Evenimente astrologice în HOROSCOPUL MAI 2021

 Principalele evenimente astrologice în HOROSCOPUL  din luna MAI 2021 sunt tranzitul lui Mercur, al lui Venus și al Soarelui în Gemeni, cel al lui Jupiter în Pești, aspectul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, și apoi, de Mercur în Gemeni, Luna nouă din Taur și Luna plină din Săgetător. Pornind de la această conjunctură astrală, se pot întrezări următoarele tendințe în horoscopul fiecăreia din cele 12 zodii...

 

Horoscop pentru toate zodiile în luna MAI 2021


 Taurul își  evaluează cu obiectivitate punctele forte și știe cum să profite din plin de ele, are la îndemână o grămadă de oportunități de a-și crește veniturile, se focalizează pe siguranță, stabilitate în viața amoroasă, își întărește relațiile de prietenie și tinde să și le extindă, împreună cu persoane animate de același convingeri ca și el, și, vrând-nevrând, ajunge sub luminile reflectoarelor în sfera profesională,  ceea ce îi accentuează meritele ori, din contra, eșecurile!   

   

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL MAI 2021

Cei născuți în Gemeni au șansa să aibă un rol major pe scena lumii, să își promoveze cu succes personalitatea și interesele, să se remarce în plan social, să se dedice unor inițiative mărețe, dar realizabile, chiar pe termen scurt, să își reaprindă vâlvătaia iubirii într-o legătură de cuplu mai veche sau într-una nouă, să progreze notabil în carieră profesională,   însă pot fi nevoiți să își ajusteze obiectivele pe termen lung.


În horoscopul Racului din luna mai 2021 se întrevede focalizarea către universul interior, spre trecut, în încercarea de a extrage din el lecții importante de viață. O regăsire a sinelui în singurătate poate fi benefică pentru regândirea locului său în societate. Dragostea poate fi nițel evazivă, ascunsă, temătoare, iar unele obsesii, dependențe își pot demonstra efecte negative neanticipate până acum.


Leul are parte de beneficii extraordinare, emoționale și materiale, din conexiunile sale de prietenie mai vechi sau mai noi, își reclădește viața sentimentală pe fundațiile solide ale camaraderiei, ajunge să fie în centrul atenției pe arena socială, dar poate avea niște surprize neplăcute în unele relații de parteneriat din muncă sau studii.


Nativii din Fecioară par să strălucească pe scena profesională,   își afirmă cu brio atuurile, abilitățile, meritele, tind să aibă realizări mari grație și unor cooperări, colaborări, dar trebuie să facă față unor surprize mai puțin plăcute la serviciu. Își învigorează dragostea datorită unei perspective obiective sau a unui partener realist, de nădejde.


Pentru Balanță se anunță o împrospătare revitalizatoare a existenței printr-o călătorie sau o veste de pe un meridian îndepărtat al pământului,  deschiderea unor noi orizonturi prin întâlnirea unor oameni excentrici, ieșiți din comun, oportunități deosebite în muncă,  dar și reapariția unor probleme din viața amoroasă. 


Potrivit horoscopului Scorpionului din luna mai 2021, acesta se confruntă cu chestiuni intrigante, incitante în dragoste, țînând de contradicțîi între senzualitate și o afecțiune autentică, poate avea unele dificultăți în asocieri financiare ori de afaceri, ba chiar și în relațiile cu familia!


Săgetătorul își îmbunătățește semnificativ asocierile în doi din toate planurile existenței, inclusiv în amor, se concentrează benefic pe interacțiunea cu membrii familiei, însă poate avea unele piedici în armonizarea interacțiunii sociale.


În cazul Capricornului, se anticipează un progres continuu în muncă, facilitat de perseveranța și seriozitatea sa, o ameliorare semnificativă a stării de sănătate, o relaționare fericită, avantajoasă în domeniul social, și necesitatea asumării unei perspective cât mai obiective în plan financiar.


Conform horoscopului Vărsătorului din luna mai 2021, acesta are la îndemână oportunități extraordinare în dragoste, indiferent dacă are o relație în doi mai veche ori una incipientă, extrage câștiguri majore prin creativitatea sa neobișnuită, poate face bani și din piatră seacă, dar are unele eșecuri în afirmarea sa din punct de vedere social.


Peștii se simt cel mai bine în sânul familiei, își extrag puterile și nădejdea din interacțiunea cu cei mai îndrăgiți oameni, însă nu au cum să nu se afirme și pe arena socială, unde își atrag alianțe puternice pentru o perioadă îndelungată. Nu pot scăpa, totuși, de unele contradicții lăuntrice, care îi provoacă să dea ce au mai bun din ei.


Nativii din Berbec au senzația că sunt ca peștii în apă în mijlocul oamenilor, își arată cele mai bune laturi ale personalității lor în viața socială, mai ales că se desferecă din temnițele universului interior, scoțând la iveală toate comorile lor necunoscute până acum de alții. Pot avea, totuși, niște confruntări cu amici care nu-și mai pot ține în frâu invidia față de ei!


Evenimente astrologice în horoscopul APRILIE 2021

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL MAI 2021 Evenimente astrologice în HOROSCOPUL MAI 2021 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.