De ce 1 decembrie este Ziua Națională a României?

 În principiu, Ziua Națională a României, sărbătorită anual pe 1 decembrie, celebrează Marea Adunare Națională de la Alba Iulia și unirea provinciilor Basarabia, Bucovina ,Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș și Sătmar cu Regatul României. A fost adoptată în 1990, de parlamentul de tristă amintire FSN și promulgată de comunistul de o și mai tristă, revoltătoare, amintire, Ion Iliescu, președintele minerilor și al securiștilor.


Celebrată până atunci pe 23 august, Ziua Națională a României  a fost propusă în 1990 a avea loc pe 16 decembrie de către opoziția anticomunistă, un lucru ce nu a fost luat în considerare de feseniștii care l-au executat cu sânge rece pe Ceaușescu pentru a-i închide gura și a nu divulga manevrele despre lovitura de stat din 1989.      

                                                                         

De ce 1 decembrie este Ziua Națională a României?

Cea dintâi Zi Națională a României de pe 1 decembrie, s-a desfășurat la Alba Iulia, unde patriotul autentic Corneliu Coposu a fost întâmpinat de huiduielile iraționale ale mulțimii având credința că voia să ne vândă țara împreună cu Ion Rațiu, un lucru tare plăcut pentru scursura comunistă Petre Roman, prim-ministrul din acea vreme a României, și președintele kgb Iliescu. Au avut grijă, apoi, sa o vândă pesedeii, vândă în frunte cu Adrian Năstase!


Oricum, deocamdată, 1 decembrie este Ziua Națională a României, așa că se cuvine să o sărbătorim din toată inima, să-i îngropăm cât mai adânc din amintirea noastră pe comuniști, dar să și-i combatem cu toată tăria pe cei care continuă să ocupe, cu o gândire bolșevică, poziții înalte în ierarhia socială, politică și media a României!


30 noiembrie: Ziua Securității Computerului

De ce 1 decembrie este Ziua Națională a României? De ce 1 decembrie este Ziua Națională a României? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.