Horoscop Vărsător decembrie 2020

 Orientările majore din horoscopul Vărsătorului în luna decembrie 2020 sunt îmbunătățirea conexiunilor cu oamenii, o ingeniozitate ieșită din comun, o transformare revoluționară a sinelui și a modului cum interacționezi cu oamenii, un progres notabil în tot ce-ți propui, o viață sentimentală caracterizată de bună înțelegere și aliniere a partenerilor de cuplu spre ambiții comune, și una profesională avantajată de lucrul în echipă. 


Horoscop Vărsător decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Relațiile cu prietenii ți se armonizează, ești sprijinit de ei într-o mai mare măsură decât altădată în tot ce întreprinzi. Poți purta conversații animate cu aceștia, dar și cu unele rude, colegi, în stare să-ți sugereze noi căi de abordare a activităților tale principale. 


Pari să-ți vezi viitorul într-o lumină foarte favorabilă, și să ai idei bruște intuitive strălucind prin originalitate și neconvenționalism.


Luna nouă ivită pe 14 decembrie 2020 în Săgetător insistă și ea pe avantajele extrase din amiciții, din cooperarea fructoasa cu oameni din imediata ta apropiere. Este posibil să fii motivat să-ți ajustezi țelurile de mare anvergură, ba chiar să-ți clădești un nou vis, unul în stare să-ți captiveze imaginația și să-ți facă sufletul să-ți zburde de fericire! 

                                              

Horoscop Vărsător decembrie 2020

Identitatea ta personală capătă întâietate în a doua jumătate a lunii. Poți, inițial, să te simți frustrat de impactul scăzut pe care-l ai asupra celor din preajma ta, să încerci să obții de la alții o validare a valorii personalității tale, astfel încât să-ți crești încrederea în tine însuți. Astfel de tentative sunt sortite însă eșecului, fiind surse ale unor adânci dezamăgiri.


De fapt, acest ciclu astral are rolul de a te descotorosi de superficialism, iluzii despre persoana ta, pentru a te stimula să-ți formezi o înțelegere realistă a sinelui, să-ți construiești baze solide ale acestuia, ale respectului față de tine însuți.


Înarmat, în acest fel, cu o renăscută forță personală și cu un optimism sănătos, ai capacitatea să-ți creezi propriile oportunități, să te energizezi în drumul către materializarea obiectivelor tale. Prezența ta pozitivă se împletește cu abilitatea de a-i inspira pe alții să-și urmeze visurile.


Conjuncția dintre Jupiter și Saturn din 21 decembrie 2020 îți infuzează o stare de iritare față de restricțiile care-ți împiedică dezvoltarea, restricții care au fost poate necesare în trecut dar nu mai au vreo justificare în prezent. Este nevoie să iei în considerare o schimbare realistă și să urmezi un plan de acțiune precis, lipsit de ambiguități.


În ultima decadă a lui decembrie pari să te retragi, întrucâtva, de pe scenă publică și a reflecta la filosofia, credința ta de viață. Mintea îți este străbătută de întrezăriri intuitive, revelații generate de subconștient.


Îndepărtarea de lumea de afară îți prilejuiește petrecerea sărbătorilor de iarnă în intimitate, probabil alături de familie. Poți pune la cale, cu complicitatea cuiva drag, un plan secret, un fel de petrecere surpriză pentru rudele tale cele mai apropiate.


Sub vibrațiile Lunii pline amplasate pe 30 decembrie 2020 în Rac, poți fi răvășit de o mulțime de emoții contradictorii pe care este nevoie să ți le înțelegi cu claritate, una câte una, pentru a ți le pune în acord sau a le elimina pe cele toxice. Apropiatul An Nou trebuie să te găsească cu mintea și sufletul limpezi, precum o foaie albă de hârtie pregătită pentru scrierea unei noi etape a existenței tale.


Horoscop Vărsător decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, conexiunea ta afectivă cu acesta este fortificată de convergența gândurilor și idealurilor voastre. Nu va mai ignorați, cât de puțin, interesele individuale ci, dimpotrivă, vi le asumați reciproc, ca și cum al fi cele proprii.


Dacă ești solitar, poți închega o poveste de dragoste cu cineva având aceleași crezuri, pasiuni ca și ține, o persoană cunoscută prin intermediul unui amic sau de care te-a legat până acum o pură prietenie.


Horoscop Vărsător decembrie 2020: Muncă și bani


Cheia succesului în activitatea profesională este colaborarea, conlucrarea cu colegii și șefii.


Spre finele lunii, fii atent ca nu cumva un partener de afaceri să fie cu două fețe, să-ți ascundă niște lucruri privind demersurile voastre comune. 


Horoscop Vărsător noiembrie 2020

Horoscop Vărsător decembrie 2020 Horoscop Vărsător decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 19, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.