Evenimente astrologice în horoscopul august 2020

Principalele evenimente astrologice cu un impact major în horoscopul lunii august 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Leu și apoi în Fecioară, cel al lui Venus în Rac, cel al Soarelui în Fecioară, reluarea aspectului direct al lui Uranus în Taur, Luna plină din Vărsător și Luna nouă din Leu.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN AUGUST 2020


Leul are șansa să-și extindă sfera de influență în sfera socială, să își pună în lumină atuurile individuale, să își crească profiturile financiare, să își limpezească demersurile profesionale, dar este cumva îndreptat spre o viață sentimentală tainică, ce îi poate rezerva uneori surprize neplăcute.

Nativii din Fecioară își îmbunătățesc comunicarea cu universul lor interior, grație căreia pot să-și învigoreze impactul asupra celor din jurul lor, au de câștigat, inclusiv din punct de vedere amoros, din fortificarea relațiilor lor de prietenie, și au prilejul să-și reevalueze în bine o năzuință ținând de străinătate.

Dacă ești în zodia Balanței, te bucuri de relansarea unor conexiuni de amiciție, îți identifici impulsuri lăuntrice pozitive și negative, dezbărându-te de cele din urmă, îți asumi o perspectivă mai realistă asupra dragostei, fără să-i neglijezi aspectele erotice, și tinzi să-ți armonizezi relaționarea din zona ta profesională.                           
Evenimente astrologice în horoscopul august 2020

În horoscopul Scorpionului se pune accentul pe o eventuală aventură amoroasă peste hotare sau cu cineva provenit dintr-o altă țară, relansarea unor prietenii, redefinirea parteneriatelor din toate dimensiunile existenței tale, și un traseu extrem de favorabil în carieră.

Săgetătorul beneficiază de întețirea comunicării cu prietenii și persoane influente din domeniul lui profesional, o sporită senzualitate în viața sentimentală și un plus de implicare în activitățile financiare.

Cei născuți în Capricorn își fortifică asocierile financiare, dar și pe cele din alte planuri ale existenței lor, sunt în stare să afle într-un grad mai mare camaraderia autentică din dragoste, găsesc o cale mai bună de a-și materializa aspirații asociate cu străinătatea, și regăsesc sursele veritabile ale creativității lor.

Vărsătorul pune baze stabile obiectivelor din muncă, își limpezește parteneriatele cele mai productive, se orientează spre o viață amoroasă cât mai serioasă, mai promițătoare pe termen lung, și se bucură de împliniri deosebite în familie.

Horoscopul Peștilor aduce în prim plan evoluția în asocieri sociale și întreprinderi profesionale, ocazia de a străluci pe scena publică, conjuncturi extrem de favorabile în dragoste.

Berbecul are prilejul să fie în al nouălea cer  din cauza interacțiunii intense dintr-o relație de iubire mai veche ori mai nouă, ajustării relaționării cu colegii și șefii de la serviciu, și unor oportunități financiare ieșite din comun.

Nativii din Taur își regăsesc încrederea în ei înșiși în plan social, se înțeleg tot mai bine cu membrii familiei, oamenii dragi, persoana iubită, sunt străbătuți de idei inspirate în dezvoltarea destinului lor.

În caz că aparții zodiei Gemenilor, ai posibilitatea să te evidențiezi pe arena socială, să-ți armonizezi legăturile cu rudele și persoanele îndrăgite, să afli noi fațete, neprețuite până acum, ale dragostei, să îți relevi regiuni necunoscute ale lumii lăuntrice.

Racul pare să fie însoțit de noroc în acțiunile sale sociale și financiare cele mai ambițioase, fiind sprijinit în acest sens și de prieteni de nădejde, și are ocazia de a-și optimiza ca prin minune viața sentimentală!

În curând, pe diane.ro, vei citi horoscopul detaliat al fiecărei zodii din luna august 2020!

EVENIMENTE ASTROLOGICE AUGUST 2020


- 1 august 2020: Mercur (în Rac) în opoziție cu Pluton (în Capricorn)

- 2 august 2020: Cuadrat între Soare (în Leu) și Uranus (în Taur)

- 3 august 2020: Opoziție a lui Saturn (în Capricorn) cu Mercur (în Rac)

- 3 august 2020: Luna plină în Vărsător

- 4 august 2020: Caudrat între Marte (în Berbec) și Jupiter (în Capricorn)

- 5 august 2020: Mercur intră în Leu

- 7 august 2020: Debutul tranzitului lui Venus în Rac

- 10 august 2020: Mercur (în Leu) în cuadrat cu Uranus (în Taur)

- 13 august 2020: Cuadrat al lui Marte (în Berbec) cu Pluton (în Capricorn)

- 15 august 2020: Revenirea lui Uranus în tranzit direct în Taur

- 16 august: Trigon între Soare (în Leu) și Marte (în Berbec)

- 17 august 2020: Mercur (în Leu) în trigon cu Marte (în Berbec)

- 17 august 2020: Conjuncție a Soarelui (în Leu) cu Mercur (în Leu)

- 18 august 2020: Sextil între Venus (în Rac) și Uranus (în Taur)

- 19 august 2020: Luna nouă în Leu

- 20 august 2020: Mercur începe să tranziteze Fecioara

- 22 august 2020: Soarele pătrunde în Fecioară

- 24 august 2020: Cuadrat al lui Marte (în Berbec) cu Saturn (în Capricorn)

- 25 august 2020: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Uranus (în Taur)

- 25 august 2020: Opoziție între Venus (în Rac) și Jupiter (în Capricorn)

- 27 august 2020: Trigon al lui Venus (în Rac) cu Neptun (în Pești)

- 29 august 2020: Trigon între Mercur (în Fecioară) și Jupiter (în Capricorn)

- 30 august 2020: Venus (în Rac) în opoziție cu Pluton (în Capricorn)

- 30 august 2020: Opoziție între Mercur (în Fecioară) și Neptun (în Pești)

Horoscop iulie 2020 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul august 2020 Evenimente astrologice în horoscopul august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 12, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.