Evenimente astrologice în horoscopul iunie 2020

În iunie, aspectele cumva tensionate, vitrege din mai tind să se domolească, să dispară, să facă loc unor oportunități sporite în toate dimensiunile existenței. Evenimentele astrologice majore care-și pun amprenta asupra horoscopului din luna iunie 2020 sunt parcursul retrograd preluat de Mercur în Rac, tranzitul Soarelui în același semn zodiacal, revenirea lui Venus în mișcare directă în Gemeni, pătrunderea lui Marte în Berbec, Luna plină din Săgetător și Luna nouă din Rac.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IUNIE 2020


Gemenii pot avea nițel de furcă în plan financiar, dar reușesc să-și revizuiască planurile din acest domeniu astfel încât să își asigure câștiguri consistente, tind să strălucească pe scena amorului, să își impună lesne personalitatea și credințele, și sunt mai dinamici în relaționarea lor cu prietenii.

Cei născuți în Rac pot fi întrucâtva dezorientați în expunerea imaginii lor personale, dar sunt în stare să-și afle curând o reală eficientizare a impactului lor asupra altora, sunt predispuși unor taine și complexe în dragoste, însă se remarcă prin vigoarea cu care își promovează interesele din sfera profesională.

Pentru Leu se anunță o perioadă de reconectări necesare cu straturile profunde ale sinelui, subconștientului lui, o fortificare a relațiilor cu amicii și instituirea unei camaraderii benefice în viața amoroasă, obținerea unor avantaje notabile asociate cu străinătatea.

În horoscopul Fecioarei ies în evidență dezideratele reconsiderării legăturilor de prietenie, consolidării celor autentice, o atmosferă auspicioasa în zona profesională și un plus de maturitate în dragoste.   
Evenimente astrologice în horoscopul iunie 2020

Nativii din Balanță sunt capabili să depășească niște piedici în comunicarea lor de la serviciu, scoțându-și apoi la iveală punctele forte din muncă, au oportunitatea să intre în contact cu persoane dragi de peste hotare și să întrevadă șansa de a-i întâlni în carne și oase, și se bucură de armonizarea conexiunilor lor de amiciție.

În cazul Scorpionului, se vestesc probleme relativ minore în demersuri de peste hotare, ce pot fi rezolvate ușor prin acțiuni perseverente, o relansare a parteneriatelor de afaceri ori financiare, o viață sentimentală fierbinte, și o activizare impresionantă a întreprinderilor lor din carieră.

Săgetătorul nu are cum să neglijeze niște dificultăți referitoare la finanțe, dar reușește curând să le depășească, își invigoreaza relațiile de parteneriat, inclusiv în plan amoros, și se dedică mai des savurării plăcerilor existenței

Pentru Capricorn se vestește un interval de timp stând sub semnul dezideratului de a-și îmbunătăți interacțiunea cu oamenii de care îl leagă asocieri în diverse sfere ale vieții, introducerii unei sporite seriozități în dragoste și în muncă, și regăsirii valorilor din familie.

Cei care au văzut lumina zilei în zodia Vărsătorului sunt siliți sau inspirați să își optimizeze starea de sănătate și activitățile profesionale, au la îndemână un răstimp extrem de favorabil în plan sentimental și se bucură de beneficii importante în viața socială.

Horoscopul Peștilor este caracterizat de unele dubii în exprimarea creativitățîi și a simțămintelor de iubire, ce ar trebui, cu timpul, să se dizolve de la sine, lăsând loc unor căi mai eficiente, mai mature, de a fi expuse,  armonizarea relațiilor cu membrii familiei și persoanele apropiate, și inițierea unor întreprinderi îndrăznețe în demersurile financiare.

Berbecul nu se dă bătut în tentativele de a-și ajusta legăturile cu familia, în pofida unor impedimente de mică amploare, se simte de minune printre oameni și extrage din relaționarea cu aceștia beneficii însemnate în viața profesională și cea amoroasă, își triplează eforturile de a fi sub luminile reflectoarelor, însă trebuie să-și țină în frâu înclinația de a fi prea insistent din acest punct de vedere.

Taurul scapă fără mari străduințe de o conjunctură relativ negativă în sfera socială, știe cum să-și prețuiască cu adevărat o relație de cuplu mai veche ori mai nouă, să îi dea noi valențe, are noroc în domeniul financiar, însă trebuie să-și domolească talazurile violente din lumea interioară și să le pună la treabă în favoarea sa.

EVENIMENTE ASTROLOGICE IUNIE 2020


- 3 iunie 2020: Venus (în Gemeni) în cuadrat cu Marte (în Pești)

- 3 iunie 2020: Conjuncție între Soare (în Gemeni) și Venus (în Gemeni)

- 5 iunie 2020: Sextil al lui Mercur (în Rac) cu Uranus (în Taur)

- 5 iunie 2020: Luna plină în Săgetător

- 6 iunie 2020: Soarele (în Gemeni) în cuadrat cu Marte (în Pești)

- 11 iunie 2020: Cuadrat dintre Soare (în Gemeni) și Neptun (în Pești)

- 13 iunie 2020: Conjuncție a lui Marte (în Pești) cu Neptun (în Pești)

- 18 iunie 2020: Mercur devine retrograd în Rac

- 19 iunie 2020: Marte (în Pești) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 20 iunie 2020: Sextil între Marte (în Pești) și Jupiter (în Capricorn)

- 20 iunie 2020: Soarele își începe tranzitul în  Rac

- 21 iunie 2020: Luna nouă în Rac

- 25 iunie 2020: Venus își reia parcursul direct în Gemeni

- 28 iunie 2020: Marte intră în Berbec

- 28 iunie 2020: Marte (în Berbec) în sextil cu Saturn (în Vărsător)

- 30 iunie 2020: Conjuncție a lui Jupiter (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)

Horoscop MAI 2020 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul iunie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul iunie 2020 Reviewed by Diana Popescu on mai 10, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.