15 noiembrie: Ziua "Îmi place să scriu"

 Ziua "Îmi place să scriu" este celebrată anual în lume de scriitori, diverse comunități, școli și ar putea fi sărbătorită (de ce nu?) și de bloggeri! Acest eveniment cuprinde toate genurile de scriere, literatură, de la proză, poezie până la un simplu articol dintr-o publicație. 


A fost întemeiată de John Riddle, un scriitor independent, de non-ficțiune, cu scopul de a-i stimula pe copii să-și pună la treabă creativitatea și a-i încuraja pe adulți să-și reaprindă o mai veche pasiune de a scrie!       

                                                                          

15 noiembrie: Ziua "Îmi place să scriu"

John Riddle spunea, "Oamenii pot scrie o poezie, o scrisoare, o carte poștală de felicitare, o povestire scurtă, un eseu, un roman, au posibilități nesfârșite în acest sens. Au nevoie de o  provocare în această eră modernă, iar scrisul este cea mai bună cale de a se exprima." De asemeni, Riddle avea credința că ziua de 15 noiembrie ar avea capacitatea de a scoate la lumină un alt Dostoievski, John Grisham ori Stephen King...


Nu te sfii, așadar, ca în această zi să începi/reîncepi să pui pe hârtie sau pe calculator un roman, un poem sau un eseu despre ceea ce te preocupă cel mai mult. 


Dacă este cazul, treci peste niște ezitări păguboase și hotărăște-te odată pentru totdeauna să-ți începi o carieră de scriitor, jurnalist ori de blogger!


Fii creativ, lasă-ți imaginația să zburde, in loc să cazi pradă unor jocuri pe internet menite să-ți limiteze mintea și sa transforme intr-un robot!


14 noiembrie: Ziua Mondială a Diabetului

15 noiembrie: Ziua "Îmi place să scriu" 15 noiembrie: Ziua "Îmi place să scriu" Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.