15 februarie: Ziua Sărbătoririi Celor Singuri

 Ziua Sărbătoririi, Conștientizării sau Aprecierii Celor Singuri este un eveniment neoficial ce are loc anual pe 15 februarie, a două zi după cea a Sfântului Valentin.


Este considerată o zi nemaipomenit de nimerită pentru celebrarea celor singuri. La urmă urmei, după ce cei aflați într-o relație de cuplu s-au delectat cu Ziua Sfântului Valentin, de ce nu ar avea și cei singuratici un prilej de a se bucura de statutul lor?      

           

15 februarie: Ziua Sărbătoririi Celor Singuri

Este o zi formidabilă pentru recunoașterea altor forme de dragoste decât cea "romantică", de exemplu, a dragostei dintre membrii familiei și prieteni, precum și a dragostei față de tine însuți.


Unele persoane sărbătoresc această zi întrucât le displace Ziua Sfântului Valentin, considerând-o una compromisă de comercializarea sa excesivă.


Pe 15 februarie, cei solitari se adună frecvent împreună pentru a-și onora singurătatea, independența, neatașamentul amoros, a arată că nu trebuie neapărat să fie implicați într-o legătură de cuplu pentru a avea o viață fericită, făcându-i astfel în ciudă lui Cupidon!


Mai mult decât atât, își trimit unii altora cadouri, flori, obișnuiesc să poarte îmbrăcăminte de culoare verde, în opoziție cu roșul, culoarea Zilei Îndrăgostiților!


14 februarie: Ziua Internațională a Dăruirii Cărților

15 februarie: Ziua Sărbătoririi Celor Singuri 15 februarie: Ziua Sărbătoririi Celor Singuri Reviewed by Diana Popescu on februarie 14, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.