O superstiție: Poza căzută de pe perete

 Potrivit unei superstiții adânc înrădăcinate mai ales în folclorul occidental, o poză înrămată a unor oameni îndrăgiți care cade brusc de pe un perete este un semn rău  pentru cel puțin unul dintre ei.


În mod asemănător, o fotografie în ramă amplasată vertical care cade, dintr-o dată, pe o masă , un birou sau o altă suprafață plată ar reprezenta un avertisment asupra unui eveniment de rău augur pentru oricine este imortalizat în aceasta.    

                                      

O superstiție: Poza căzută de pe perete

Amenințarea ar fi mai mare dacă sticla care acoperă poza se sparge!


Dacă apare numai o singură persoană în fotografie, se spune că zilele de viață ale acesteia ar fi numărate.


În caz că în poză este înfățișat un cuplu, despărțirea partenerilor acestuia ar fi iminentă!


Conform unora, fotografiile sunt extensii ale ființei noastre, așa că ele ar captura o parte din sufletul nostru, din "chi"-ul nostru sau forța noastră vitală. Acest lucru s-ar întâmplă fără ca "chi"-ul nostru intern să se diminueze, iar cel din poză ar fi atât de mic încât unii experți Fenf Shui și preoți taoiști dezbat încă dacă ar fi ori nu semnificativ.


Cu toate astea, extensia noastră dintr-o fotografie căzută jos ar putea fi afectată, acest lucru înfluențându-ne în rău și pe noi înșine.


Într-o superstiție asemănătoare, căderea de pe perete a unui crucifix ar vesti că cineva din casă unde s-a petrecut asta va muri în curând!


Superstiții despre papuci

O superstiție: Poza căzută de pe perete O superstiție: Poza căzută de pe perete Reviewed by Diana Popescu on iulie 17, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.