Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2020

 Evenimentele astrologice predominante în horoscopul din luna decembrie 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Săgetător, și apoi în Capricorn, cel al lui Venus în Săgetător, al lui Saturn și al lui Jupiter în Vărsător, al Soarelui în Capricorn, Luna nouă din Săgetător și Luna plină din Rac.


Horoscop pe scurt pentru pentru fiecare zodie în decembrie 2020


Săgetătorul  strălucește pe scena lumii și a dragostei, pare să aibă rezultate financiare și ținând de studii remarcabile grație limpezirii demersurilor sale din aceste domenii, și își discerne mai bine relațiile umane care-i sunt utile. 


Dacă ești născut în Capricorn,  tinzi să intri într-un contact mai strâns cu universul tău interior, să îți îmbunătățești imaginea personală, ești sprijinit în necesitatea de a-ti regăsi punctele forte individuale, ești supus unei transformări substanțiale în plan financiar iar viața amoroasă pare să ți se desfășoare sub pavăza unei discreții sporite.


Pentru Vărsător se anticipează  o revitalizare spectaculoasă a prieteniilor, ba chiar și întrepătrunderea acestora cu dragostea, o reconfigurare, uneori dramatică, a modului de afirmare a personalității, și detașarea de aspecte negative ale lumii lăuntrice.

                                  

Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2020

Peștii își dau noi șanse materializării speranțelor lor arzătoare, își relansează comunicarea cu amicii, își metamorfozează notabil conexiunea dintre zona lor conștientă și cea subconștientă, se bucură de o atmosferă senină, favorabilă în sfera profesională, și au o viață sentimentală stând sub semnul unei mai mari seriozități.


Horoscopul Berbecului lasă să se întrevadă vești bune primite din străinătate, ivirea unei idile insolite, împreună cu o persoană ieșită din comun, ocazia de a se evidenția în muncă datorită simțului său diplomatic și punerii în valoare a competenței și perseverenței sale, și ajustarea relațiilor sale de prietenie.


În cazul Taurului, prevalează avantaje prilejuite de interacțiunea cu oameni de peste hotare, schimbarea fundamentală a legăturilor de amiciție și a țelurilor principale, o senzualitate fierbinte în amor și beneficii obținute din afaceri. 


Gemenii își optimizează relațiile de parteneriat de tot felul, pot avea atât probleme cât și satisfacții în întreprinderi asociate cu alte meleaguri ale lumii, par să-și majoreze semnificativ veniturile, să-și reclădească dragostea pe fundația unei veritabile camaraderii.


Nativii din Rac  își învigorează și ei parteneriatele din diverse aspecte ale existenței, pun capăt unor dispute cu șefi ori colegi de la serviciu și își armonizează conexiunile cu ei, își revoluționează vrând-nevrând activitatea financiară, și caută să-și mărească stabilitatea dintr-o relație de cuplu mai veche sau mai nouă.


Dacă ai văzut lumina zilei în zodia Leului ești înconjurat de o mulțime de oportunități în viața amoroasă, îți exploatezi la maximum creativitatea, dai o atenție sporită stării tale de sănătate, și îți cerni cu exigență grâul de neghină din legături de asociere.


În horoscopul Fecioarei se pune accentul pe o viață de familie plină de împliniri, căi tot mai inspirate de a-și pune la treabă talentele, convorbiri și întruniri importante în familie, și turnuri neașteptate, provocatoare, în plan profesional.


Balanța își crește popularitatea pe arena socială, își extinde sfera de influență, își ameliorează relațiile cu rudele și persoanele dragi, poate fi forțată să își redirecționeze efluviile creative și să privească dintr-o altă perspectiva dragostea, împărtășirea din amor.


Pentru Scorpion se insistă pe redezvăluirea atuurilor personale, o integrare fericită printre oameni, schimbări profunde în relaționarea cu familia, o viață sentimentală centrată pe prețuirea reciprocă a calităților partenerilor de cuplu, și concentrarea pe noi surse de bani. 


În curând, pe diane.ro, horoscopul amănunțit pentru fiecare zodie în parte în luna decembrie 2020!


Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2020


- 1 decembrie 2020: Mercur intră în Săgetător


- 6 decembrie 2020: Trigon între Venus (în Scorpion) și Neptun (în Pești)


- 9 decembrie 2020: Soarele (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 10 decembrie 2020: Sextil al lui Venus (în Scorpion) cu Pluton (în Capricorn)


- 11 decembrie 2020: Trigon dintre Soare (în Săgetător) și Marte (în Berbec)


- 13 decembrie 2020: Mercur (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 14 decembrie 2020: Sextil al lui Venus (în Scorpion) cu Jupiter (în Capricorn)


- 14 decembrie 2020: Luna nouă în Săgetător


- 15 decembrie 2020: Trigon între Mercur (în Săgetător) și Marte (în Berbec)


- 15 decembrie: Sextil între Venus (în Scorpion) și Saturn (în Capricorn)


- 15 decembrie 2020: Venus își inițiază tranzitul în Săgetător


- 17 decembrie 2020: Saturn începe să tranziteze Vărsătorul


- 19 decembrie 2020: Jupiter pătrunde în Vărsător


- 20 decembrie 2020: Soarele (în Săgetător) în conjuncție cu Mercur (în Săgetător)


- 20 decembrie 2020: Debutul tranzitului lui Mercur în Capricorn


- 21 decembrie 2020: Soarele pornește să tranziteze Capricornul


- 21 decembrie 2020: Conjuncție a lui Jupiter (în Vărsător) cu Saturn (în Vărsător)


- 23 decembrie 2020: Cuadrat dintre Marte (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)


- 25 decembrie 2020: Mercur (în Capricorn) în trigon cu Uranus (în Taur)


- 28 decembrie 2020: Trigon al Soarelui (în Capricorn) cu Uranus (în Taur)


- 30 decembrie 2020: Cuadrat între Venus (în Săgetător) și Neptun (în Pești)


- 30 decembrie 2020: Luna plină în Rac


Horoscop noiembrie 2020: Toate zodiile

Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 07, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.