3 aprilie: Ziua Petrecerii Mondiale

 Ziua Petrecerii Mondiale din 3 aprilie, marcată anual,  se bazează pe conceptul că pacea nu este opusă războiului, ci numai  deabsența acestuia. Opusul adevărat al războiului ar fi petrecerea, iar Ziua Petrecerii Mondiale ar avea scopul de a sincroniza o petrecere uriașă, din toată lumea, pentru a se celebra binele și optimismul oamenilor.


Această zi încurajează  străduințele ființelor umane de pe tot globul de a pretrece împreună!  



3 aprilie: Ziua Petrecerii Mondiale



Evenimentul de pe 3 aprilie a fost inspirat de romanul lui  Vanna Bonta, "Flight: A quantum Fiction" (Zbor: O Ficțiune Cuantică), publicat în 1995, la finalul căruia are loc o numărătoare inversă pe 3 aprilie, pentru a se da startul unei celebrări care să se desfășoare în același timp în în intreaga lume. După popularizarea romanului, ideea unei "Zile a Petrecerii Mondiale" a captivat rapid oamenii, cea dintâi având loc în 1996.


Sărbătoarea de pe 3 aprilie a a adus împreună tot mai mulți oameni, prin conectarea a grupurilor care împărtășeau aceleași idealuri despre pace și țelurile folosirii inteligenței umane în scopul progresului umanitarist. A devenit un fenomen global, implicând milioane de persoane, organizații și corporații de pe toate meridianele pământului, care recunosc responsabilitatea și abilitatea de a contribui pozitiv la viitorul omenirii.


Internetul, media și comunicarea au accelerat una din cele mai importante transformări din istoria umană, facilitând organizarea acestei mișcări globale. 


2 aprilie: Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului

3 aprilie: Ziua Petrecerii Mondiale 3 aprilie: Ziua Petrecerii Mondiale Reviewed by Diana Popescu on aprilie 02, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.