plină din Balanță și Luna nouă din Taur.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN APRILIE 2020


Persoanele născute în zodia Berbecului profită de o comunicare extinsă, onestă și profundă atât în dragoste, cât și în plan social și financiar, își invigoreaza încrederea în valoarea și în credințele lor, și pot fi mobilizate să își transforme din temelii cariera.

Taurul își prețuiește conexiunea amoroasă actuală, indiferent dacă este mai veche ori mai nouă, își optimizează impactul asupra celor din jurul său, intră în contact cu zone adânci ale lumii sale interioare, și tinde să-și schimbe radical un plan ținând de străinătate.

Pentru Gemeni se prevede o perioadă prielnică impunerii năzuințelor lor în amor și în societate, receptivității față de mesajele primite din universul lor lăuntric, lărgirii cercului de prieteni. Se pot confruntă, totuși, cu întrebări fundamentale despre rostul lor în viață și cu unele probleme în parteneriate financiare.

În horoscopul Racului din aprilie 2020 se pune accentul pe o viață sentimentală centrată spre intimitate și taine, cutremurată uneori de necesitatea de a fi reînnoită sau metamorfozată, o interacțiune intensă cu amicii, cooperarea în muncă, și reevaluarea asocierilor din diverse domenii ale existenței.

Leul își împletește în diferite moduri dragostea cu prietenia, are prilejul să contacteze oameni dragi de peste hotare sau chiar să-i întâlnească direct, își clarifică și îmbunătățește relațiile profesionale, dar poate avea și surprize neplăcute din partea câtorva, și i se impune să-și supravegheze mai atent, să-și verifice minuțios, starea de sănătate. 
Astrologie horoscop aprilie 2020

Nativii din Fecioară par să privească iubirea printr-o prismă foarte serioasă, așa că nu este exclus să pună capăt unor idile toxice sau să se orienteze spre altele, cu bătaie lungă în viitor, își limpezesc niște demersuri asociate cu voiaje pe meridiane îndepărtate ale pământului, și pot avea beneficii din afaceri în parteneriat.

În privința Balanței, prevalează oportunități în amor datorate împrospătării și revitalizării legăturilor de cuplu, inițierii unei legături de iubire cu cineva neobișnuit, cu o cultură, mentalitate inedită. Își dezvoltă relațiile de parteneriat, întreprinderi financiare de bun augur în asocieri, și are în față dezideratul de a pune noi baze relaționării cu familia.

Cei născuți în Scorpion se pot bucura de o întețire a împărtășirii amoroase, senzuale, atâta vreme cât nu se lasă ispitiți de aspecte superficiale ale acesteia, își ameliorează conexiunile cu rude, persoane îndrăgite, precum și cu parteneri din muncă și afaceri, însă se pot lovi de unele piedici în integrarea lor socială.

Săgetătorul se înțelege tot mai bine cu persoana iubită, cu care este de mai mult timp ori abia a cunoscut-o, împreună cu care își află nu numai sentimente reciproce mai puternice, ci și pasiuni, idealuri realiste pe termen lung. De asemeni, își află căi noi, eficiente, de a-și armoniza legăturile cu colegii și șefii de la serviciu, și a se bucură de un tonus crescut din punct de vedere fizic și psihic. O turnură nefavorabilă a situației sale financiare îl poate sili să ia niște măsuri extreme!

Horoscopul Capricornului din luna aprilie 2020 indică stabilizarea vieții amoroase, grație dispariției oricăror dubii privind fidelitatea, credința reciprocă dintre parteneri.  Își relansează conexiunile cu rudele, cu persoane dragi, însă poate fi frământat de unele îndoieli în modalitatea afirmării sinelui în plan social.

Astrele îi sunt de bun augur Vărsătorului în împrejurări aparent negative în sfera socială și cea familială, îi rezervă șanse nemaipomenite de a-ți reclădi viața amoroasă, dar îl pot răvăși, dezorienta în alinierea regiunii lui conștiente, raționale, cu cea subconștientă, impulsivă.

Peștii par să aibă câștiguri mai mari decât de obicei din punct de vedere financiar, să își mărească prestigiul, popularitatea în sfera socială. Dragostea îi îndrumă spre cărări solide, consacrate de împlinire, și se pot infrunta cu circumstanțe marcate de nesiguranță în relațiile cu prietenii, ce-i pot sili să își lămurească pe deplin care le sunt autentici, și care nu!

EVENIMENTE ASTROLOGICE APRILIE 2020


- 3 aprilie 2020: Venus își pornește tranzitul în Gemeni

- 4 aprilie 2020: Mercur (în Pești) în conjuncție cu Neptun (în Pești)

- 4 aprilie 2020: Trigon între Venus (în Gemeni) și Saturn (în Vărsător)

- 5 aprilie 2020: Conjuncție a lui Jupiter (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)

- 7 aprilie 2020: Marte (în Vărsător) în cuadrat cu Uranus (în Taur)

- 7 aprilie 2020: Sextil între Mercur (în Pești) și Pluton (în Capricorn)

- 8 aprilie 2020: Sextil al lui Mercur (în Pești) cu Jupiter (în Capricorn)

- 8 aprilie 2020: Luna plină în Balanță

- 11 aprilie 2020: Mercur pătrunde în zona astrologică a Berbecului

- 12 aprilie 2020: Mercur (în Berbec) în sextil cu Saturn (în Vărsător)

- 14 aprilie 2020: Cuadrat între Soare (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)

- 15 aprilie 2020: Soarele (în Berbec) în cuadrat cu Jupiter (în Capricorn)

- 18 aprilie 2020: Sextil al lui Mercur (în Berbec) cu Venus (în Gemeni)

- 19 aprilie 2020: Sextil între Mercur (în Berbec) și Marte (în Vărsător)

- 19 aprilie 2020: Soarele începe să tranziteze Taurul

- 21 aprilie 2020: Soarele (în Taur) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător)

- 23 aprilie 2020: Luna nouă în Taur

- 25 aprilie 2020: Cuadrat al lui Mercur (în Berbec) cu Pluton (în Capricorn)

- 25 aprilie 2020: Pluton devine retrograd în Capricorn

- 26 aprilie 2020: Cuadrat între Mercur (în Berbec) și Jupiter (în Capricorn)

- 26 aprilie 2020: Soarele (în Taur) în conjuncție cu Uranus (în Taur)

- 27 aprilie 2020: Mercur își face intrarea în Taur

- 28 aprilie 2020: Mercur (în Taur) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător)

Horoscop MARTIE 2020 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 09, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.