17 septembrie: Ziua "Găsește-ți un vechi prieten"

Aflarea unui amic de demult poate fi foarte dificilă, ba chiar exasperantă! Pe 17 septembrie, în fiecare an, Ziua "Găsește-ți un vechi prieten" ne îndeamnă, totuși, să facem asta, indiferent câtă energie și cât timp trebuie să ne dedicăm în acest scop!

17 septembrie este, așadar, o zi de reintroducere în viața noastră a unor oameni care ne-au fost aproape altădată, și reactualizare, povestire a ceea ce ni s-a întâmplat fiecăruia de când drumurile destinelor noastre s-au despărțit. Este, de asemeni, un prilej de a depăna, nostalgic, amintiri comune.

Pentru a regăsi un vechi prieten nu mai este nevoie, în zilele noastre, să răsfoim cărți de telefoane stufoase, enorme. Avem la dispoziție internetul, media socială. Site-uri precum Facebook, Twitter și Linkedin sunt instrumente minunate în această privință.                   
17 septembrie: Ziua "Găsește-ți un vechi prieten"

Compozitorul, cântărețul și actorul de film american Lyle Lovett afirma:

"Nu este musai să ai vreo ceva în comun cu oameni pe care i-ai cunoscut de la vârsta de cinci ani. Împreună cu vechii prieteni, însă, ai întreaga ta viață în comun."

16 septembrie: Ziua Internațională pentru Prezervarea Stratului de Ozon
17 septembrie: Ziua "Găsește-ți un vechi prieten" 17 septembrie: Ziua "Găsește-ți un vechi prieten" Reviewed by Diana Popescu on septembrie 16, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.