3 septembrie: Ziua Mâzgăliturilor / Schițelor Doodles (Epilepsie)

Anual, pe 3 septembrie, o serie de oameni faimoși din lume făcând parte din lumea sportului, artei, literaturii, divertismentului își pun în față un creion sau un pix și o foaie de hârtie, pentru a crea "mâzgălituri", schițe, desene (în limba engleză, "doodles"). Acestea sunt puse apoi la licitație pe eBay vreme de trei zile.


Această zi a devenit un eveniment global în 2004, cu scopul de a crește conștientizarea despre epilepsie și a se aduna fonduri pentru cercetarea acestei boli și ajutorarea celor afectați de ea.   


3 septembrie: Ziua Mâzgăliurilor / Schițelor Doodles (Epilepsie)


Nu numai celebritățile ci și noi înșine ne putem releva cu acest prilej artistul din noi, să ne sărbătorim schițele făcute într-o doară pe când vorbim la telefon sau luăm parte la o ședință plictisitoare.


Sub deviza "Desenând o linie întru epilepsie", campania din 3 septembrie îi îndrumă pe oameni să-și propună desenele și să facă, totodată, câte o mică donație pentru cei suferinzi de epilepsie. Echipa Zilei  Mâzglăiturilor /Schițelor (doodle) le estimează și acordă premii pentru cele mai reușite. 


2 septembrie: Ziua V-J


Grație acestui eveniment, putem sprijini cele 600.000 de persoane care au epilepsie din toată lumea , în a le furniza acces la îndrumările specialiștilor, îngrijire medicală de calitate, o viață eliberată de stigmate, prejudecăți și discriminare!


3 septembrie: Ziua zgârie-norilor

3 septembrie: Ziua Mâzgăliturilor / Schițelor Doodles (Epilepsie) 3 septembrie: Ziua Mâzgăliturilor / Schițelor Doodles (Epilepsie) Reviewed by Diana Popescu on septembrie 02, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.