Horoscop Pești septembrie 2020

 Orientările majore din horoscopul Peștilor în luna septembrie 2020 sunt capacitatea de a scoate la lumină taine de nedescifrat până acum, regăsirea punctelor tale forte, revitalizarea relațiilor de amiciție, camaraderie, actualizarea năzuințelor tale principale, o viață sentimentală fericită atât vreme cât îți ții în frâu impulsuri păguboase, una profesională sprijinită de creativitate și perfecționism, și demersuri financiare necesitând o redirecționare cu bătaie lungă în viitor.

Horoscop Pești septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Se pare că mai toată lumea stă pe capul tău, sfătuindu-te să dai dovadă de mai mult simț practic, sub influența Lunii pline poziționate pe 2 septembrie 2020 în Pești. Nu-i lasă pe alții să-ți devieze destinul dacă ești sigur că îți urmezi impulsurile autentice ale inimii!

Începând cu primele zile ale lunii ești mobilizat să explorezi în profunzime misterele vieții, să-ți dezvălui ceea ce-ți ascund alți oameni. Accesul la secretele din mediul tău înconjurător îți facilitează atingerea mai rapidă a țelurilor tale esențiale.

Pe de altă parte, simți nevoia sau ești îndrumat de conjuncturi exterioare să îți reexaminezi valoarea, să descoperi modalități mai eficiente de a-ți exploata talentele, atuurile individuale, și a-ți asigura astfel un viitor împlinitor.                             
Horoscop septembrie 2020 Pești

Opoziția dintre Soare și Jupiter din 11 septembrie 2020 îți intensifică  sensiblitatea, vulnerabiltatea emoțională. Fii atent să nu fii călăuzit greșit de alții și nici să  nute îndrepți tu însuți spre o direcție greșită. Nu lua lucrurile de-a gata, întrevede-le miezul, semnificația adâncă!

După o perioadă de neînțelegeri cu unii prieteni, relația ta cu ei se ameliorează, se remarcă printr-o consistentă ajutorare reciprocă. Poți fi mai des alături de ei, în cadrul unor întâlniri în oraș, cu ocazia unor reuniuni sau agape.

Către finele lui septembrie, poți primi niște vești îmbucurătoare din străinătate, să intri frecvent în contact cu persoane apropiate din alte țări, ba chiar să le vizitezi.

Totodată, o serie de împrejurări derutante te impulsionează să-ți treci în revistă, cu seriozitate, punctele forte, astfel încât să se alinieze sinelui tău autentic, să-ți înlesnească satisfacții majore, veritabile.

Horoscop Pești septembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, conexiunea ta afectivă cu acesta se consolidează, este învigorată de respect reciproc, cu condiția să eviți înclinația de a-i căuta, mai mereu, nod în papură, a-i pretinde prea mult, potrivit criteriilor tale, fără să le iei în seamă pe ale sale.

În caz că ești solo, ți se impune și ție să nu pui bețe în roate dragostei având așteptări prea mari de la un potențial partener de cuplu, supunându-l unui adevărat interogatoriu securist, pentru a-i evalua cu o luciditate extremă plusurile și minusurile!

Luna nouă din Fecioară te atenționează pe 17 septembrie 2020 să te concentrezi spre stabilitatea dintr-o legătură amoroasă mai veche ori mai nouă, fiind necesar să ieși din zona de confort, să depui eforturi în acest sens. Iubirea ta trebuie să fie demonstrată nu atât prin vorbe meșteșugite, cât prin fapte, acțiuni concrete!

Horoscop Pești septembrie 2020: Muncă și bani


Îți place să introduci în muncă un plus de ordine, organizare, aspirând să te apropii de perfecțiune în tot ce întreprinzi. Te remarci mai ales în proiecte creative!

Un șir de împrejurări aparent negative au, în realitate, menirea să te călăuzească să-ți revezi balanța de venituri și cheltuieli, să-ți planifici pe termen lung bugetul personal.

În ultima decadă a lui septembrie poți câștiga mai mulți bani prin intermediul unor asocieri în afaceri și în urma unor investiții făcute mai demult.

Horoscop Pești august 2020 
Horoscop Pești septembrie 2020 Horoscop Pești septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.