Evenimente astrologice în HOROSCOPUL APRILIE 2021

 Evenimentele astrologice majore în HOROSCOPUL din luna APRILIE 2021 sunt tranzitul lui Mercur în Berbec, și apoi în Taur, cel a lui Venus și al Soarelui în Taur, cel al lui Marte în Rac, cel retrograd al lui Pluton în Capricorn, Luna nouă din Berbec și Luna plină din Scorpion. Pornind de la acest context astral, se pot face următoarele previziuni despre fiecare zodie în parte...


Horoscop pentru toate zodiile în luna aprilie 2021


Berbecul profită de a deosebită agilitate a minții, mai cu seamă în comunicarea și afirmarea propriilor sale interese, se bucură în dragoste de întâlnirea cuiva care îl apreciază și îi admiră valorile, își mărește oportunitățile de a face bani, pare să aibă un conflict între țelurile sale profesionale și cele spirituale, și încearcă să-și impună cu orice preț voința în familie, astfel încât să se asigure că oamenii apropiați sunt la adăpost de orice fel de riscuri materiale și emoționale. 


Nativii din Taur trec printr-o perioada inițială de reconectare cu universul lor interior, ce-i fortifică să își câștige o poziție înaltă în cel exterior, sunt favorizați în plan social și amoros, indiferent dacă sunt singuri sau au deja un tovarăș de cuplu, își dinamizează demersurile sociale, însă trebuie să fie atenți la unele riscuri privind deplasări în străinătate.


Gemenii  tind să își îmbunătățească interacțiunea cu amicii, dar se cufundă mai ales în primele două decade în universul lor lăuntric, în căutarea unor adevăruri autentice ale ființei lor, trebuie să-și înfrângă timiditatea sau impulsul de a nu pune piciorul în prag în amor, sunt mobilizați să-și crească veniturile, însă trebuie să evalueze cu o sporită luciditate niște asocieri din afaceri.   

              

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL APRILIE 2021

În horoscopul Racului din aprilie 2021 se pune accentul pe cooperarea din muncă, un șir de evenimente fericite și beneficii provenite din legăturile lor de prietenie, inclusiv în dragoste, punerea în lumină a atuurilor lor personale, creșterea influenței lor în plan social, dar și pe dispute în conexiunile lor de parteneriat.


Leul pare să aibă oportunități nesperate ținând de străinătate, dar și în sfera profesională, unde poate avea șansa de a avansa sau a-și găsi un alt job, extrem de avantajos, atât din punct de vedere financiar, cât și al expunerii abilităților sale, cu condiția ca, mai ales spre finele lunii, să recurgă la o cât mai mare prudență. Niște aspecte subconștiente reprimate până acum îi pot fi de folos dacă știe cum să le îndrepte spre un făgaș cât mai bun.


Cei născuți în Fecioară au ocazia să se bucure de noi și încurajatoare ocazii de a își îndeplini obiective legate de o altă țară, să își închege ori reînchege o idilă amoroasă de peste hotare, una care poate fi marcată de unele riscuri spre finalul lunii, și trebuie să se încreadă, mai presus de orice, în sfaturile și îndrumările amicilor lor verificați. 


Pentru Balanță, se anunță o perioadă favorabilă ameliorării relațiilor de asociere financiare, unor îndrumări intuitive către creșterea considerabilă a veniturilor sale,  cu precădere, în sfera lor profesională, cu condiția de a-și ține sub control impulsivitatea, nervozitatea. Nu este exclusă apariția unor probleme familiale spre sfârșitul lunii.


Nativii din Scorpion  își ameliorează relațiile familiale și sociale, precum și pe cele de parteneriat, mai cu seamă în dragoste, sunt îmboldiți să ia măsuri radicale în privința unei întreprinderi dintr-o țară străină, dar, către finele lui aprilie, se pot confrunta cu unele probleme din arena socială.


Potrivit horoscopului Săgetătorului din aprilie 2021, afecțiunea domnește în zona sa familială, își învigorează relațiile cu rudele, și, probabil, prin intermediul acestora, își poate fortifica o conexiune de dragoste mai veche ori mai nouă. Dacă se lasă în voia predispoziției de a avea o poziție dominantă în unele legături de asociere de afaceri, poate avea pagube incalculabile!


Capricornul își optimizează conexiune din amor și familie, poate pune bazele unei relații amoroase stabile, cu șanse de a se dezvolta pe termen lung,  strălucește prin creativitatea de care dă dovadă în toate aspectele existenței sale, și are posibilitatea să se dedice unei transformări importante a destinului său. 


Cei născuți în zodia Vărsătorului își optimizează relaționarea socială, și-o armonizează pe cea familială, sunt inspirați să-și preschimbe o idilă aparent temporară într-una extrem de serioasă, având șansa de a evolua spre o căsătorie, au rezultate excelente în muncă, îndeosebi în acțiuni individuale, găsesc noi modalități de a-și învigora tonusul fizic și psihic, și trebuie să învețe într-o mai mare măsură să se iubească pe ei înșiși. 


Peștii profită și ei de succese pe scena publică, își multiplică numărul de conexiuni utile, pot călători frecvent în locuri nu foarte îndepărtate de casă, și pot avea ocazia să fie curtați de mai multe persoane incitante, în stare să le releve fațete noi, inedite, ale sinelui și lumii, să îi îmboldească să trăiască mai intens, mai febril și mai frumos, dar pot fi siliți, întrucâtva, să își revizuiască relațiile de prietenie. 


Evenimente astrologice în aprilie 2021


- 2 aprilie 2021: Sextil între Mercur (în Pești) și Pluton (în Capricorn)


- 4 aprilie 2021: Mercur intră în zona astrologică a Berbecului


- 6 aprilie 2021: Sextil între Venus (în Berbec) și Marte (în Gemeni)


- 9 aprilie 2021: Marte (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 10 aprilie 2021: Sextil al lui Mercur (în Berbec) cu Saturn (în Vărsător)


- 10 aprilie 2021: Venus (în Berbec) în sextil cu Jupiter (în Vărsător)


- 12 aprilie 2021: Cuadrat între Venus (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)


- 12 aprilie 2021: Luna nouă în Berbec


- 13 aprilie 2021: Sextil al Soarelui (în Berbec) cu Marte (în Gemeni)


- 14 aprilie 2021: Venus își începe tranzitul în Taur


- 15 aprilie 2021: Soarele (în Berbec) în sextil cu Jupiter (în Vărsător)


- 16 aprilie 2021: Cuadrat între Soare (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)


- 17 aprilie 2021: Trigon al lui Marte (în Gemeni) cu Jupiter (în Vărsător)


- 17 aprilie 2021: Mercur (în Berbec) în sextil cu Jupiter (în Vărsător)


- 17 aprilie 2021: Sextil între Mercur (în Berbec) și Marte (în Gemeni)


- 17 aprilie 2021: Cuadrat al lui Mercur (în Berbec) cu Pluton (în Capricorn)


- 19 aprilie 2021: Soarele (în Berbec) în conjuncție cu Mercur (în Berbec)


- 19 aprilie 2021: Mercur pătrunde în regiunea astrologică a Taurului


- 19 aprilie 2021: Soarele își inițiază tranzitul în Taur


- 23 aprilie 2021: Conjuncție între Venus (în Taur) și Uranus (în Taur)


- 23 aprilie 2021: Marte pornește să tranziteze Racul


- 24 aprilie 2021: Conjuncție a lui Mercur (în Taur) cu Uranus (în Taur)


- 25 aprilie 2021: Venus (în Taur) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător)


- 25 aprilie 2021: Cuadrat al lui Mercur (în Taur) cu Saturn (în Vărsător)


- 25 aprilie 2021: Mercur (în Taur) în conjuncție cu Venus (în Taur)


- 27 aprilie 2021: Pluton devine retrograd în Capricorn


- Luna plină în Scorpion


- 30 aprilie 2021: Mercur (în Taur) în sextil cu Neptun (în Pești)


- 30 aprilie 2021: Conjuncție între Soare (în Taur) și Uranus (în Taur)


Evenimente astrologice în horoscopul martie 2021

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL APRILIE 2021 Evenimente astrologice în HOROSCOPUL APRILIE 2021 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.