Horoscop Balanță decembrie 2020

 Tendințele precumpănitoare din horoscopul Balanței în luna decembrie 2020 sunt agilitatea efervescentă a gândirii tale, atenția constantă la lumea din preajma ta, regăsirea și exploatarea punctelor tale forte, relaționarea strânsă cu familia, și o viață sentimentală favorizată de comunicare și încrederea în sine. 


Horoscop Balanță decembrie 2020: Previziuni astrologice generale 


 Angrenajele mentale ți se accelerează și îți crează o stare de neastâmpăr, continuă alertă în obținerea de informații noi, în receptarea a ceea ce se petrece în mediul tău înconjurător. Poți avea rezultate majore în studii cu condiția de a te strădui să îți menții perseverența, atenția mereu trează.


Interacționezi cu o mai mare plăcere cu cei din jurul tău și ai capacitatea de a da glas cuvintelor potrivite la momentul potrivit. Ești interesat mai ales de oameni în stare să-ți incite mintea prin provocări, dueluri intelectuale. 


Luna nouă găzduită pe 14 decembrie 2020 în Săgetător te sprijină să găsești noi modalități de comunicare având potențialul să-ți transforme în bine relațiile umane din toate aspectele existenței. Insistarea pe acțiuni care-ți plac, te incită îți făgăduiește revelații deosebite. Poți să-ți dezvălui talente ascunse sau să ai beneficii notabile în zone ale lumii neexplorate până acum.      

               

Horoscop Balanță decembrie 2020

În cea de-a doua jumătate a lunii, te poți simți inițial limitat, lipsit de o scânteie lăuntrică semnificativă, inspiratoare, ceea ce te face să te întrebi cum anume îți reverși în afară sinele autentic, ce te face unic, cum apreciezi ce-ți oferă universul, care sunt înzestrările tale creative. 


După o astfel de examinare, serioasă și sinceră, îți poți recâștiga o perspectivă clară despre ce anume te diferențiază de alții, despre resursele tale interioare, mândrindu-te cu cine ești în realitate și nu doar cu modul cum te consideră ceilalți.


Ai, astfel, ocazia să iei mai mult în considerare nevoile, năzuințele tale, să-ți extinzi exprimarea creatoare, să te dedici unui nou hobby. În același timp, ești gata să te cufunzi în deliciile existenței, să trăiești cu nesaț fiecare clipă, mai degrabă decât să te lași preocupat degeaba de trecut ori viitor.


Ultima decadă a lui decembrie este marcată de focalizarea ta către cămin, persoanele îndrăgite. Este vremea să discuți cu toate cărțile pe masă despre împlinirile și eșecurile voastre comune. Dornic să-ți vezi fericite rudele cele mai apropiate, poți lua inițiativa în plan domestic. Ai grijă, totuși, să nu instaurezi, fără să-ți dai seama, o tiranie în familie, generând dispute și certuri aprinse!


Horoscop Balanță decembrie 2020: Dragoste și cuplu


O eventuală senzație că tovarășul tău de viață nu te iubește îndeajuns poate fi alungată fără urmă grație revitalizării comunicării dintre voi. Păreți să vă transmiteți unul altuia mesaje atât emoționale, cât și raționale, numai din priviri, fără a mai face apel la vorbe.


Dacă ești singur și ai impresia că ești urmărit de ghinioane în amor, ar trebui, mai întâi, să înveți să te iubești pe tine însuți, să te pui tu însuți pe un piedestal. În acest fel, ai șansa să inițiezi o idilă, în special cu cineva care te atrage prin faptul că este animat de aceleași pasiuni, crezuri ca și tine. Câteodată, este posibil să fii interesat romantic simultan de doi potențiali parteneri, fiind necesar, în cele din urmă, să-l selectezi pe cel care  îți face să vibreze cel mai profund sufletul!


Horoscop Balanță decembrie 2020: Muncă și bani


Interferența crescândă dintre activitatea socială și cea profesională este avantajoasă atâta timp cât nu o neglijezi pe cea de-a doua în favoarea celei dintâi.


Horoscop Balanță noiembrie 2020

Horoscop Balanță decembrie 2020 Horoscop Balanță decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.