Horoscop Capricorn ianuarie 2021

 În horoscopul Capricornului din luna ianuarie 2021 se remarcă efluviile tale creative îmbelșugate, dar și pofta de a trăi cu nesaț orice îți poate furniza existența. Nu te lansezi în acțiuni impetuoase spre zone necunoscute ale lumii, dar tinzi să dai deoparte bariere vizibile și invizibile din viața sentimentală și activitatea financiară. 


Horoscop Capricorn ianuarie 2021: Previziuni astrologice generale


 Te simți îndemnat să-ți exprimi cu plenitudine autenticitatea ființei, mintea îți este străbătută de idei inspirate, dar îți poate fi dificil să ți le pui în practică deoarece ești atras mai degrabă de distracții decât de treburi serioase. 


De altfel, ești tentat să faci tot ce-ți place mai mult, să te înfrupți din plăceri ale existenței pe care ți le-ai refuzat până acum. Ai capacitatea să te pui în cea mai favorabilă lumină, iar cei din preajma ta îți caută mai des compania. 


Cu toate astea, nu ești dispus să te avânți în aventuri trepidante departe de casă. Eventual, poți să-ți faci planuri pentru o viitoare incursiune în străinătate și să-ți pui la punct pe îndelete, o nouă filosofie de viață.                  

                                                             

Horoscop Capricorn ianuarie 2021

În a doua jumătate a lunii, tinzi să fii într-o sporită măsură cu picioarele pe pământ, să fii guvernat de un mai mare simț practic. În continuare nu ești îmboldit să te mobilizezi în noi inițiative, preferând, mai curând, să-ți consolidezi realizările de până în prezent. 


Alte influențe astrale, de o mai scurtă durată, se alătură celor anterioare...


Astfel, Mercur în sextil cu Neptun pe 1 ianuarie 2021 îți mărește empatia față de cei care au nevoie de tine. Mult mai receptiv decât de obicei, comunici mai deschis și ai abilitatea de a culege numeroase indicii despre oameni din chestiuni neînsemnate, din ceea ce auzi și vezi în imediata ta apropiere. 


Talentul de a ajunge la miezul lucrurilor îți iese în evidență în ziua de 5 ianuarie 2021, când Mercur se amplasează în conjuncție cu Pluton. Nu te poți opri să investighezi misterele lumii, și ai parte în acest fel de revelații majore. Forța de persuasiune care te caracterizează te ajută să-ți promovezi eficient proiectele, interesele. 


Trigonul dintre Venus și Marte din 9 ianuarie 2021 îți înlesnește o relaționare caldă, cordială cu ceilalți. Conversațiile incitante cu persoane neobișnuite te stimulează, și este posibil să te dedai unor flirturi pasionante, dar nevinovate. 


Luna nouă ivită pe 13 ianuarie 2021 în Capricorn îți atrage aprecierea oamenilor apropiați pentru voința de a fi responsabil, disponibilitatea ta de a-i sprijini. Poți desluși cu extremă claritate care-ți sunt obiectivele cele mai promițătoare pe termen scurt. 


Prieteni mai vechi sunt gata să-ți ofere surprize plăcute grație trigonului lui Venus cu Uranus și a conjuncției Soarelui cu Pluton din 14 ianuarie 2021. Schimbarea căilor obișnuite ale trăirii îți rezervă o perioadă interesantă. Gustul tău pentru ceea ce este ieșit din comunte face să te delectezi cu aspecte ale vieții neglijate sau trecute cu vederea altădată. Este vremea să-ți dezvăluiești un hobby, o pasiune, în stare să-ți pună în valoare intreaga putere personală. 


Venus în sextil cu Neptun pe 23 ianuarie 2021 îți crează posibilitatea de a te deconecta, relaxa, într-un mod liniștit, departe de învolburările zadarnice ale lumii. Cineva te poate călăuzi să îți descoperi oportunități neobișnuite, să-ți întrevezi destinul mai limpede și mai plin de făgăduințe. 


Ziua de 28 ianuarie 2021 este marcată de conjuncția dintre Venus și Pluton, care te face să fii aproape egocentric în privința preferințelor tale, să nu accepți nici un fel de compromis când alții încearcă să te devieze de la ceea ce-ți place. Nu-ți este ușor să-ți menții o poziție neutră, iar oamenii tind să te poarte spre ce este mai bine, dar și mai rău în tine. 


Horoscop Capricorn ianuarie 2021: Dragoste și cuplu


Dragostea își iese din matcă, devine atât de năvalnică încât nu nu mai poate fi zăgăzuită aproape de nimeni și nimic...


Dacă ai un tovarăș de viață, ai tendința să scoți din țâțâni ușa inerției dintre voi, să reaprinzi flacăra pasiunii din relația voastră sentimentală.


În caz că ești solo, pari să atragi ca un far corăbiile unor persoane diverse aspirând să aibă un loc special în inima ta! Nu trebuie, totuși, să te complaci în legături amoroase frivole, de scurtă durată, ci să cauți să pui bazele unei conexiuni de iubire cu cineva care se apropie cel mai mult de idealul despre sufletul tău pereche!


Horoscop Capricorn ianuarie 2021: Muncă și bani


Treci printr-un interval de timp prielnic analizării bugetului personal sau familial, demarării unor acțiuni profesionale sau de afaceri având potențialul să-ți mărească semnificativ veniturile. Printre altele, poți avea profituri substanțiale mai ales datorită comunicării cu oameni aflați în poziții suspuse, care au acces la informații prețioase. 


Cu cât îți crește mai mult contul din bancă, cu atât te simți mai bine, și te străduiești să te menții pe un curs financiar cât mai conservator. 


O șansă spectaculoasă de a câștiga o sumă substanțială de bani poate apare pe 28 ianuarie 2021, sub impactul poziționării Lunii pline în Leu. Nu ești însă impulsionat de egoism și poți fi înclinat să-i faci și pe alții părtași la norocul pogorât asupra ta ca din senin. 


La finele lui ianuarie se instalează un context astral mai puțin favorabil în demersurile tale financiare, ce-ți necesită un plus de prudență în acestea, mai cu seamă în decursul lunii februarie. 


Horoscop Capricorn decembrie 2020

Horoscop Capricorn ianuarie 2021 Horoscop Capricorn ianuarie 2021 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.